Гласуване за Черно злато (кой най-много ви дразни)

• 20 749
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
elica676 , никой никого не гони, а засрамва нехаресващите Вълкът, не стана ли ясно?

# 211
  • London, baby
Демек - ний! Grinning

# 212
Оставете вълка, фаворитите са други и напредват тихомълком.

# 213
Пуууу, най-после и тая тема малко да се размърда.

# 214
Абе ква е тая вилико или каквото е там, аз не я знам?

# 215
Грозно и несправеливо! Да не говоря пък, че право да гониш или каниш във форума е меко казано смехотворен.

Охо, колко други го правят. В случая на Ниара (Кейв Уоман) смятам, че е саркастично и иронично ,и ненападателно (мое мнение).
И нейният постинг ми припомни, че съм срещала други форумци съсвсем тенденциозно и целенасочено да казват на суфорумците си да си седят нейде, на хипотетичното им място, ей така ни в клин, ни в ръкав.
Никой не може да заповяда другиму къде да пише и какво да пише. Правилата на форума са едни за всички.

Но нека дойде Ниара и да изясни позицията си, ако иска.

# 216
  • София
Абе ква е тая вилико или каквото е там, аз не я знам?
Ми аз съм я засичала, но грам не мога да разбера с какво толкова дразни хората.

# 217
Ми явно много дразни, щом разбива Ксения.  Аз наистина съм далече от форумските интриги, но чак толкова?!

# 218
  • При хората, които обичам
Вилико пише в Нашите деца и ДиС. Дразни може би с това, че се опитва да налага мнението си. Макар да и се обяснява, че това как тя възпитава детето си, по никакъв начин не може да повлияе върху възпитанието на моите. И обратното. Но едва ли е само това, като и гледам позицията в анкетата.

# 219
Интересна личност значи. Благодаря, Де Ваня  Simple Smile

# 220
Вилико последно я засякох в "Хайде, покажете си спалните". Начина, по който натрапва мнението си е доста..натрапчив  Mr. Green
Ох, има една Анк@, която е толкова странна и неприятна птичка, че бих я номинирала, но е твърде дребно пиле, за да се занимавам с нея. При най-възпитан пост да й покажа, че греши, получих ЛС "още една нена..на" Ми какво да отвърнеш на нещо толкова просташко?  Laughing Laughing

# 221
Интересна личност значи.
На мен не ми е интересна.
По-скоро смятам, че е като кон с капаци и с това дразни. Влиза в темата, изстрелва някаква простотия и си държи на своето, пък ако ще и сто аргумента да и  посочат, че не е права. Обаче не смятам, че заслужава първото място, пък.

# 222
Така е, но аз попитах - има ли той нужда от тази подкрепа?

Аз бих попитала - има ли той нужда от подкрепата във вид на скачане и възмущение от Ниара  Simple Smile
Както и да е, смятам, че това е нещо, което засяга само тях двамата, и ние, в качеството си на "много баби", е добре да се оттеглим, преди да сме го омазали съвсем.

# 223
Оооо,  начинът, по който Вилико налага правотата на убежденията си, е уникален.
Тук мноо клЬОкарки могат само праха и да дишат. Laughing

# 224
  • При хората, които обичам
Знаех си, че имало още нещо!
Аз съм спорила с нея само в една тема - с цели 3 мнения, което ми е личен рекорд. Ама чак пък да ме дразни...

Общи условия

Активация на акаунт