Гласуване за Черно злато (кой най-много ви дразни)

• 20 733
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Може ли верно така да се излагате?!
Защо намесвате детето???
За да сте оригинални,извинете.
 doh doh doh

# 181
Точно така, Вълчане... Вземи си аватарчето и марш обратно в "Деца с увреждания"! Тук ти е позволено да идваш само за да се разпишеш в някоя от периодично никнещите теми за интеграцията на 'специалните' деца... Можеш да пишеш единствено за аутизъм, психиатрични клиники, недостиг на лекарства и всякакви проблеми, съпътстващи отглеждането на детето ти... Да не забравиш да си сложиш максимално печалния образ и колкото повече съфорумки успееш да разчустваш и разплачеш, толкова по-сигурен можеш да бъдеш, че догодина ако не плейбойското, то поне благородното сърце ти е в кърпа вързано...
Или съм си забравила днес чувството за хумор някъде у дома, или написаното наистина е брутално.

Споделям това мнение. Повече от брутално. А също и незаслужено - мое мнение.

# 182
Изобщо не биваше да има номинации тази година.

# 183
Явно не разбирате иронията на Cave Woman.

# 184
  • Му Кинд Оф Плаце
azsa, малко преиграваш и лееко драматизираш. Според мен изтегли от контекста нещо, извъртя го и забрави за смисъла на останалото. Това си е типично женски номер, да. Ако човек се излага, когато казва, каквото мисли, жалко за Родината...

# 185
Постът на Cave Woman е саркастичен и отразява действителността, както каза Рони. Не е ли истина това, което пише (оставете Вълка, приложете го към други потребители и ще стане ясно)?!

# 186

Чичо Вълчо я разбра, аз я разбрах. Но ми е интересно дали чичо Вълчо има нужда от тази ирония и дали е уместна?
Всичко ли подлежи на ирония? Има ли граници?

Лигавите номинации, които биваше да са за забавление, се превърнаха в противни словоизлияния.

# 187
За 6% раздразнени потребителки не си струва дори да мисля да си променям табиетите...
                          Какъв % би те респектирал? Честно казано мен ме дразни това, че твърде често правиш забележки на другите, а ти самият често пишеш неграмотно или поне нечитаемо. Да не казвам всяка втора дума, но поне всяка 10-таНикога не ме дразнят неграмотни постинги на хора, които нямат претенции. Но ако имаш претенции към другите, трябва да държиш и на собственото ниво (а не да пишеш 'бългърин')...  Hug.
Покажи ми къде съм писал бългърин, или българин. Настоявам. Изключително рядко употребявам тази дума.
6%, междувременно, докато се обяснявам, станаха повече, това е санитарния минимум.
Не могат да се смъкнат под тях. Дори и човек да е плазмодий, с това ще драни повече от 6%.
12% биха ме накарали да си взема аватара и да отида в друг форум.

(дори на предната страница елегантно те поправиха).   Аз се поправям, клавиатурата на работа ми е адски изтрита. Само мод може да ме поправи, но под постинга неминуемо остават следите му - Последна редакция ...

Да, аз скъм буквалист, ментор, подстрекател и присмехулник. Защото така ми харесва. Защото съм такъв.
                             Извинявай, не съм искала да те засегна, харесвам те   bouquet, макар да знам, че звучи като някакво порицание. Не искам да ходиш в друг форум, не искам и да се променяш. Е, може би малко правописа, или поне да намалиш претенциите  Twisted Evil. Също така си прав, че не си писал 'бългърин'. С риск да изглеждам дребнава (дори твоето настояване не е повод да го правя) ето постинга:

...И с въглища, и с въглища. От 1960 до 1990 бяха по-на далавера от дървата. Кило въглища отделят над 4 пъти повече калории от кило дърва. Горили сме лигнитни, канадски, руски и бългърски брикети. Ако печката или камината е направена добре, а комина чист, няма проблеми.
                             Не е необходимо да се извиняваш или оправдаваш за каквото и да е - още по-малко на мен  Stop. Но както ти имаш своите оправдания за писане, така може би и другите имат, дори за латиницата. А забележките не им помагат.
                             И с риск да ме намразиш доживот, имах предвид това на предишната страница:

Нино, може да ми викаш и дядо даже, може да те подондуркам, ако искаш.
Щом питате, чичо Вълчо - не, не искам да ме дундуркате. Благодаря!  Simple Smile
                            Коментарите ми са съвсем приятелски, и се надявам да ги приемеш както би искал да приемат твоите бележки. Поздрави!

# 188
разбрахме я , ама не е така ...

# 189
И в стремежа си за оригиналнечене,човек
трябва да си мери приказките,заради такива,
като мен,които не са длъжни да размишляват
върху сарказмът му.Не харесвам филми,чийто
смисъл го разбира само режисьорът на филма и
разбира се,неговият екип Peace

# 190
Архентина, ти твърдеше за бългърин, а сега ме цитираш за бългърски брикет.
Разлика има и качествена, и е количествена. Останалите ги приемам приятелски.

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 11:28 от Вълкът с дълъг ник

# 191
Тъй като гледам, моите "фаворити" са всеобщи "фаворити" според класацията до момента.  Mr. Green Колкото и да съм добродушна и гледам присмехулно на нещата и глупостите им-неведнъж са ме издразвали.  Twisted Evil

# 192
  • тъгата в мен
Да не би да бъркате какво значи "ирония"?
Никой,по никакъв начин не може да каже на друг потребител-да си вземе аватарчето и марш...
В случая -освен буквален изказ,къде видяхте гореспоменатата ирония?

# 193
Всяка година ли пада такова мятане на говна!? 

# 194
  • При хората, които обичам
Да, Луна. Ти не си от вчера тук, не може да не те е закачило някое.

Общи условия

Активация на акаунт