Гласуване за Черно злато (кой най-много ви дразни)

• 20 731
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Мноо вживяване, мноо нещо....
И мнооого подценяване на другите.
А, да.
И ако реагираш-значи, нямаш чувство за хумор.Я да земеш да се Охилиш ей такачка на -  smile3532 newsm62

Някои опити за сарказъм са си....чиста гротеска.

# 196
Да, Луна. Ти не си от вчера тук, не може да не те е закачило някое.
Естествено, че съм била мишена, но фойерверките покрай номинациите съм ги изтървала.
Личното ми виждане е, че който мята, се цапа най-много. Ха, честито на спечелилите!

# 197
Не искам да адвокатствам на Cave Woman, защото е възможно да не съм я разбрала правилно. Аз смятам, че постът й е ирония към онези, които се дразнят от изявите на Вълка в Клюкарника и всъщност е в защита на Вълка, макар и брутално написан. А доколко е уместен и дали е прекалено... смятам, че единствено Вълкът може да каже разбрал ли е иронията, или се е почувствал засегнат.

# 198
Архентина, ти твърдеше за бългърин, а сега ме цитираш за бългърски брикет...
                             Ок, след грозното (лично мнение) изкривяване на темата на всичко съм съгласна, за да възстановим добрия тон  Peace.

# 199
  • тъгата в мен
Заради Дона се върнах да прочета пак...Права си,   ако си я разбрала по този начин.
Впрегнах се,заради първосигналното си четене,но въпреки всичко не съм свикнала на такъв език по какъвто и да е повод и то особено към непознати хора..

# 200
иронията е към тия , които не го харесват , и е изключително  манипулативна от страна на CaveWoman ...

# 201
Все повече неща в живота са изкривени и манипулативни.

# 202
Не искам да адвокатствам на Cave Woman, защото е възможно да не съм я разбрала правилно. Аз смятам, че постът й е ирония към онези, които се дразнят от изявите на Вълка в Клюкарника и всъщност е в защита на Вълка, макар и брутално написан. А доколко е уместен и дали е прекалено... смятам, че единствено Вълкът може да каже разбрал ли е иронията, или се е почувствал засегнат.

Да, и на мен ми е любопитно.

Иначе определено имам право да нарека гротеска опитът за ирония.  

# 203
иронията е към тия , които не го харесват , и е изключително  манипулативна от страна на CaveWoman ...
Че е манипулативна, манипулативна е  Simple Smile Че може би е неуместна - ок. Мисълта ми е, че е в подкрепа на Вълка, а не нападение срещу него.

# 204
Все повече неща в живота са изкривени и манипулативни.
                             Но това не значи, че трябва да ги приветстваме.

# 205
Архентина, не твърдя обратното. Но малко по малко обръгваме...
Децата обаче са нещо свято, и трябва много внимателно да се борави с тази тематика.
Но ако Вълка е разбрал иронията на Пещерната дама, нека каже. Grinning

# 206
Заради Дона се върнах да прочета пак...Права си,   ако си я разбрала по този начин.
Впрегнах се,заради първосигналното си четене,но въпреки всичко не съм свикнала на такъв език по какъвто и да е повод и то особено към непознати хора..

Точно до този извод сме стигнали повечето, които сме го прочели И разбрали.
Ноооо, замълчи, сърце, и отиди, девойко, за кафе. Mr. Green

# 207
Че е манипулативна, манипулативна е  Simple Smile Че може би е неуместна - ок. Мисълта ми е, че е в подкрепа на Вълка, а не нападение срещу него.

Така е, но аз попитах - има ли той нужда от тази подкрепа?

Подкрепа си е, все пак на бая хора вмениха думи и отношение.

Ще си почакам отговора и се изпарявам яко дим от тази тема, че тук там има свинщина. А не обичам.  

# 208
Точно така, Вълчане... Вземи си аватарчето и марш обратно в "Деца с увреждания"! Тук ти е позволено да идваш само за да се разпишеш в някоя от периодично никнещите теми за интеграцията на 'специалните' деца... Можеш да пишеш единствено за аутизъм, психиатрични клиники, недостиг на лекарства и всякакви проблеми, съпътстващи отглеждането на детето ти... Да не забравиш да си сложиш максимално печалния образ и колкото повече съфорумки успееш да разчустваш и разплачеш, толкова по-сигурен можеш да бъдеш, че догодина ако не плейбойското, то поне благородното сърце ти е в кърпа вързано...
Или съм си забравила днес чувството за хумор някъде у дома, или написаното наистина е брутално.

Споделям това мнение. Повече от брутално. А също и незаслужено - мое мнение.
Грозно и несправеливо! Да не говоря пък, че право да гониш или каниш във форума е меко казано смехотворен.

# 209
Явно не разбирате иронията на Cave Woman.
Сарказъм по му отива.
Но това ми мяза на гавра. На шутове по паднал. На шутове с кубинки, прицелени в носа.

Защо я защитаваш?
Тя борави особено добре с клавиатурата. И сама може да излезе от блатото си.

Общи условия

Активация на акаунт