Май-129

• 31 085
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
добро утро! Да са ни живи и здрави именниците: Никол на Камий, Никола на Августа   bouquet  Hug  Heart Eyes Много късмет и игри с приятели им желая!

# 196
Честит празник на днешните именници!  bouquet

Августе, Ками, да намачкате децата! Да са ви живи и здрави Heart Eyes

Колкото люспи на шарана, толкова здраве на всички!

Креми, мерси, ще се поразтърсим днес Simple Smile
Адри, ходихме на турнира, гледахме малките. Бяха страхотни Laughing

# 197
  • София
Ками, Августа - Честит Имен Ден на Никол и Никола, да са ви живи и здрави!

Аз неделно съм се разработила, че съм позакъсала с един проект, даже с два  Embarassed
Ама аз съм си виновна.

# 198
Здравейте момичета  Hug
Честито на всички именници днес.
Ние от днес сме вкъщи, на 3 декември в 21.03 часа родих бебе Иван, 3.770 кг и 51 см. Всичко е наред и сега се гледаме вкъщи и се почва лудницата  Crazy
Лек ден, скоро ще кача снимки

# 199
Да са живи и здрави днешните именници! Много щастие и сбъднати мечти им пожелавам    bouquet

# 200
  • София
Да са ви живи и здрави именниците и риболовците и банкерите!

# 201
Честито на всички, които имат именик в дома и най-вече на Никол и Никола!

# 202
Честит имен ден на Никол и Никола. Ками, Августа, да са живи, здрави и много щастливи деца! Огромно щастие за целите ви семейства!
Честито и на останалите, които имат именници вкъщи!   bouquet

Краси, аз издадох вече новината!  Wink  Много хубави мерки на юнака, браво  Hug Как роди, беше ли се обърнал във вярната посока или те озори? Как е кака Веси?

# 203
  • София
Честито на всички малки и големи именници и от мен  Hug Hug Hug
На Никол и Никола пожелавам да са много здрави, много усмихнати и щастливи деца Simple Smile

Красони, Иван вече от няколко дена се мъдри на началната ни страничка Wink Да ви е жив и здрав и чакаме подробности около раждането Simple Smile

# 204
Еееееееее, момичета, много ви благодаря, че сте се сетили за моя малък празнуващ Никола! За прекрасните думи и пожеланията, които ме трогнаха, благодаря ви и ви пожелавам да ви се връща стократно доброто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Августейша, да предположа ли, че Твоя синковец сам се е снимал на аватара ти?
Хихи, абсолютно Laughing Снимал се е сам с телефона ми, ама снимката е убийствена, нали  Wink
Вале, за това кученце не знам нищо, ама кажи в кои сайтове търси-в амазон и ибей погледна ли? Ако искаш, пиши на лични, да го потърсим, аз поръчвам оттук-оттам, да видим какво може да се направи, че няма време  Thinking
Адри, радвам се, че си по-добре, в което не съм се и съмнявала, ти си една прекрасна млада жена, къде ти още времето да се бъгваш. Но тъй като за мен класическата медицина лекува само симптомите, колкото да замаже проблема, нищо не ти пречи да се поинтересуваш наистина от някои техники за преодоляване на проблема, не случайно ти препоръчах петимата тибетци, то и аз откога им се каняяя  Embarassed
Краси, радвам се, че вече сте у добре и у дома. Дерзай, майче, сигурна съм, че ще се справиш чудесно  Hug
И да не забравя: Честит имен ден на нашата адашка Никол! Да е жива и здрава и безгрижни детски игри, а на мама Ками-дълги години да й се радва  Heart Eyes
Ако някого съм пропуснала, простет. утре ще наваксам, много съм уморена вече. Днес беше един невероятен ден, утре ще ви пусна снимки Grinning

# 205
Честит имен ден на Никол и Никола! Да бъдат здрави, щастливи и безгрижни дечица! Hug Hug

На възрастните, които празнуват днес, наздраве!

Краси, много бързо сте се завърнали в къщи, браво! Ще чакаме снимки и разкази. Почивай си, когато ти остане време.  Simple Smile

# 206
Мерси за пожеланията Hug
Ние изкарахме чудесно,бях резервира пица Виктория в Арена-децата бяха в деткия кът.Ники получи дота играчки-принц,Барби,понита.

# 207
Краони честит юнак  ylinfant

# 208
Красони, честито!Да ви е жив и здрав Иван и много да ви радва!  bouquet

Със закъснение - честит имен ден на малки и големи!Да ви е живо и здраво името! Hug

# 209
Здравейте!

Първо - честито на Красони! Да е здрав и щастлив Иван!

Честито на всичко именици - на Ава, Сава, Никол и Никола!
Да са здрави и да им носи много късмт името!

Може би е време да споделя, че Теа ще става кака.
Много е щастлива заради което, много се вълнува.
За съжаление, тази бременност върви много по-различно от предишната така лека, най-вече откъм притеснения. Първоначално бебето изоставаше с 10 дни, преди две седмици излязоха много стряскащи резултати от БХС, заради което след консултация с проф. Кременски, го правих втори път и излязоха много по-добри резултати. Според Кременски, проблемът вероятно е бил във взетата в Шейново кръв и начина на пренасянето й до Майчин Дом - по-точно некоректното й пренасяне дотам. Другата седмица ще правя втория БХС, и на базата от резултатите от двата, ще се реши след генетичната консултация дали да правя амниоцентеза. Ще ви помоля да стиснете по един палец.
Иначе - повръщам много, неразположенията са повече - въобще - годинките си казват думата Laughing
Опитвам се да мисля позитивно и вярвам, че всичко ще е наред!

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт