Май-129

• 30 425
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Дидка, много страшно ми се стори това, което ти се е случило! Скоро да са ти слагали някакви упойки за нещо? Спомням се няколко дни след една моя операция усетих силно стягане в гърдите (сърдечната област), не можех да си поема дъх, нито да говоря. Едва събудих Борето и му казах да ми сложи Валидол под езика. След няколко секунди ме отпусна. Много се уплаших. Все едно някой ме натискаше по гръдния кош и не можех да си поема въздух. На другия ден познат доктор ми каза, че това е реакция на периферната нервна система, заради упойките. Повече не ми се случи такова нещо. Дано и при теб да е изключение и никога повече да не се повтаря!  Praynig

Кате, грънчарска работилница... виж в Хипо и в Метро. Спомням се, че някъде съм мяркала такова чудо, но като не си спомням къде  newsm78

Гледам вече, подаръците стягате. Браво! Ние сигурно пак ще излезем на 23-ти и ще обикаляме като гламави из целия град. Накрая ще се изпокараме, че това и онова от желанията е свършило и аз ще продължа да обикалям на 24-ти. Накрая ще се прибера изтощена, с пълни торби и доволна.  Laughing

# 61
Дидка, взимай мерки. На мен ми се е схващало част от лицето, като следствие от нервна криза. Тогава обаче бях в пубертета. Майка ми ми даде Валидол, после не се е повтаряло. За синдроми - сещам се само за Миниеров, но той е съвсем различен. При мен в кльощавите  ми години се съмняваха за такъв, но се оказа нисък глюкозен толеранс.

Ние вече имаме писмо - вчера каза какво иска да пише и го написа сама под диктовка, душичка. Иска бебе и пони. Бебето да е в количка, за понито не можах да разбера подробности, но това, което показвате ми се струва тамън за целта, защото от другите - малките - имаме поне 6 броя и не виждам защо й е 7ми. От бебетата също имаме н броя, но нлаи прави детска градина, та няма лошо. Гледах го това бебе Аморе по телевизията, ама много грозно са го направили.
А такова пони тук къде мога да намеря?

# 62
Биренка, ще проверя, мерси!
Мартеа, гледах го понито в Бонжур, ще го има и в Метро и в Хиполенд, няма начин. Искаш ли да ти кажа колко струва? Whistling Мисля, че няма да го купим, все пак си е пожелала още 5-6 неща.

# 63
Здравейте  Hug
Дидка, много кофти това със схващането, надявам се всичко да е нещо временно и да няма повторения  Hug
Катка, наистина грънчарска работилница видях и аз в Метро  Peace
Рени, подготвяме се отдалече няма как, а вчера ме изненада Веси че писала писмо и в градината и си поръчала и тя Пони и детски телефон със слушалки, а аз и обяснявам че веднъж като е написала писмо не знам дали ще получи всичко което е пожелала допълнително след това, но казах за всеки случай на леля й и тя ще вземе допълнението, че ние вече приключихме с подаръците.  Wink
Лек ден на всички

# 64
Искаш ли да ти кажа колко струва? Whistling Мисля, че няма да го купим, все пак си е пожелала още 5-6 неща.
кажи, кажи!

# 65
Ние вече имаме писмо - вчера каза какво иска да пише и го написа сама под диктовка, душичка.
Искаш да кажеш, че Теа вече пише думи? Лелеее, ще ме сбъркате! Ама тя от мъничка си е умница, какво ли се учудвам.  Heart Eyes

# 66
  • Sofia
Оп, ето ме и мен, с чисто новичък аватар, ако някой не го е видял  Embarassed
Дидка, много кофти го описваш, дано да е нещо случайно и да не ти се повтори.
Иначе аз получавам много гадни кризи от главоболие, които зачестяват напоследък. А до преди няколко години съм се чудела що е то главоболие.
Като гледам май девойките са побързали с поръчките към добрия старец. А той даже е чул някои от тях и се е подготвил smile3503 Как стои въпроса към момченцата, дайте идеи, че ние сме до Спортакус и някакви гормити има мода сега. Не съм в час, защото Савата си играе с малка лъжичка и фигурки от шоколадови яйца/които консумира майка му/, когато не е с псп-то. Друго не го интересува, даже като влезем в магазин за играчки, въобще не обръща внимание на богатството от артикули, а се спира на двд или нещо от тоя род. По принцип го ограничавам в тези му интереси и гледам да играе малко на тези игри. Та се чудя другите младежи какво са си поръчали за подаръци.

# 67
Дидка, дано не се случва такова нещо пак, но наистина, направи консулт с лекар и изследвания, ако трябва. Упражнения за релаксация, нещо такова?
Кроче, чудесен ти е новият аватар  Grinning
с подаръците ние сме до никъде. Желанията на Марти нямат край, финансите са ограничени, та не знам как ще нацелим нещо читаво пък и по джоба, но има време още. Надето пък нали още не говори, та е скромна и добричка. Разглеждам по нета играчки и идеи събирам. Марти харесва също Спортакус и Скуби Ду, също Колите. Обаче като знам как сме затрупани с играчки, които си прашасват, защото всяко чудо е за три дни... лошо ми става!
Както и  да е, желая здраве на всички и много усмивки  Heart Eyes

# 68
Кроче, честит ти актуален аватар Wink Савата не гледа ли Джетикс или нещо такова? Направо не ми се вярва, че не се интересува от играчки.

Ние вече имаме писмо - вчера каза какво иска да пише и го написа сама под диктовка, душичка.
Искаш да кажеш, че Теа вече пише думи? Лелеее, ще ме сбъркате! Ама тя от мъничка си е умница, какво ли се учудвам.  Heart Eyes

Аз пък дори не го допуснах Embarassed

Искаш ли да ти кажа колко струва? Whistling Мисля, че няма да го купим, все пак си е пожелала още 5-6 неща.
кажи, кажи!
109лв. не вярвам цената да варира с повече от 10лв...

# 69
Искаш да кажеш, че Теа вече пише думи? Лелеее, ще ме сбъркате! Ама тя от мъничка си е умница, какво ли се учудвам.  Heart Eyes

ееее неее, не пише думи, пише букви - диктувани една по една. Знае ги, но не може да ги връзва в срички и думи. За някои - според мен най-лесните като С примерно - пита.

# 70
  • Mediterraneo
Мери, кажи, моля те колко излиза при вас това пони. Че да не се наложи да пращаш насам  Laughing 110 лв посмъртно няма да дам за такава играчка обаче, въпреки че е в писмото още от лятото дето се вика Stop

# 71
  • Bristol
Да ви споделя нещо -явно съм я закъсала със здравето.
Дидка, много страшно звучи. Не е лесно да си майка  Rolling Eyes
Как стои въпроса към момченцата, дайте идеи, че ние сме до Спортакус и някакви гормити има мода сега.
Сега търсих подарък за едно 4 годишно момченце, заедно с майка на друго 4 годишно момченце Wink Та трансформерите, Power Rangers и Бен 10 са си все още на мода  Crazy Има една нова за мен серия на Фишер прайз, имаджинекс май се казваше. Тя също ми се стори интересна. Както и плеймобил, зависи от интересите на детето, полицаи, пирати и тем подобни. Аз лично се спрях и взех подарък за детето конструктор Мекано, серията която е за деца 4+.
Мери, кажи, моля те колко излиза при вас това пони. Че да не се наложи да пращаш насам  Laughing 110 лв посмъртно няма да дам за такава играчка обаче, въпреки че е в писмото още от лятото дето се вика Stop
39.99  Grinning Паунд-евро в момента е почти 1-1. Кучето миналата година го взех за около 25, а хем има повечко функции от това пони. Ели искаше и животинка от серията Alive, пак плюшени играчки с батерии, но й казах, че се съмнявам дядо Коледа да успее с двете и тя определено държи на понито.
А серията на Hama, на която бях се спряла, днес я видях в магазина, за деца 5+ е! В сайта на Амазон са написали 3+  ooooh! Сега се чудя, да търся друго или да рискувам с това.

# 72
  • Mediterraneo
Аха, значи Дядо ви Коледа просто няма да е прочел писмото до край  Tired Не мога да си позволя такива пари да дам за играчка, която, при всичката ни любов към конете, ще отиде в кашона с играчки максимум след месец...
Ще наблегна на дреболиите с Уинкс явно- дрешки и аксесоари.

# 73
Тарталетке, дай боже всичко да е наред, след Коледа Силия ще има най-хубавия продарък - сестричка Wink

и нашия дядо Коледа едва ли ще насмогне на всички желания, но такъв е животът  Hug

# 74
Благодаря ви за загрижеността момичета!
Другата седмица съм на изследвания,надявам се всичко да е ок.Наистина не е лесно да си майка  на две малки деца,и то на "теле" и "лъв".Като говаря,все едно на стената,ама вие си ги имате същите.
Днес водих и двамата на лекар-сополиви и с кашлица-засега само баткото ще пие вентолин и еуриспал,дано Радо да мине само с капките за нос.
Подаръците от дядо Коледа не сме ги уточнили още,но Радо иска куче "ду док" и тое с цена около 100 лв.,а баткото е луд на тема "бакогани".Дори изнуди баща си да му купи Бакоган арена,която струваше 42лв-а това е просто една сгъваема дъска.И познайте,сега е в кашона с играчки ,непоглеждана от никого.
Утре в детската градина ще имат празник Данчо и той ще казва стихче.Но пък е болен и се обадих на учителката.Тя ни помоли да отидем да си го каже.Да видим как ще се представи. newsm78
Хайде, лека и мека от мен!

Общи условия

Активация на акаунт