Май-129

• 31 059
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, коя от вас беше казвала за възпалено пишле на момчето си? Гной или секрет изтичаше? И какво направихте, разбира се...

# 136
  • София
Мерси за честитките! Преди малко се върнахме от Шейново - бяхме да видим бебката, много ми е миличка  Heart Eyes
Малко е поспалива, позасучи 2-3 пъти и заспива  Rolling Eyes

# 137
  • София
Биренка, слагай го да седне в леген със смрадлика. На опаковката на билката пише как се приготвя. И така да седи 10-15мин три пъти на ден. Към края на седенето започвай да забелваш по малко за да излиза гнойта. Дори и да не успееш да забелиш, движи кожичката за да влиза смрадлика навътре. Не не успяхме да забелим тогава, защото беше много подут от раните. Любака имаше възпаление, когато беше болен от варицела и така се оправи. Беше зачервено, болеше го и изтичаше нещо, но сега секрет или гной...не знам.
Само знай, че смрадликата много цапа и не се пере после. Аз постилах отдолу една хавлия- съсипах я+няколко потничета, защото като седи и мърда и то плицика отзад на кръста.
Целувки и пиши как сте!

Гушлева, не ти ли се прииска, М?  Simple Smile

# 138
  • София

Гушлева, не ти ли се прииска, М?  Simple Smile

Уффф, мани, много, напоследък толко народ се обеби/на път да се обеби, че направо и мен ме хвана епидемията  Laughing
Но ще почакаме още малко.

# 139
Мерси, Дианка! А някакъв мехлем мазахте ли - нистатин, канестен или нещо? Сега гледам някакво кафеникаво-червено петънце на гащичките. Като от секрет. Не знам какво да го правя утре...

Гуш, честито и от мен! Извинявай, но само отбелязах новината, пък забравих да честитя! С тоя пишльок сега...
Да сте живи и здрави всички, а ти не чакай много-много  Wink

# 140
  • Bristol
Ей, Гуш, честито! Хубави емоции преди Коледа  Heart Eyes
БиРенкА, заведи малкия на лекар утре, за всеки случай, но и аз като Дианка киснех сина в смрадлика, по съвет на педиатърката и отделно ни беше дала и антибиотично кремче. Обаче абсурд да се сетя името му, преди почти 10 години беше  ooooh!
Според описанието това е подходящо за пръв лаптоп за деца, които още не могат да четат, като нашите Peace
Като прочетох това и се сетих, от класа на Ели има деца, които вече могат да четат, пък дори и пишат. Е, не сложни неща, но елементарни кратки думички. А моята госпожица не ще  Embarassed Питам я, какво пише тук, тя започва да ми казва буквите една по една, но хал хабер си няма, как да ги свърже в дума. Гледам в тетрадките на някои други, писали букви, думички, а Ели отказва да го прави. На родителската среща споделих с класната, а тя ми обясни, че било в реда на нещата, да не насилвам детето, не на всички им се удавало да започнат да свързват буквите в думи и да не се притеснявам  Crazy Аз пък се успокоявам с това, че в класа са събрани деца родени от септември 2004 до август 2005, един вид Ели е от по-малките  Laughing
Та с писането и четенето не е добре, но днес ме размаза на една игра на Уиито, Марио картс май се казваше. Най интересното е, че като й кажа името на някоя от пистите, а те са към 20-на и тя я намира веднага, ще помислиш, че може да ги прочете  Mr. Green

# 141
Ники също не знае буквите и цифрите,знае само нейната и още 3,4.Цифрите не ги знае!А и пиането също и е трудно още!

# 142
  • София
Биренка, какво стана днес? Как е дечко?
Май ни бяха изписали някакъв крем, но педиатърката каза, че няма нужда да мажа, защото е от шарката.

Моето ни букви, ни цифри, пък за думи...  Laughing

# 143
  • Варна
Биренка, как е Наско днес?
Малейна, какво стана с поръчката?
Иво си знае буквата и брои 123 589. Толкова.
У дома на ученичката и е трудно с четенето, писането и смятането, пък какво остава за Иво.

# 144
Ми по-добре е Наката. Мерси, че питате! Успя да го заголи до средата, което е успех в сравнение с вчера. Сега пак ще правим баня със смрадлика. Дианка, мерси! Не виждам секрет. Казва и че не го боли изибщо, но мисля, че лъже, защото го е страх. Ще правим бани някоко дни, дано да мине. За пръв път ни се случва такова нещо. Пък големия мъж вместо да съдейства с някакви ценни съвети, ако не заради друго, то поне защото притежава  същия атрибут, той се е шашнал повече от мен. Снощи вика "какво да прсавим, какво да правим", викам "ми не знам, аз нямам стърчащо нещо, дето да ми се възпалявало. Ти кажи", пък той вдига раменете недоумяващо. Луда работа, какво да кажа...

# 145
  • София
Хахаха, Биренка...същата работа беше и у нас. Направо бях анатемосана, че мъча детето и го забелвам в легена. Но пък алтернатива не се предлагаше. Такова страхопочитание имат към ****, че не знам да се смея ли или да плача  Crazy
Стискам палци да се оправите безболезнено и бързо

# 146
Ренка, бързо да минава  Praynig браво за решителността ти!
Деспина, засега нищо. Дебна в Ибей нещо подобно и запазено да купя. В американските сайтове още го няма, пък времето си минава и май ще се откажа от покупка оттам - да не треперя до последно дали ще дойде, няма ли  Rolling Eyes Благодаря ти че питаш. С твоите от Совата какво стана?

# 147
  • Варна
Нищо за сега. Моята дружка е изкарала свинския грип и още не е на работа. Тя работи до НДК.
Ще чакам.
Аз може да идвам тая събота и неделя в София и ще се обадя да питам дали пък не работят и в събота.

# 148
Деспина, магазинчето при Пирогов Thinx мисля, че работи и в събота, но то е със странно работно време - полудни. Трябва да го провериш.  Peace

# 149
Аз успях да намеря кучето Боби със свирките. В Метро и в Хиполенд ще има грънчарска работилница, така че желания номер 1 и 2 ще бъдат изпълнени и толкоз!

Рени, целувки на Насето Hug

Общи условия

Активация на акаунт