Бял равнец - "избавление от всички беди"

• 492 933
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
summer_love, това "бяло течение" да е придружено с парене, неприятен мирис,сърбеж, зеленикав цвят,някакви болки?
Отиди да ти направят микробиологично изследване, да се види поне какъв е причинителят. Защото може да се окаже просто засилена цервикална слуз около овулацията.

# 241
summer_love пусни микробиология, може да е някаква инфекция от жегите. Не е задължително да има сърбеж.

# 242
белия равнец пие ли се по време на цикъл ?

# 243
аз не пия по време на цикъл, защото стимулира матката и ме боли повече, но ако нямаш подобен проблем, си пий. Ако целиш забременяване е хубаво да я спираш след овулацията.

# 244
  • София
анита 29, консултирай се с ендокринолог или помоли джипито да ти даде направление за изследване на ТСХ. Възможно е да имаш проблеми с щитовидната жлеза и оттам проблемите с цикъла. 

# 245
Запис и въпрос: От къде си купувате хубав (качествен ) равнец, в случай, че не можете да си наберете?

# 246
Това ,което се продава в билковите аптеки е без гаранция за произход.Може да е бран отвсякъде. Аз си бера , но и купувам ,като изпия моя.

# 247
  • Варна
Здравейте, аз си купих бял равнец, за да го пия покрай възпалението на яйчника, след това имах възможност да си набера от хубаво местенце бял равнец, изсуших го, нарязах го на ситно и когато го сравних с "купешкия" нямаше нищо общо. Купения един жълтеникав и наситнен все едно е изметен от улицата и аромата не беше особено приятен. А снощи като си направих чай от моя, беше супер ароматен и даже вкусен Simple Smile Така че наистина, когато имате възможност и време препоръчвам да си наберете сами от полянки и горички далеч от града.

А иначе моя си го купих, чрез една колежка, която е работила в Thaloderma и там предлагат и билки, но къде има магазин не мога да кажа.

# 248
Аз си купувам от аптеката, когато няма друг, иначе ми го бере една съседка, но той свършва много бързо - деля го с майка ми.

# 249
Сега е времето за бране на равнеца.И аз си набрах доста, изсуших си го и си го пия, но със сигурност ще бера още или ще купувам

# 250
  • Pb
Миналата година брах равнец края на Юли в Родопите.

# 251
И аз го бера в Родопите,  от различни места- сега брах в ниското .

# 252
  • Бургас
аз си купувам от билки.бг. там ми е по-евтино, от колкото да си купувам от моя град. къде са брани не знам, видях, че имат разрешителност и аптека в софия.

# 253
При проблем какво количество чай се пие  Thinking 

# 254
  • София
2 с.л. билка се заливат с 1/2 л вряла вода. Кисне се 30 минути. Прецежда се и се пие по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди ядене.

Общи условия

Активация на акаунт