Май-129

• 31 082
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Ей супер честито на Krasoni, наистина чудесна новина, да е много здрав юнака и бързо възстановяване на мама  bouquet

# 181
Krasoni, да сте живи и здрави, цялото семейство! Бързо възстановяване и здраво, послушно бебче Иван, кака Веси много да му се радва!  Hug

# 182
Еййй, Ренка, златна ти уста, такава хубава новина!
Красони, честито ви юначе Иван! Да е жив и здрав, за радост на мама, на тате, и на кака Веси bouquet

# 183
Ехаааа, наистина страхотна новина!
Честито на гордата мама, вече на двама! Да е жив и здрав малкия Иван!

Момичета, имам нужда от вас.....едната поръчка от Иса за белобрадия старец е прословутото куче Боби с трите свирки-е няма го и го няма-що ходене и телефони звънях не е истина просто....и в Бургас го няма вече /Кате Hug/....моля, ако някоя от вас го види случайно някъде да го закупи-естествено ще си поема всички разходи.....снощи Иса ме пита дали нейното джудже и е направило кучето?....по принцим не и угаждам, но все пак веднъж в годината е Коледа и не ми се иска никак да разочаровам детето....ама и аз съм патка-мин.месец в Хиполенд беше пълно, но си викам има време в началото на декември ще го купя-да ама не-сметки без кръчмар съм си правила....ама наистина го разграбиха като топъл хляб....

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 22:28 от valia77

# 184
  • София
Честито на Красони! Да им е жив и здрав Иван!

# 185
  • Bristol
Ей, честито на Красони!!! Ще има пълна къща за Коледа  Heart Eyes

Вале, тези кученца са много популярен подарък тази година. Има една тема във форума само за тях  Crazy Няма ли начин да го замениш с друго интерактивно кученце?!  Rolling Eyes

И ние вече си имаме Коледно дръвче  Grinning Едвам удържах фронта до днес, голям мерак имаше Ели.

# 186
  • Варна
Красони, честито на теб и на цялото семейство. Да ви е жив и здрав юнака.

# 187
Krasoni, да ти е жива и здрава рожбата! Бързо възстановяване  bouquet

Днес е Света Сава. Поздравявам иненниците!   bouquet
Не случайно го знам, защото най-накрая открих когa празнуват Станиславите Crazy Тя разбира се е много щастлива и цяла сутрин си пее "Имам имен дееен" Joy

Мери, браво! Аз тук още не съм виждала да продават елички.

# 188
Кате, да ти е жива и здрава именничката!  Hug И на Кроче Сава, ако днес празнува - да е жив и здрав!  Heart Eyes
аз не мога да се въздържа да не се похваля как успях да купя ботушки на Надето от ест. кожа за 25лв., ето оттук Много сладки са, тук там имат малко криво изрязани детайлчета и сигурно затова са останали/бракувани - кой знае, но за тази цена са направо перфектни. Много съм щастлива  Flutter
Августа, много ти е сладък новият аватар!  Grinning

# 189
  • София
Честито бебче на Красони! Много да е здравичко, много усмихнато и спокойно  Hug

Кате, ами да ти е жива и здрава именничката Simple Smile Все така чаровна, усмихната и послушна Wink

ЧИД и на Савата Simple Smile

# 190
Честито на Красони и семейството и    bouquet. Да им е жив и здрав малкият бонбон и много радост да им носи, а мама бързо да се възстановява  Hug
Кате, да ти е много здрава и послушна именничката. Да е все така чаровна и винаги усмихната  newsm51. Ходихте ли на турнира?
Честит имен ден и на Сава! Много здраве, щастие му пожелавам и с гордост да носи името си  Wink
Благодаря на всички за пожеланията  Heart Eyes. Засега терапията върви добре. Имам още две инжекции, за да отшуми съвсем болката и тръгвам на физиотерапия. Според невроложката - ще оправи изкривяванията, щот съм била млада  Joy

Лек и усмихнат ден на всички, а на празнуващите - весело изкарване  Hug

# 191
Краси, да ви е живо и здраво момченцето! Дядо Коледа ти донесе най-големия подарък Hug

Кроче и Кате, честит имен ден на Савата и Ава!

Малейна, много шик са новите ботушки, да бяга цяла зима с тях Надето.

Кате, ние купихме жива елхичка от М. Бриколаж. Нашата и тя грее вече.

# 192
  • Mediterraneo
Краси, честита радост   bouquet

# 193
  • София
Честит юнак, Красони! Да ти е жив и здрав!

Кате, честита именничка! Със здраве да си носи името!

Малейна, честита находка!

Вале, пусни линк на това кученце, че доста кученца гледах по онлайн магазините. Ако го видя, ще ти го купя. На мен ми останаха два подаръка за купуване и още ще обикалям.

# 194
Kaте, честит имен ден на Ава-да е все така жизнерадостно дете и с гордост да си носи името!

Честит имен ден и на Сава-та!

advise  Hug, ето какво представлява http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/9861
Малейна, много хубави ботушки..
Адри, млада си ами...какви са тез приказки-няма да имаш и спомен от изкривяванията....
Августейша, да предположа ли, че Твоя синковец сам се е снимал на аватара ти?

Цитат
Вале, тези кученца са много популярен подарък тази година. Има една тема във форума само за тях   Няма ли начин да го замениш с друго интерактивно кученце?! 

Мери, в краен случай ще купувам друго псе-едно дето е болно и има слушалки със спринцовка....ще казвам, че на дядо Коледа са му свършили материалите.....но все още изчаквам де....

Общи условия

Активация на акаунт