Май-129

• 31 038
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Деспинка, наистина много лошо това, милото дете.
Аз да се отчета след прегледа, имам изглаждане на шийката, разкритие 1-2 см и доста контракции, бебо обаче го дава ехографа около 3 кг което обаче не е прецизно и може и да е с около 300 гр нагоре или надолу, така ще пия хапчета до края на седмицата и после каквото покаже организма такова.
Лека вечер на всички

# 91
Деспинка, как така отведнъж???  въпреки че знам, че алергия може да се отключи на всяка възраст, не дай боже!  Confused Но досега не бях чувала за алергичен артрит! Дано да го преодолее и израсте, възможно е, според мен  Praynig А второ мнение да потърсите? сигурна ли е диагнозата?

за играчките, Марти отскоро е фен на Скуби Ду и понеже племенника има бусът на Скуби Ду, Марти си е навил и той да има, да го вози. Обаче са много скъпи пущините! Но той все за него бленува и затова ще се комбинираме роднините, да го зарадваме. ето линк http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2761078&s … 9lVjP7.SwRaygBVEw
Същият и на същата цена го има и в друг сайт etoys.com - за мен е все едно откъде ще поръчам, а и за безплатната доставка прагът и на двете места е 49 долара. Другото, което Марти иска е Транформър, но ще е от по-евтините. По принцип нямам против да пращам до Варна, ако се обединим, стига на теб да ти излиза на сметка  Peace
Красони, стискаме палци всичко да мине добре!
Дианче, сподели, да ти олекне, ако ти се иска, де!  Hug и браво на Павката, голям мъж!

# 92
  • Bristol
Ау, Деспина, много неприятно, какво не трябва да яде детето сега  Rolling Eyes Аз след като родих Жоро ми се отключи една алергия, студова  Crazy, преди това не съм имала алергии. Много се бях ошашавила, но с годините или поотслабна, или аз свикнах да се пазя, или климатът се промени  newsm78
Mалейна, има един Скуби Ду, който го криеш и с едно друго устройство търсиш къде е скрит, Scooby-Doo Hide and Seek.  Нещо като играта топло и студено, но осъвременена  Laughing Ели му е фен на това куче и миналата Коледа се чудех дали да го взема.

Моите деца са "скромни" по едно желание, ама какво желание  ooooh! Money Предпочитам да имат повече и да можем да избираме  Laughing

# 93
Малейна, писах ти днес на скайпа, не знам видя ли - ако не - и аз имам желание, харесах една кукла Бейби Борн. Да се разберем за подробностите, ако искаш - в скайп или на лични.
Красони, успех!
Деспина, как така, наистина, какво я отключи?

# 94
Мартеа, хайде  Grinning не съм получила днес на скайпа нищо от теб, но съм 'за' Ще ти пратя и телефони, ако ти е по-лесно Simple Smile
Мери, изръшках всички скуби ду-играчки и в Англия, и в Америка - съпружето ме гледа на криво, че все в компа се дзверя - но той като иска точно бус да го вози и това е! МИсълта ми беше, че го знам това куче Хайд&Сийк, но не е за нас Simple Smile

# 95
  • Bristol
Мери, изръшках всички скуби ду-играчки и в Англия, и в Америка - съпружето ме гледа на криво, че все в компа се дзверя - но той като иска точно бус да го вози и това е! МИсълта ми беше, че го знам това куче Хайд&Сийк, но не е за нас Simple Smile
Вярно, хайд и сиика е с плюшен Скуби за гушкане, по като за момиче Laughing Друго си е да има какво да търкаля  Joy Сладкиши, да са ни живи и здрави. Хубава емоция е да им търсим коледни подаръци  Wink

# 96
Кате, честит имен ден! Желая ти здраве и късмет!

Деспинка, сигурна ли е диагнозата? Потърси ли мнение на още един специалист? Горката кака, трудна работа с храната, но ти ще успееш, не се притеснявай. Hug

Красони, стискай още малко, ако не можеш да се ражда пък бебо. За килограмите, гаранция франция, като се роди и го метнат на кантара, тогава се вижда, колко тежи бебока. А той зае ли вече стартова позиция или още е с дупето на обратно?

Дианче, оплачи се бе моме, да ти олекне, а ако може и да ти помогнем.

Аз се превърнах в нощна птица с Лори, като е заплюла малките часове за заспиване и това си е. С Марти толкова лесно нагласихме режима, а това чудо не знам...

Моят Марти е скромен, но качествен, само един подарък си е избрал http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.br01.26.43/1844963, за друго и дума не става. Утре ще го поръчвам, че трябва да отиде първо до моя колега, после той да го прати към БГ, дано успеем до Коледа.

Хайде лека нощ от мен

# 97
Здравейте Ники е добре,на градинка е.
Депинке много неприятно,дано отмине бързо.
Ники първо ще има имен ден ,иска принц за куклите или др. незнам си какво ,рекламират го по фокс кидс.

# 98
# 99
Привет!
Кате, на патерица - Честит Имен Ден! Много здраве и щастливи моменти ти пожелавам  newsm51
Дидка, много неприятно. Прави ли си някакви изследвания?
Деспина, и аз като другите - виж и при друг лекар. Дано бързо се оправи Детелинка, а ако наистина е алергия - да я израсте  Hug
Красони, скоро да се похвалиш  Hug Леко и безболезнено раждане  Wink
Ние пък върнахме вече кучето. Маги не страда особено, но на мен ми е много мъчно. Иначе тя си ходи на градина и тренира усилено за коледното тържество. За подаръци тази година съм решила да и купя неща, за които така или иначе ще трябва по-нататък да се "набутвам" - топка за гимнастика, някакво джиджано трико и така. Играчки има бол и така или иначе интересът и бързо минава - за ден, два.
Аз пък го закъсах нещо с кръста, врата и пр. Пих някакви лекарства, мазах се и т.н., ама няма кой знае какъв ефект. Май скоро ще трябва да посетя невролог. За сега съмненията са за плексит и/или шипове, пък ще видим. Решила съм и да си направя цялостна диагностика на апарат "Оберон". Някой ходил ли е на такова чудо. Малиии съвсем се сбабичосах  Crazy
Хайде лек ден от мен и болничките бързо да оздравяват   bouquet
п.п. Камий, иска ми регистрация и пр.

# 100
Адри, а иглотерапия?  Thinking или масажи?

# 101
Мисля първо да видя със сигурност какво е, пък после ще пробвам всичко  Wink

# 102
Привет!
Благодаря bowuu

Хъгси има момиченце, перфектно оразмерено, на име Полина! Да и е жива и здрава!

Деспина, как стана тая работа с алергията?

Адри, ти иди на свестен масаж, че докато разбереш от какво е  може време да мине! Дано не са шипове.

Красони, айде раждай, че голямо чакане Wink

Уморена съм. Чао Heart Eyes

# 103
Хъгси, честито!!! да е жива и здрава Полина!   bouquet и бързо възстановяване на мама, чакаме снимки Wink

# 104
Ей ме на и мене на отчет  Grinning
Деспинке, аз не знам от какво се е отключила тази алергия сега, наистина не е невъзможно, обаче!...има няколко неща, които трябва да се вземат предвид. Алергиите, и съответно алергените се диагностицират по доста сериозен начин в София, във ВМИ мисля, че беше. Правят се тестове с инжектиране на определени субстанции и се гледа за реакция, това се прави след 7-годишна възраст(пак по памет от собствен опит). Аз самата съм с хранителни алергии в тежка форма, вече съм споменавала, и по-точно бях, но сега ям абсолютно всичко (и по много  Blush). Тъй че...то верно, че на чужд гръб и 100 тояги са малко, ама преди да изживееш целия кошмар на майчиното притеснение, се консултирайте със сериозен специалист, всеки не може да дава такива диагнози, а съм забелязала, че на някои лекари им доставя садистично удоволствие да го правят. Баща ми така си отнесе една диагноза диабет от джипката, която, за наше щастие не се потвърди от специалиста ендокринолог, ама 20 дена на тръни и да не си болен, ще се разболееш  Twisted Evil...
Дидке, за твоя случай какво да кажа, както каза Мери, не е лесно да си майка на две деца. Не прибягвай към лечение с разни там лекарства за успокояване на нерви, витамин Б комплекс са "витамини за нерви", най-доброто лечение ще си го проведеш сама-по една лъжичка "е*и мааму" всяка сутрин. Кураж   bouquet
Дианке, почвай да се оплакваш, да викна и аз оттука, че да види света кво значи рев  Laughing Няма, душо, и да рИвем, и да н' рИвем, тва е-кой квото има да изкарва, ще си го изкара. Нека пък да е така-представяш ли си колко им е скучен живота на ония с дългите нокти, силиконовите цици, многото слугини и мъжете милиардери, ебаси  Whistling
Красони, май последен напън вече е настал  Grinning Ще чакаме добри новини от тебе, ти си нашата гордост, знам, че ще се справиш   bouquet
Адри, ти както винаги толкова сладка и мила. Много ми се иска да се видим скоро, често си мисля за теб  Heart Eyes
За шиповете-рентгенова снимка и после физиотерапия. Имаме приятел специалист, препоръчва някакви упражнения, имало ефект уж  Thinking За Оберона само съм чувала, не съм ходила. Не си го слагай много, млади сме още, къде е тя да се бъгваме  Hug
Гуш, ще стискаме палци за братовчедката  Hug
Кате, зло да те забрави. Честит имен ден на патерица, да ти е живо и здраво името!
Честита и на Хъгси малката Полина, много радост да им носи!
За коледните подаръци ще пиша после, че много дълъг ми стана поста, не можете го прочете  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт