Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 16

• 67 916
  • 756
  •   1
Отговори
# 750
към 13-15лв бяха антителата преди година.не,не се поемата от касата и тат ,и мат също.аз съм пила селен,но не ми е правило впечатление да мириши.
а как е с фуролина?

# 751
  • shumen
Момичета благодаря Ви.Ина за сега съм добре със Фуролина.Последно миналият месец като бях с пневмонията в болницата ми пускаха стерилна и обикновенна урина и всичко беше ОК.Но и аз сега се пазя-обличам се много понеже  тази пневмония  е изкарах много тежко.А Селена незнам аз ли съм си въобразила,че ми мирише и го пия доста трудно.

# 752
келпа повече мирише и то на водорасли.запушваш носа и го гълташ.а до кога ще си на фуралин?
поздравления за стерилната!
и аз понеделник ще пускам,след месец на антибиотици и тсх за щитовидната.
успех на теб в изследванията!и на всички останали също! Hug Peace

# 753
ani27, stefiZ, благодаря Ви много !

# 754
Вече ни е време за новата тема, но аз не знам как става.Нека някой, който умее да я пусне.  bouquet

# 755
  • shumen
Ина, на фуролин по принцип трябва да съм  до края на март и после отново на контролен в София.Но в това време,докато не се оправи не се наемам да пътувам.За това най-вероятно април-май ще ходя до София за контролен.А за селена така го пия-запушвам носа и гълтам,нямам друг избор.
Успех и на тебе в изследванията!После пиши как са.На всички  Hug Hug

# 756
Уважаеми мами (защо ли се опитвам да ва лъжа) ето ви линк към тема 17 за дрънканиците свързани с урозаболяванията

Общи условия

Активация на акаунт