Но аз вече ще се кротна с подаръците (Марти ще има мечтаното Скуби-возило, мечтан трансформер и (ако дойде) ръчен часовник със Скуби ду, пътуващ от далечен Хонг Конг! Надето ще има комплект пъзели Мързелград - различен брой части, но най-малкия би трябвало да може да го реди и страхотна дъска за рисуване ето тази, дървено йо-йо от Литъл Ауъл и ако намеря слънчеви очила, че много иска да има и все взима тези на батко си
)
Като за новак се справяш чудесно, аз още не съм поръчвала сама през ибей, а имам доста стабилен стаж през другите сайтове 

.
. Големи премеждия с тези мъже бре
.
.
. Много ми се иска да се видим, ама нещо съм влязла в едни сериали .....
.
. Иначе се готвят усилено за коледното тържество на 14-ти, а аз вчера успях да ги шпионирам и им видях съчетанието - мнооого са сладки. В къщи естествено имах честта да гледам индивидуалното му изпълнение, а аз бях натоварена със задачата през цялото време да пляскам с ръце и да викам - давай Маги
. Ей голям нарцис се очертава диването
.
. В крайна сметка се оказаха шипове в шийните прешлени, та оттам са и болежките в кръста. За сега съм на хапчета и инжекции, а като ги свърша тръгвам на физио и кинезитерапии.
Има едни ритуали, на 5тимата тибетци, доста "криви" хора са изправили, що не вземеш да прочетеш повече за тях 

А иначе колики си имаше до 6 месеца здраво
Браво на Маги за ентусиазма.

Препоръчани теми