Май-129

• 31 061
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Kaте, браво! И аз дерзая да изпълня желания 1во и 2ро от общо 13! Ще съм доволна, ако успея  Crazy

# 151
Да обясня за нашата одисея и да приключвам вече с тази тема...
Снощи Насето успя да забели пишлето и какво са оказа - съвсем мъничка част от кожичката около главичката не се беше отлепила до края. Сега започнала да се отлепва и то около една четвърт от обиколката. Заради това го боли, попротекло е малко кръв, секретче и така. Обясних му, че това е съвсем нормално, на големите батковци така се случва и той по-късно с гордост обясняваше на татко си колко голям батко е станал  Laughing Хубавото е, че става съвсем от самосебе си, без да сме го насилвали. Знаехме, че има още малко за отлепяне, но не давахме зор. Татко му ми викаше "той като почне да се самозадоволява ще се оправи работата, няма страшно".  Crazy
Та такива са нашите перипетии.
Има и още нещо, дето не знам за хвалене ли е или не. Освен това тука не ми се пише, де. За бизнеса е, семейния. Аз нещо нямам добро усещане за нещата, но то при мен шестото чувство не е много силно развито и се осланям на това на мъжа ми. Та не знам да се радвам ли или да се притеснявам. Дано да се окаже за хубаво.

# 152
Здравейте  Hug
Биренка, хубаво е че се е оправило момчето. Като ви чета се замислям какво ме чака и мен  Crazy
Успех на всички с подаръците, аз се радвам, че успяхме да ги оправим по отрано, а в тази връзка посетихте ли Джъмбо Пловдив, разправят, че доста разхвърлян магазин бил, а аз нямам такова впечатление от софийския, там всичко си е подредено и ОК.
Лека вечер на всички  Hug

# 153
Ей момичета ще полудея! Rolling Eyes Голямо чудо ми се падна, дано да мине скоро, че не знам.

Пишете за подаръци. Нашето училище вече е в моя колега и в четвъртък тръгва за България. Дано да са съвестни в пощата и да стигне до Коледа тук. Било огромно чудо, ще трябва да се разделим с малко играчки да има място за това чудо.

Иначе за подаръци не съм мислила, първо трябва да оправим рожденика, после коледните празници.

Аз с по 4 часа сън на ден, малко се притеснявам за батериите, дано са презареждащи  newsm78 newsm78

Krasoni, бебока нагласи ли се в изходно положение?

Ренка, браво на баткото, хайде сега да му докажете, че е е голям батко Wink

т

# 154
Креми, в изходно положение сме, кратко му беше обръщането  Wink
Дано подаръка дойде навреме  Peace
Как е малката Лора, слушка ли, папка ли?
Лека вечер

# 155
Минавам само да ви кажа здрасти Simple Smile)

Мая, честита племенницата, да расте здрава и спокойна  bouquet

Ренка, тия пишлета мъжките ме караха да се чудя искам ли момче или не Joy Много са коварни Laughing

Креми, какво да ти кажа, аз с това кърмене нямам нощ, в която да спя непробудно повече от два часа. След това малкото ме придърпва. Таман заспя, то пак се сети. Не съм го вярвала, но свикнах и с неспането Joy

# 156
Здравейте,Ние вчера ходихме да видим елхата до хотелРила,не ам очарована-българска му работа.
Ники и ходи на градина,,нали е именичка в неделя ,и първите подаръци ще получи тогава.
Мислим тия дни да украсим елхата.
Креми Hug

# 157
  • Bristol
Аз свърших с пазара за Коледа, сега остава да пакетирам  Crazy
Тук елхите ги украсяват обикновено първия уикенд на декември, тоест този уикенд ще да е. Иначе Ели дава зор вече от две седмици, защото по магазините коледната декорация е на лице.
Kremenchen, много хубав подарък сте избрали. Аз обожавам Playmobil, децат също Wink Обаче за сглобяването му със сигурност и вие ще трябва да се включите. Подарък за цялото семейство  Laughing

# 158
въх, аз и днес ще участвам на търгове в Ибей, май направих глупост като заложих на 3 места едновременно, макар на две от тях да е засега на ниска стойност, но току виж съм се оказала не с един, а с три! буса на Скуби Ду!!! и ще си ги чукам в главата. Днес-утре ще стане ясно. Ама пусто, като е новак човек, стават такива глупостички. Дано не си опразня банковата сметка  Crazy
Мери, ти всяка година си много рано готова с подаръците - добре планираш нещата  Wink

# 159
Креми, какво да ти кажа, аз с това кърмене нямам нощ, в която да спя непробудно повече от два часа. След това малкото ме придърпва. Таман заспя, то пак се сети. Не съм го вярвала, но свикнах и с неспането Joy

Fairy, проблемът не е в кърменето, а в заспиването. После се събужда само веднъж яде за 10 мин. и толкова, но от 21ч. до 2-3ч. се пъни и реве. Не иска да я гушкам, не иска и да я оставя, това ми е дерта. Краси, мисля, че ти стана ясно как съм и как е Лора. Като погледна хубавите неща, вече се усмихва и е голяма дебеланка.

Мери, на тази цена не са ли сглобени  Wink Големи бързаци сте с Краси в подготовката на подаръци, дедо Коледа ще ви вземе за дясна ръка.

А ние сме първи с елхата, снощи си купихме поредната жива елха, тази вечер ще украсяваме.

Mалейна, те в ибей наддават изкуствено, за да те накарат да предложиш повече, така че няма да те огрее на трите места, споко.

Kamij, какъв ще е първия подарък на Ники?

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 14:51 от Kremenchen

# 160
Биренка, дано е за хубаво това, което се случва при вас!
Радвам се, че нещата с Наско се оправят Hug

Украсата в Бургас ще я пускат на 6ти, ще има концерт и т.н. Естествено, там сме! На кой му се пържи шаран Sick
Утре и в петък с Ава ще гледаме турнир по худ. гимнастика, няма да я пращам на градина.

Подрък номер две вече е в търговската мрежа. Сега дебна Ж. да е седнал, че да му кажа колко още трябва да ми даде. Трябва да пазарувам за още за двама рожденици и двама племенници ooooh! Тая година ще се охълцаме но нищо! Здраве да е! Grinning

Кременхен, малка е още Лорчето. Нали знаеш - период Wink

# 161
Здравейте  Hug
Креми, така е, има си периоди всяко дете докато се нагласи с режимите, дано скоро да отмине това при Лора, а за подаръците нямаше как  Peace
Утре съм на преглед стиснете по един палец да има някакъв прогрес за раждане, че това детенце ще ми изкорми корема, голяма сила голямо нещо  Crazy
Лек ден на всички

# 162
Креми, може да я мъчат колики нещо, аз не помня на колко месеца е, ама като нищо да я тормозят. Както Катето каза - ще й мине, после друго ще дойде и така до 18г. Joy

# 163
Креми, може да я мъчат колики нещо, аз не помня на колко месеца е, ама като нищо да я тормозят. Както Катето каза - ще й мине, после друго ще дойде и така до 18г. Joy
Мила, малката Лора е родена на 8 октомври, няма да са колики, но ще се оправи детето  Hug

# 164
Мила, малката Лора е родена на 8 октомври, няма да са колики, но ще се оправи детето  Hug
E, що да не са колики? Thinking Доколкото помня през първите месеци бяха.

Успех на прегледа. Айде, издръж още една седмица Wink

Общи условия

Активация на акаунт