Май-129

• 31 050
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Mediterraneo
Хъгси, честито! Да ти е жива и здрава щерката  Hug

# 106
Хъгси, честито!Да ви е жива и здрава малката Полина!  bouquet

# 107
Ками, и на мен ми иска регистрация  Rolling Eyes
Кременчен, вашият Марти верно едно, ама качествено. Аз тази година някак си нямам никакво желание да давам огромни суми за играчки, с които се играе ден -два, затова реших да вземем по-дребни неща, по-евтинки и най-вече игри за двама, защото тук си играем с братовчедката. Харесала съм в Метро един винтоверт комплект с разни багери за сглобяване като основен голям подарък за 50тина лв., поръчах тази и тази игра, щото имаме и имен ден на 6 декември и мисля с това да приключвам. С две думи, нагласата ми сякаш тази година е повече на брой и по-евтини, отколкото едно, но по-скъпо. Затова и се отказах от първоначалните идеи за конструктори Лего, пластелини Плей до (поредните, ама нали пък нямаме и сладоледите Laughing) и така  Peace

# 108
Августа, този киндер електрик много интересен изглежда - за неговорящи немски, кажи в какво се състои играта?
аз претърпявам провал със Скуби камиончето - от днес и в двата магазина, където беше на приемлива цена, се е изчерпал! Дано скоро заредят, че иначе шах-мат! Нали и доставката трае 2-3 седмици!

# 109
Хъгси, честита радост! Да сте живи и здрави!!!  Hug

Малейна, ти от кой сайт предпочиташ да пазаруваш, че аз не разбрах  Embarassed Аз харесах някои неща в руския, довечера ще ги подам за одобрение на семейния съвет и ако искаш, да пускаме заедо писмото до дядо Коледа.  Laughing Зарибихте ме вече  Laughing

Августейша, на тая снимка т'ва сигур' е вашия двор. Ама вашата къща ли е в далечината или си снимала от вашата тераса. Много красиво с тоз снежец  Heart Eyes

Адри, кучето много пораснало. Каква топчица беше, като го показа в началото   Heart Eyes Бързо да се оправяш! И дано не е, което казваш, че голямо пазене, голямо чудо трябва да следва.
Августа, аз не те разбрах, ти витаминките Б одобряваш ли ги или не? Че и на мен се опитаха да ми ги изпишат, но аз отказах да ги взимам.

# 110
БиРенка, вариантите ми бяха toysrus.com и etoys.com - еднаква цена (уствойваща бюджета ни горе долу) и еднакъв праг за безплатна доставка в САЩ. Ти откъде ще пазаруваш?

# 111
  • Варна
Честита бебка Полина на Хъгси. Да и е жива и здрава.
Адри, дано да не е нищо сериозно и бързо да се оправиш.
Mалейна, аз исках бакуган самострел, но ми излиза над два пъти цената на китайската имитация без доставката и сега с болестите на Детелина и парите за лекари и лекарства ще се въздържа. Извинявай.
Аз съм доволна от децата. Не искат много и скъпи неща. Знаят до къде ни стигат кесиите у дома.
Благодаря ви момичета за подкрепата.
Диагнозата на Детелина е поставена от местна специалистка по детски болести доц Върбанова. За момента ми е трудно да преценя доколко е вярна. Вече на четвъртия ден страшният обрив започна да се оттегля и от утре ще е на училище. Проблема е в това какво може да яде, защото доцентката каза, че първите 10 дни трябва само обезсолено сирене, картофи, ориз и бяло пилешко месо. Малко хляб и евентуално бонбони от захар без оцветители.
После ще може още няколко неща и така 3 месеца. Ако през този период няма реакция после отново ще се захранваме като бебета. Много е трудно да накараш едно вече голямо дете да се откаже изведнъж от всичко, което е яло до сега. Вчера мъжът ми докато се върнем с нея от преглед направил пуканки на малкия. На нея и казахме да не яде. Е тя издебнала докато сме в другата стая и яла. Резултата отново червени петна по лицето снощи, както се беше изчистило, преди това. Чакат ни трудни 3 месеца.

# 112
Деспинка, разбира се, че здравето на децата е най-важното!  Hug Дано бързо разберете от какво е и как да го преодолее! милата, колко ще й бъде трудно да стои настрана от всичко, което до сега е яла! Аз и досега на Надето готвя отделно, яде някои от нашите неща, но по-скоро е изключение. И браво на скромните Ивчо и Детелинка!

# 113
Красони, стискай още малко, ако не можеш да се ражда пък бебо. За килограмите, гаранция франция, като се роди и го метнат на кантара, тогава се вижда, колко тежи бебока. А той зае ли вече стартова позиция или още е с дупето на обратно?
Да мила вече си е пак в старата позиция с глава надолу  Wink
Мерси на всички ви за подкрепата, надявам се и аз всичко да мине добре като му дойде времето.  Hug
Хъгзи, честито и тук, живи и здрави с малката мома   bouquet
Лека вечер

# 114
  • София
Деспина, дано се оправи Детелинка. Аз съм чувала, че както могат изведнъж да се изключат, така и могат да престанат да се проявяват. Стискам палци!

Аз май също съм развила някаква алергия - от около 2 месеца, по неразбираеми за мен причини, по няколко пъти на ден правя серии кихавици ... бе направо си кохам като обезумяла и много ме дразни това. По едно време мислех, че е от един омекотител, но отдавна го свърших, а кихавиците си ги имам.
Не знам какво да правя?

Красони, и на теб стискаме палци!

Хъгси, и тук да честитя - Дави е жива и здрава Поли!  Heart Eyes

# 115
Гуш, и аз от няколко години така кихам наудържимо на серии, не мога да хвана от какво. А пък след раждането на Марти се сдобих със сенна хрема - края на май и началото на юни ми е периодът  Rolling Eyes

# 116
добър ден, мацки!
аз нещо съм се разюздала с търсене на добри оферти в нета и попаднах на страхотен американски сайт с бебешки дрешки - до 3 години са май, имат супер намаления. https://www.babymallonline.com/
харесах едни бодита за Надето - 5 броя са 8долара. Майчета с бебенца, имате ли желание заедно да си направим поръчка? Доставката до склада на Ломбард е 5долара (ще ни се разпръсне, ако сме няколко), после си слагате 30% комисионна за Ломбард и по 6 долара на кг е до БГ. Ако аз поръчам (смятам да го направя) тези бодита, със всичо ми излиза към 4.50 на боди доставено до офис на Ломбард!
пишете ми на лични или на скайп, ако искате да се включите, за да не спамим темата, аз дано до няколко дни да мога да поръчам.  Peace

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 08:31 от Mалейна

# 117
Малейна, за играта разчитам на нашия татко като немскоговорящ, момичетата, които я поръчаха досега я похвалиха много, а и отзивите в сайта са прекрасни. Свързана е с теглене на карти, разпознаване на фигури, при правилен отговор светва лампичка, нещо от сорта е Peace

Августейша, на тая снимка т'ва сигур' е вашия двор. Ама вашата къща ли е в далечината или си снимала от вашата тераса. Много красиво с тоз снежец  Heart Eyes
Августа, аз не те разбрах, ти витаминките Б одобряваш ли ги или не? Че и на мен се опитаха да ми ги изпишат, но аз отказах да ги взимам.
Това е снимка от терасата на втория етаж към двора  Grinning
Витамините Б...ами какво да ти кажа, аз не одобрявам нищо синтетично, за мен природата е дала всички билки за всички болки. И то в чист вид, не 1:1000 част в някво хапченце, дето никой не знае какво има в него друго. (Пресен пример-шорокорекламиран препарат с Гинко билоба, който при лабораторен анализ се оказва, че само Гинко няма вътре  Wink). За нервите примерно има една билка Дилянка, чудеса прави. Нооо...при природните методи на лечение ефектът идва по-бавно и се иска полагането на повече усилия, съответно и вяра в това, че ще стане. Иначе, за мен витамините Б комплекс  за предпочитане пред други медикаменти, когато става въпрос за лека степен на невротични нарушения. Друг е въпросът, че при едно добре балансирано хранене, те могат да се набавят в необходимите количества от храната Peace

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 17:06 от Avgusta

# 118
Здарвейте момичета,
виждам, че обсъждате Коледните подаръци. Марти иска "нинджЕнски" компютър. От горе долу 1 година мрънка за него и вече няма мърдане. Ходих да го гледам.... амии, тъпо ми се струва и съвсем не за неговата възраст все още..... Екрана е толкова малък, някой от въпросите и темите се четат, т,е, той няма да може да го прави... не знам, не ми харесва. Има ли някой, който да си го има вкъщи да сподели влиза ли в употреба или е поредната вещ в стаята... :rol
Ние сме добре, така ми се ходи някъде извън София, но няма мърдане... ooooh!

# 119
Августе, ще кажеш тогава как я е приел младежът играта, евентуално може по-натам да купим, за РД или ИД.  Hug А ти за билките откъде знаеш толкова?

аз от няколко дни искам да напиша и все забравявм - от около месец имаме соц-играта Не се сърди човече и играем всеки ден Марти, аз и тати - голяма забава пада, а е толкова семпла игра! Марти в началото не се сърдеше, а и често се случваше да побеждава, но от два дни нещо не му върви и така се е настървил, направо ми е чудно да го наблюдавам. Много ни е интересно да играем обаче  Grinning
лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт