Гласуване за Черно злато (кой най-много ви дразни)

• 20 745
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Трябва да и се признае на xenia, че дори отсъстваща от доста време, успява да задържи фокуса на вниманието върху себе си.
А има къде, къде по- достойни кандидатки за приза.

Доста хора я ненавиждат и са и натрупали черни точки, затова сега и го връщат Joy

# 151
Ако е замразен, значи е дълбоко замразен, защото много пъти е замразяван.
Жалко, тъкмо почнах да я разбирам. Миналата година декември пак беше замразен.

# 152
Групата потребителки/нищожен процент/, която се дразним на вълка- трябва да идем на психиатър. Аз, даже, съвсем нагледно си представям в картинки разказите му. Мисля че съм по- извратена от него....Няма нищо лошо в този ретро изказ, мдаааа.
Селтак, много секси мустак, казвала съм ти го и друг път Heart Eyes

# 153
Мен що ме няма в списъка Crossing Arms

# 154
Нямах намерение да гласувам в тази категория, дори и номицания нямах, но четейки тази тема, не успях да се въздържа. Отивам на психиатър.

# 155
  • на брега на морето
След като се написаха толкова коментари за Вълка е ясно, че не е дразнител.

# 156
  • Boston, MA

Е ти се сети. Да беше дразнила по-рано.

# 157

Ми никва те няма, то дразненето трябва да се поддържа.

# 158
Напротив. Дразнител е, и то голям- Вълчичака. В смисъла дразнене- оргазмене и пр.

# 159
a xenia да не е банната ?

# 160
Гласувах.

# 161
Тц.
Гледа на карти оттатъка, свиква добрите сили да и извземат гласовете  Simple Smile

# 162
Тази бабка от аватара на Руска изглежда най-безобидния палач Simple Smile
 Много ми смешно всеки път, когато някой подаде глас докато преглеждам темата, имам чувството, че ще изскочи зад монитора hahaha

# 163
  • София
Няма да гласувам  Naughty
Моя фаворит го няма  Crossing Arms

# 164
За 6% раздразнени потребителки не си струва дори да мисля да си променям табиетите...
                          Какъв % би те респектирал? Честно казано мен ме дразни това, че твърде често правиш забележки на другите, а ти самият често пишеш неграмотно или поне нечитаемо. Да не казвам всяка втора дума, но поне всяка 10-та (дори на предната страница елегантно те поправиха). Никога не ме дразнят неграмотни постинги на хора, които нямат претенции. Но ако имаш претенции към другите, трябва да държиш и на собственото ниво (а не да пишеш 'бългърин')... И още: в голяма част от постингите си не казваш нищо по същество, просто се заяждаш  Tired. Харесвам те заради останалата част от постингите ти - има много полезни сред тях! Пожелавам ти да увеличиш %-та на постингите, с които помагаш на повече потребители  bouquet! Предвид страстта ти към обстоятелствените обяснения и експериментите оценявам като голяма загуба невъзможността ти да кърмиш или поне да използваш менструална чашка  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт