Гласуване за Черно злато (кой най-много ви дразни)

• 20 711
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
Вълк, не ми казвай, че не се изживяваш като Чинаски, няма да повярвам  Grinning

# 286
Добре,че не ми се налага да бъда офисна мишка и с това да преживявам.Тогава щях вместо да ходя по магазините,да чета тълковни речници и сборници за правоговор и правопис.о нали съм ви казвала на кои не трябва да обръщаме внимание?Да не се повтарям сега.

# 287
  • Зеленият рай в сърцето на България
Запис

Много съм изненадана, че vesi_vas  е номинирана за Черно злато.

# 288
Сарказъм по му отива.
Но това ми мяза на гавра. На шутове по паднал. На шутове с кубинки, прицелени в носа.
Тя борави особено добре с клавиатурата. И сама може да излезе от блатото си.

Извинявам се на драгите зрители, че заради разликата в часовите пояси връзката не може да бъде осъществена директно и ще излъчим предаването на запис...
В един друг подфорум и сред друга аудитория, думите ми щяха да бъдат по-меки и да звучат така:
Цитат
На Вълчан отдавна съм простила коцкарските изпълнения. Преживяват се по-леко от споделените тъжни болнични новини...
Тук обаче поради клиничните прояви на Нарцистично личностно разстройство деликатността би останала незабележима и бруталността е почти наложителна... Позволих си рязкостта (но поне според моите мерки не и грубостта) с абсолютната убеденост, че Вълкът ще ме разбере, а също и тези, които познават и другото му лице... Защото поне аз още помня първите му плахи опити да пропише в "Деца с увреждания", опасенията му, че няма начин да бъде разбран, радостта, че все пак беше разбран, къде повече къде по-малко адекватните му включвания в другите подфоруми, докато стигнем до днешната му смела и величава проява на форумски коцкар... Която поне мен не успява да ме подразни... Дали защото малкото ни обменени ЛС-та бяха предимно свързани точно с проблемите на детето му (и нито веднъж не направи и опит за виртуално неприлично опипване - което е и леко обидно, Вълчане, защото съм все пак малко по-млада от теб) или поради живите примери около мен на близки хора с определени заболявания, които се самоубиват в тотална самоизолация и пълен игнор на света около тях - и реален и виртуален... Та в този смисъл, поне за мен, Вълкът може да бъде положителен модел и бих се радвала, ако виждах макар и малко от качествата му и в моите близки... Защото и закачливото намигване и пошлото облизване под мустак са все прояви на желанието за живот и много по-приемливи от самосъжалението и отчаяното спускане по течението...
А снизхождение и съжаление не бих могла да изпитвам към хора, които считам за равни и по определени причини близки... Още по-малко да призовавам към подобно отношение... Снизходително се усмихвам единствено на току-що проходилото пале, което се мисли за страшен звяр и упорито преследва опашката си в кръг, самовнушавайки си, че гони котка... Но и то един ден ще се строполи, изтощено от безсмисленото въртене, или все пак ще си захапе опашката и ще се поучи от болката, или просто ще порасне... Примерът е извлечен от живота и не визирам никого от форумския зоопарк...
На ядящите пуканки мога само да кажа, че няма как да нагазя в блатото, по простата причина, че съм израсла в джунглата... Виж, фалшивият блясък на цивилизацията леко ме обърква, но опитът сред дивото определено ми помага...
Та с няколко думи, NinoTino, личният елемент в интригата (не като снизходителна помощ, а като съпреживяно разбиране) достатъчно уважителен аргумент ли е за Вас? Можеше и да е гавра, ако липсваше точно този момент...
И за финал на репортажа... Благодаря на момичетата, които ме разбраха... (И поне малко ме познават и знаят, че нямам нужда от спасителен пояс, но подадената ръка винаги ценя).
П.П. Единственият ми призив всъщност би бил, гласуващите да не четат само последните мнения на номинираните... Защото дори и от Ксения има какво да се научи... Да, и да не забравят, че по време на избори манипулациите са доста по-често срещани, макар и по-зле приети от раздадените кебапчета и обувки... А и всяко едно лично мнение може да бъде опит за манипулиране...
Следващо включване може да имаме едва в късните вечерни новини...

# 289
Та с няколко думи, NinoTino, личният елемент в интригата (не като снизходителна помощ, а като съпреживяно разбиране) достатъчно уважителен аргумент ли е за Вас? Можеше и да е гавра, ако липсваше точно този момент...

Благодаря, че ме споменахте лично.
Аргументи не са нужни, тъй като аз изключително добре разбрах още от пръв прочит, както съм отбелязала на няколко места. Впрочем винаги съм Ви разбирала, което не е толкова важно. Но все още смятам, че мястото, времето и темата не бяха подходящи. Дори и иронията. А интрига изобщо не смятам, че има. Въпросът беше нужно ли е изобщо точно така изразено разбиране, че и да се търсят аргументи за написаното? И отговорът би следвало да бъде от Вълкът с дълъг ник.  

Впрочем мен чичо Вълчо не ме дразни.

Темата е за дразнене, жалко, че толкова сериозно се възприема. Оценката е субективна, ако за Вас "облизване под мустак са все прояви на желанието за живот", то друг може би се дразни. И двата случая са напълно разбираеми за мен.

Ако темата беше за друго, предполагам, че все някой щеше да оцени според други неща Вълкът, а където е нужно го оценяват им без нарочна тема. Прочела съм доста отдавна.

Останете със здраве!    

bouquet 

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 19:08 от NinoTino

# 290
Деееба пустиняците ви, много се задълбахте, да сеете на корена му ряпа. Ее, гледам има и запис. То след малко ще заключват, запис. Номинаций, класаций, излагаций. Аре налейте си по езна чаша вино и муайте дроб по селски с лук.
Вълк, не ми казвай, че не се изживяваш като Чинаски, няма да повярвам  Grinning
Доне тоз не го знам, сякаш не е от нашту селу. Ако му знаеш джинса, кажи!
Обаче ми е някак трогателно, те ти си мислиш, че аз го знам.
CaveWoman, не се коси, не съм свалял, нито ухажвал, нито говорил коцкарски на ЛС на никоя съфорумка. Напротив, на мен са ми говорили. Тони Сопрано ми искаше голи снимки, ама така ме изманипулира, че ако имах, щях да му дам.

# 291
Това, че някой ме дразни, не означава, че не го уважавам. Peace
@ Sel 

Изчетох темата и се чудя дали да не ида на гости на Л и ТС. Направо.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт