Май-129

• 31 056
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Naneto, Честит рожден ден на патерица!  bouquet

Августе, хубава гледка имаш от втория етаж!
Дилянката не е ли отровна, душо? Моята кума все се фука, че била кръстена на отровна билка Mr. Green

Късно е. Ще нанкам.

# 121
Августе, хубава гледка имаш от втория етаж!
Дилянката не е ли отровна, душо? Моята кума все се фука, че била кръстена на отровна билка Mr. Green
Мерсиии, и на мен ми харесва гледката, ама пак ще я сменям, както сигурно ви е ясно  Blush
Дилянката, добре, че не е отровна, щото бая народ щеше да е изпонатръшкала. Позната е още като Valeriana Officinalis... Laughing
Справка ето тук
Кратка извадка: Корените от дилянка действат успокоително при безсъние, нервна възбуда, нервна и психическа преумора, неврози, неврастения, нервно сърцебиене. Използват се при чревни и жлъчни спазми [Памуков & Ахтарджиев, 1989].
Малейна, ми чета, душо, знам ли и аз откъде ги знам. Чета, питам, аз нали съм got to know, само ми гледай сеира като седна с някоя баба  Grinning
За "не се сърди, човече" и аз щях да споделям, ама старост-нерадост-забравих Blush "Барт" са пуснали на пазара една кутия с много такива игри като "Дама" и "Не се сърди човече", "Шахмат" на скромната цена от 6 лв. Аз я купих от "Метро". Нямаше да е лошо, обаче да бяха приложили и една листовка с указания, щото разгадаваме само тия, които помним, а има и някакви много забавни с маймунки, лабиринти, ама това е-няма указания. Хубава работа, българска работа  Mr. Green
Нането, лаптопът с костенурките определено не е за нашата възраст. Има един на "Барт"-по-малкият от двата, той би трябвало да става за нашите дечица.
Ето за този става въпрос Peace

# 122
добро утро! Августа, страшна си, благодаря, че споделяш с нас знанието си Simple Smile
Аз искам да ви похваля един е-магазин, от който купих страхотен подарък на племенника (той много си пада по минерали, камъни и пр.), но това, което е за споделяне е гъвкавото отношение на собствениците - съгласиха се да оставят харесаните от мен неща в магазин, който зарежда от тях, но не пълният асортимент, а аз си ги взех от магазина и така взех повече неща, понеже си спестих доставката. Казаха, че бих могла и от офиса им да ги взема  Peace Ето ги въпросните камъни

# 123
  • Варна
Малейна, от този магазин съм харесала две неща за подарък на моите, но ми искат 8 лв за доставка.
В кой магазин ти ги занесоха.
Чудя се как да измисля така, че да не давам 8лв.
Имам приятели в София, които въпреки че ми е неудобно да затруднявам хората бих могла да помоля да ми ги вземат и пратят.

# 124
Деспина, тюх, защо ли не споделих, преди да ги взема, щях да взема и твоите! Офисът им е близо до НДК - удобно място е, може би биха могли приятелите ти да ги вземат оттам. Аз им писах на мейла от контактите и така се уговорихме. А магазинът, откъдето аз ги взех, е близо до Пирогов - лично на мен ми беше по-близко.  Peace

# 125
  • София
Хора, да се похваля, че станах леля (по линия на съпружето) на малка гуспоица, Карина, която се роди тази сутрин с мерки 3500 гр. и 47 см. и едно много красиво бебе  Heart Eyes
Да ни е жива и здрава!

# 126
Гуш, честито!  bouquet
Да ви е жива и здрава малката Карина! Hug

# 127
Гуш, да е жива и здрава малката госпожица!  Heart Eyes Ема сигурно много се радва Wink

# 128
Августа, благодаря за предложението, ще потърся къде го продават, за да разгледам.   bouquet

# 129
Нането, в Метро го има, както и в магазините на Барт. Според описанието това е подходящо за пръв лаптоп за деца, които още не могат да четат, като нашите Peace
Гуш, честита ви племенничка! Да е жива и здрава, много да радва мама и тате, леля и чичо, и, разбира се, сладката кака Ема  Heart Eyes

# 130
Гуш, честита ти племенничка, жива и здрава и много да слушка  Heart Eyes

# 131
Гуш, честита ви племенница да е жива и здрава,
много и е хубаво името аз избирах точно между него и нашето  Wink

# 132
  • Варна
Гуш, честито! Да ви е жива и здрава малката кукличка. Hug

# 133
  ylinfant  ylinfantХъгси ,честито ,да е жива и здрава малката принцеса!
Гуш,четита племеничка ,много да ви радва!
Ние днес ще ходим в някой парк,да се разходим.

# 134
Не мога да вляза в албумчето и това е,незнам защо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт