Май-129

• 31 080
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Точно, щом е на два месеца, като нищо са баш коликите, обикновено към три месечна възраст минават.  Simple Smile

# 166
Креми, и на мен ми се струва, че още може да е колики (Надето имаше до 3 месечна, макар и не много силни). Кураж и дано скоро се напаснете!
Въх, майчета, най-сетне спечелих едно Скуби Ду камионче за моя юнак! Вече съня си бях изгубила с тези търгове, че цените стигаха небесата накрая, а пък като новак ми отмъкнаха под носа едно много хубаво само за 9 лири! Сега платих 16+5 за поща, но поне ще го имаме! Остава и да пристигне навреме и в подобаващо добро състояние  Praynig Но аз вече ще се кротна с подаръците (Марти ще има мечтаното Скуби-возило, мечтан трансформер и (ако дойде) ръчен часовник със Скуби ду, пътуващ от далечен Хонг Конг! Надето ще има комплект пъзели Мързелград - различен брой части, но най-малкия би трябвало да може да го реди и страхотна дъска за рисуване ето тази, дървено йо-йо от Литъл Ауъл и ако намеря слънчеви очила, че много иска да има и все взима тези на батко си  hahaha)
Хайде, лека нощ! С изпълнена мисия отивам да спя сладко-сладко Simple Smile

# 167
Малейна, браво на теб! Много се радвам  Hug Като за новак се справяш чудесно, аз още не съм поръчвала сама през ибей, а имам доста стабилен стаж през другите сайтове  Heart Eyes
Креми, и аз съм на мнение, че става въпрос за колики. Имаше едно английско сиропче Инфакол, из форума се предлагаше доста, ако искаш го потърси, а и българско някакво имаше...ако искаш, мога аз да ти дам името му, не от онези Саб симплекс и Еспумизан, ново някакво беше  newsm78
Красони, стискаме палци всичко да е наред и скоро да се похвалиш  Party

# 168
Купих и една маймунка която прави пластелин-рекламират я по фокс кидс.
http://hippoland.net/ck2009_hippoland.pdf

# 169
Привет!
Честита рожба и на Хъгси и честита племенничка на Гуш! Да са много здрави, послушни и много да ви радват  Hug.
Ренка, браво на малкото юначе  Hug. Големи премеждия с тези мъже бре  Wink.
Креми, и аз мисля че са колики. Каквото и да е, ти пожелавам бързо да минава и да се наспиваш  Wink.
Августа, много хубава гледка. Направо ми се иска да запаля колата и при теб  Heart Eyes. Много ми се иска да се видим, ама нещо съм влязла в едни сериали .....
Бравос на всички, успяли да осигурят коледните подаръци. Аз май в последния момент ще я свърша тази работа  Wink.
Кате, моята щерка направо каза, че иска да идва в Бургас. Не можело само Ава да гледа, нали били приятелки  Mr. Green. Още по-кофти и стана, когато разбра, че и нашите треньорки ще са там - демек, няма да е на тренировки  Heart Eyes. Иначе се готвят усилено за коледното тържество на 14-ти, а аз вчера успях да ги шпионирам и им видях съчетанието - мнооого са сладки. В къщи естествено имах честта да гледам индивидуалното му изпълнение, а аз бях натоварена със задачата през цялото време да пляскам с ръце и да викам - давай Маги  Joy. Ей голям нарцис се очертава диването  Wink.
Аз успях да отида на невролог и както се изрази - мнооого съм крива  Mr. Green. Имала съм, на техен жаргон - дървен врат или лебедова шия  Joy. В крайна сметка се оказаха шипове в шийните прешлени, та оттам са и болежките в кръста. За сега съм на хапчета и инжекции, а като ги свърша тръгвам на физио и кинезитерапии.
Лек и успешен ден от мен  Hug

# 170
Адри, пожелавам ти бързо оздравяване и да се чувстваш добре в тялото си  Hug и много се радвам на ентусиазма на малката гимнастичка - явно много се забавлява!  Heart Eyes

# 171
Красони, моята дъщеря имаше колики и след 6-месечна възраст, впоследствие се оказа, че са били един от симптомите на алергията й към белтъка на кравето мляко.

Креми, ти пазиш ли основна диета - без бобови, зелеви, шоколадови и други дразнещи коремчето храни. Съветвам те да ограничиш и млечните и алергенните храни. Няма страшно, оцелява се, аз съм била на много строга диета повече от година. Иначе те разбирам - Теа беше ужасно дълго със зловещи колики, скъсваше се да реве точно от 8 докъм 12-1.

# 172
  • София
Хъгси, честита дъщеричка!
Гуш, честита племенничка! Да растат бебките здрави и щастливи!

Малейна, и аз сърфирах из сайтовете за подаръци за Ели и за племенника. Накрая улучих някаква промоция в магазин Бонжур и купих от там играчки.
А от toytownbg.bg поръчах Wall E. Ели е такъв фен на Уоли, че четем постоянно книжката, гледаме филмчето, правим фигурки от пластелин. Имаме чаршафи с Уоли.

Нането, Ели пък си е поръчала в градината Дядо Коледа да й донесе влакче. Нещо все момчешки играчки иска. Вчера видях списъка в градината и сега трябва да търся влакче.

Мери и аз не се притеснявам за четенето още. Ели чете някои кратки думи, като името й, моето име. Понякога сутрин по БТВ прочита някоя кратка дума, но това го прави от началото на тази седмица. Ако сега научат четенето, ще им е скучно в първи клас.

Адри, да оздравяваш бързо.

И всички болни дечица да оздравяват бързо!

Деспина, аз сега работя близо до НДК. Ако искаш, може да ми кажеш от кой магазин да взема играчката.

# 173
Хайде и аз в хора за коликите: горещо препоръчвам английския Инфакол ( не гръцкия), както и капките Colief, които се предлагат и в нашите аптеки.
 Ние тази седмица с Вики сме си само по женски, Митко най-после го взе едната баба да мога да се порадвам и аз на бебето си. Иначе все пренебрегвам единия заради другия!
На мен явно ми се падна "добро" бебе, така че мамите който се чудят за второ да действат смело. Все си мисля, че първото дете е малко по задължение, а второто за удоволствие.
Подаръците смятам да са практични, образователни и развлекателни естествено. Писна ми от играчки, напоследък намразих и всички дески филмчета и тв канали с реклами, мисля че Митко развива някаква зависимост от филмчетата. Ама като не го пускаме на градина, така че бъде.
Адри, ще чакаме снимки от тържеството.
В нашата градина май ще има коледно парти, но нещо не съм в час с информацията.
Аз се оглеждам за календари, нали трябва снимка и на двамата, не става от градинските на Митко.
Обмисляме и след нова година да запишем баткото на плуване, че няма изразходване неговата енергия. Това от нас, бъдете здрави!

# 174
Адри, да се оправяш скоро  Heart Eyes Има едни ритуали, на 5тимата тибетци, доста "криви" хора са изправили, що не вземеш да прочетеш повече за тях  Wink
Ще чакаме снимки от тържеството, Маги е такава малка грацийка, просто си я представям образно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кааатеее, кому се пържи, кому не, ние тая година къде 20 човека ще се съберем, тоя наш Никола ще се прочуе, хората сватба правят с толкова хора. Ама пък ми е хубаво, че сме живи и здрави, и за хубави поводи все да се събираме. Ще правим шаран пържен и пълнен и бяла риба пържена с едни специални сосове патент на гордия вуйчо (брат ми)  Grinning
Криси, ха тъй, давай ни кураж, че ние с Гушлева и Мартеа само чакаме някой да ни кандърдиса  Laughing
Мери, за четенето-Никола чете и пише всички букви. Поотделно-да, в определени думички-да, но да седне така да чете гладко, свързвайки свободно буквите в думи-е, не, все още. Нито пък аз му давам зор, има си време за всичко  Grinning
Креми, за коликите-и аз пазих диета известно време, най-вече без млечни. Ники имаше едни пъпки, ама точно като акне, като спрях млечните за нула време се изчисти  Peace А иначе колики си имаше до 6 месеца здраво  Tired

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 22:02 от Avgusta

# 175
  • Варна
Адри, бързо оздравяване.
Ще пляскаш ами, каква публика си. Joy Hug Браво на Маги за ентусиазма.
advise, благодаря ти. Аз май нещо взех да се отказвам. Всеки вариант е свързан със създаване на работа на някого. По-добре нещо от тук да измисля.
Ох като гледам какъв зор имам с Детелина с четенето и писането вземам да си променям мнението и да ми се иска да я бях научила да чете и пише, преди да тръгне на училище. Късно е вече. Сега ще си късаме нервите взаимно.
И една случка от Иво от градината днес. Вземам го аз и той ми разправя, че госпожата ги карала да нарисуват това, което искат да им донесе дядо Коледа. Той бил искал динозавър с дистанционно (това е ново желание, да "живеят" рекламите), но тъй като не знаел как да го нарисува решил да нарисува яйце и да каже, че желанието е гормит в яйце.
Аз в ролята си на дядо Коледа категорично отказвам да изпълня което и да е от тези две желания, но да видим него как ще придумам.

# 176

Кааатеее, кому се пържи, кому не, ние тая година къде 20 човека ще се съберем, тоя наш Никола ще се прочуе, хората свтаба правят с толкова хора. Ама пък ми е хубаво, че сме живи и здрави, и за хубави поводи все да се събираме. Ще правим шаран пържен и пълнен и бяла риба пържена с едни специални сосове патент на гордия вуйчо (брат ми)  Grinning

Eeeeми, който си има Никола и шарани ще прави , и гости ще посреща Laughing Ние ще идем на площада у наше село да гледаме концерта- това ще ни е празника. Е, и рибка ще пекнем, ама едва ли ще е шаран.

Адри, ми що не запалихте колата, щяхме да си направим едно женско парти четиритЕ. Мъж ми го няма Wink
Тия шипове хич не ми харесват, големи бели правят. Не съм чувала да се лекуват с хапове и инжекции. Те само облекчават, така че поинтресесувай се от тибетци, индийци, китайци и прочие Hug

# 177
Адри бързо въстановяване.Много е порастнала малката на снимката,а и куето е уникално.

# 178
Деспинке много е сладак Иво, за ученето преди градината аз сам за,трябва да знаят преди това за да може да им е по лесно.

# 179
Момичета, включвам се с чудесната новина, че Красито (Krasoni) снощи е родила момченце Иван. Повече подробности не зная. Тя ще пише, като се приберат.
Да са живи и здрави цялото семейство   Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт