Много здраве и късмет ти пожелавам.

Дай боже това дето го пишете за едно плавно разпределяне и съобразено с децата обучение да се сбъдне. Аз лично не вярвам, но пък мечтите били безплатни.
По въпроса за обучението продължаващо в следобедна подготовка. Това, което пише Мартеа изглежда като прекрасен мираж.
Реалността при нас поне е, че в държавната занималня на над 30 деца се пада една учителка. Децата са от 5-те първи класа и тя въпреки, че е любезна и внимателна явно не успява да се справя, защото Д се прибираше без домашно. А там вместо да учи се отдаваше на игри. Частните занимални във Варна са 350лв на месец. Може би има и за малко по-малко, но определено не е за 100лв. Имали като бонус английски, ами аз лично не държа точно в първи клас детето ми да научи английски. Предпочитам да научи български.

, което е супер, Avgusta , мартеа мисля като вас и искрено се надявам да е така, за нашите малки човечета, макар че да ви кажа и с баткото съм нямала проблем (и слава бого) когато тръгна на училище, четеше и пишеше добре, като повечето неща беше усвоил в градината, а други с моя помощ.

Все още няма информация как ще протича този процес у нас, можем само да гадаем.
Аз пък започнах да се интересувам повечко от тукашните методи на обучение и оценяване, както и непрекъснато чета и преглеждам учебници от бг и дискутирам с родителите, интересно ми е. Трябва да ви кажа, че всяка образователна система си има своите плюсове и минуси. Прекалено голямата конкуренция наистина е стресова за децата, но според мен, липсата на такава, също не е добро решение