Май-129

• 30 424
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Дидке дано вичко е ок.
Кроче много хубава снимка.
Ники е при баща си ,аз съм се отдала на купон!

# 76
Здравейте  Hug
Кроче, много хубав новия ти аватар  Peace
Дидка, дано да се оправиш и да не е нищо сериозно  Hug
Вярно тези цени на играчките много скъпи  ooooh!
Лека вечер на всички и се включвайте по честичко  Heart Eyes

# 77
  • София
Благодаря ви за подкрепата момичета!

Дидка, дано тази криза никога не се повтори! Но непременно потърси причината, не се отказвай, докато не се потвърди диагноза.

И аз се оглеждам за коледни подаръци. Харесах много неща в toytownbg.com и ще има да се чудя какво да избера.

А за половинките си избрахте ли подаръци? Аз освен парфюм, пуловер или риза, друго не можах да измисля.

# 78
Здравейте,Ники е на градина, от мене успешна седмица  Nature Sunny  Nature Sun With Face

# 79
  • София
Здравейте и от мен  Grinning
Ние вчера си взехме Ема от Пловдив  Heart Eyes, днес е на градинка. Тъй като се опасявах, че може да са малко и да ги сложат в сборна, при което положение нямаше да я пусна, говорих с госпожата им и тя каза, че почти всички деца са присъстващи. Та такам. Онзи ден имахме 5 годишнина от сватбата, наготвих вкусотийки в събота и почерпихме кумовете и на съпружето брат му и етървата. Чакаме в петък да се роди малката им беба и Ема да си има братовчедка.

# 80
Здравствуйте мацки!

Никой не иска да се включва май в това хубаво време, а?

Гуш, сега е ред на снимки от празника във ФБ. Бебето със сигурност в петък ли ще е на бял свят? Ема сигурно много ще му се радва. Като гледам бати Марти все за Лорка пита, въпреки че в момента е в Сливен.

Ние се гледаме с Лорка, но нещо не можем да се разберем със заспиването вечер до 1ч. ми върти мозъка. Бебешка работа....

# 81
Кате, честит имен ден! Желая ти много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти!  Hug

Гуш, ще стискаме палци в петък  Hug

# 82
Катка, да ти е здраво и почитано името! Желая ти прекрасен ден! Simple Smile

Марти си е у дома, хрема и малко кашля. Надето също е хремава, но може и да сме я простудили, че се учехме на гащи и 2-3 дни ходеше без панталонки в къщи. Спряхме обучението Sad докато се оправи. Добре, че не е сериозно! Simple Smile

аз съм сериозно на вълнА коледни подаръци, изорах нета и смятам да поръчам част от английския амазон, а една за Марти от америка с ломбард, обаче си търся другарче за обща поръчка, за да има безплатна доставка в САЩ. Иначе ми идва множко. А наш Мартин имаше 12!!! желания в писмото до дядо Коледа! и всеки ден добавя по нещо! няма насмогване и няма и да има!  Mr. Green

хубав ден и здраве на всички!  Heart Eyes

# 83
Катка, честит имен ден и от мен!Пожелавам ти много здраве, късмет и любов!  bouquet
Гуш, на патерици - честита ви годишнина!Пожелавам ви още много дълги години щастлив семеен живот! HugВ петък, ще стискаме палци! Praynig

При нас няма нищо ново, Вали от вчера отново е на градина.
И мен  вече ме е обзело коледното настроение. Party

# 84
Кате, честит имен ден! Късмет и много усмивки!

обаче си търся другарче за обща поръчка, за да има безплатна доставка в САЩ. Иначе ми идва множко.

от определен сайт ли трябва да поръчаш?
Можеш ли да ми пратиш линк откъде ти поръчваш.
Много съм скарана с интернет търговията Embarassed Но ми се иска да взема хубаво бебе и хубаво пони, предполагам ще ми излезе по-евтино от чужбина.

# 85
 Кате честитоо и от мен, всичко най  bouquet

# 86
Кате, честит имен ден, много щастие и късмет   bouquet  bouquet  bouquet
Всички болни да оздравяват  Peace
Ние сме добре, чакаме бебо, днес съм на прегледа да видим  Heart Eyes
Лек ден

# 87
martea, играчката, която искам струва 25долара в два сайта (от тях ми е все едно в кой бих поръчала) - www.toysrus.com и в www.etoys.com - и двата сайта дават безплатна доставка в САЩ (която иначе ми идва 7 долара, а и ломбард си слагат 30% и на нея) за поръчки над 49долара. тъй че ако искаш нещо за 24-25 долара или повече - и една от нас поръча за двете - ще имаме безплатната доставка за САЩ и това ще намали цената с едно 10 долара (по мои груби сметки).  Peace гледай и ако нещо решиш, пиши ми, че аз усилено си търся другарче и ми се ще да поръчам - времето до коледа е кът, дълъг път ги чака играчките  Mr. Green

# 88
  • Варна
Малейна, от къде ще поръчваш и какво? Проявявам интерес, ако ти се занимава да ми пращаш после до Варна.
Иво иска само 3 бакуган топчета, така че сега аз трябва да измислям какво ще добавям.
Красони, стискам палци.
Гуш и за вашето бебе също.
Ние си ходихме за 10-на дни до Русе. От понеделник Иво е на градина. Имаме и една неприятна новина. Детелина направи алергична реакция, която премина в алергичен артрит и сега ни чака трудното хранене на дете с алергии. Направо не знам какво да правя. Нещата, които и разрешават да яде са много малко.

# 89
  • София
Еййй..Деспина...как така отведнъж?!? Милото дете, горката ти...на тази възраст тепърва да се отучва да яде  ooooh! ooooh! ooooh!

Ми аз няма какво да пиша, че ми иде да се оплаквам, оплаквам, оплаквам..и е толкова много, и толкова разнородно, че не ми се подхваща темата  Crazy

Хубавото е, че Павката днес спа в яслата и много ми го нахвалиха Simple Smile Колко бил спокоен, кротък, сами си заспал, не се биел, ядял сам, по много и т.н, и т.н.  Flutter

Целувки на всички и бързо оздравяване на болните   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт