Гласуване за Черно злато (кой най-много ви дразни)

• 20 742
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Много ми е интересно - с какво ви дразни Ксения?
Признавам си, че не знам какво е пишела преди, но скорошните и включвания ми харесват.

# 166
За 6% раздразнени потребителки не си струва дори да мисля да си променям табиетите...
                          Какъв % би те респектирал? Честно казано мен ме дразни това, че твърде често правиш забележки на другите, а ти самият често пишеш неграмотно или поне нечитаемо. Да не казвам всяка втора дума, но поне всяка 10-таНикога не ме дразнят неграмотни постинги на хора, които нямат претенции. Но ако имаш претенции към другите, трябва да държиш и на собственото ниво (а не да пишеш 'бългърин')...  Hug.
Покажи ми, къде съм писал бългърин, или българин. Настоявам. Изключително рядко употребявам тази дума.
6%, междувременно, докато се обяснявам, станаха повече, това е санитарния минимум.
Не могат да се смъкнат под тях. Дори и човек да е плазмодий, с това ще драни повече от 6%.
12% биха ме накарали да си взема аватара и да отида в друг форум.

(дори на предната страница елегантно те поправиха).   Аз се поправям, клавиатурата на работа ми е адски изтрита. Само мод може да ме поправи, но под постинга неминуемо остават следите му - Последна редакция ...

Да, аз скъм буквалист, ментор, подстрекател и присмехулник. Защото така ми харесва. Защото съм такъв.

# 167
12% биха ме накарали да си взема аватара и да отида в друг форум.

Точно така, Вълчане... Вземи си аватарчето и марш обратно в "Деца с увреждания"! Тук ти е позволено да идваш само за да се разпишеш в някоя от периодично никнещите теми за интеграцията на 'специалните' деца... Можеш да пишеш единствено за аутизъм, психиатрични клиники, недостиг на лекарства и всякакви проблеми, съпътстващи отглеждането на детето ти... Да не забравиш да си сложиш максимално печалния образ и колкото повече съфорумки успееш да разчустваш и разплачеш, толкова по-сигурен можеш да бъдеш, че догодина ако не плейбойското, то поне благородното сърце ти е в кърпа вързано...

П.П. Вярвам, че ще ме разбереш правилно въпреки ранния час... А сериозността ти и опитите да се оправдаваш в кучкарника на bg-mamma си обяснявам единствено с недоспиването ти... Остави драмите за други актьори и просто играй себе си...
(Притеснявам се, че може и да ти повиша процента, но рискувам...  Laughing)

# 168
Ами и аз това правя, повишавам си процента. Черно, ама злато.

# 169
Гледам моя любимец напредва здраво.. Черно ама Злато, хубаво го каза Вълчо Whistling

# 170
Няма да гласувам  Naughty
Моя фаворит го няма  Crossing Arms
Сподели  Flutter

# 171
Абе мъжете в тоя форум са твърде малко. Ясно, че щом пишат тука ще да са по-специални. Но каквито и да са все ми се струва, че внасят цвят и аромат.

То е като да си жена в цялостно мъжки форуми като Hardwer bg - може никога да не са на нивото на много от списващите, но си ги къткат

# 172
Три свободни гласа имам. Mr. Green Whistling

# 173
  • Му Кинд Оф Плаце
Групата потребителки/нищожен процент/, която се дразним на вълка- трябва да идем на психиатър. Аз, даже, съвсем нагледно си представям в картинки разказите му. Мисля че съм по- извратена от него....Няма нищо лошо в този ретро изказ, мдаааа.

Сладки и масаж ще има ли?
Добавям и Хайдут Велко.

# 174
Точно така, Вълчане... Вземи си аватарчето и марш обратно в "Деца с увреждания"! Тук ти е позволено да идваш само за да се разпишеш в някоя от периодично никнещите теми за интеграцията на 'специалните' деца... Можеш да пишеш единствено за аутизъм, психиатрични клиники, недостиг на лекарства и всякакви проблеми, съпътстващи отглеждането на детето ти... Да не забравиш да си сложиш максимално печалния образ и колкото повече съфорумки успееш да разчустваш и разплачеш, толкова по-сигурен можеш да бъдеш, че догодина ако не плейбойското, то поне благородното сърце ти е в кърпа вързано...
Или съм си забравила днес чувството за хумор някъде у дома, или написаното наистина е брутално.

# 175
Calathea, буквално е. Ниара не обижда по този начин. Сочи груба действителност.  Peace

# 176
Или съм си забравила днес чувството за хумор някъде у дома, или написаното наистина е брутално.

Важното е, че чичо Вълчо разбра за какво става дума.
Снизходителното отношение винаги ме е обиждало, а компромисното ме дразни ужасно. Но все пак кой изобщо говори за мен, освен егото ми....

Днес е денят на нелепите остроумия, очевидно.

Пак забави, нескончаеми.

# 177

Точно така, Вълчане... Вземи си аватарчето и марш обратно ... .
еееее , това не е вярно , и на мен ми идват нанагорно неговите постинги с вечен сексуален подтекст и това няма нищо общо със сина му ..както Сопрано беше писал - ''пън в гората да види ще му се привиди женски задник ...''
дори , ако не беше детето му щях да съм по-остра по тая тема с него ...

# 178
Абе мъжете в тоя форум са твърде малко. Ясно, че щом пишат тука ще да са по-специални. Но каквито и да са все ми се струва, че внасят цвят и аромат.

То е като да си жена в цялостно мъжки форуми като Hardwer bg - може никога да не са на нивото на много от списващите, но си ги къткат

Ммммм !! Браво  Whistling

# 179

Точно така, Вълчане... Вземи си аватарчето и марш обратно ... .
еееее , това не е вярно , и на мен ми идват нанагорно неговите постинги с вечен сексуален подтекст и това няма нищо общо със сина му ..както Сопрано беше писал - ''пън в гората да види ще му се привиди женски задник ...''
дори , ако не беше детето му щях да съм по-остра по тая тема с него ...
Пън чак, едва ли. Виж, бяла тиква в полето, се е случвало. Не ми е нужно състраданието ти, никак.

Общи условия

Активация на акаунт