Прекарахте ли вече грипа?

• 5 695
  • 38
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, споделете мнение как протича грипа. Наистина ли е толкова безнадеждно, колкото го описват медийте?

# 1
През една следват темите за грипа ooooh!

# 2
  • Насред хаоса
Вече и от компютъра ли ще ми се блещят прасета? Спрях да гледам новини, сега и тук.
Не съм го прекарала и дано ни подмине. То стана баси и паниката свинска вече ...

# 3
  • Пловдив
Аз се притеснявам да не се разболее детето, ние и да го лепнем съм СИГУРНА че ще се оправим бързо. Разчитам на профилактика.

# 4
  • някъде другаде
В къщи го прекарахме аз , съпруга и малката дъщеря.
Аз се притеснявам да не се разболее детето, ние и да го лепнем съм СИГУРНА че ще се оправим бързо. Разчитам на профилактика.
Детето го изкара най-леко.

# 5
  • Бургас
Детето го изкара най-леко.
И при нас така.

# 6
В момента съм болна от грипа . За сега леко го карам , дано няма усложнения  ooooh!
На ремантадин съм по схема - противовирусен препарат . Оплакванията ми за сега са мускулни болки , лека хрема и болки в гърлото  Confused На всеки 2 часа сменям маската , дори спя с нея , за да предпазя детето .

# 7
  • Пловдив
За детето не знам,дано да е леко, че при нас всяка лека настинка, или по-скоро хрема завършва с жестоки ларингиални пристъпи ooooh! ooooh!, това ми е болката.

# 8
  • София
В момента съм болна от грипа . За сега леко го карам , дано няма усложнения  ooooh!
На ремантадин съм по схема - противовирусен препарат . Оплакванията ми за сега са мускулни болки , лека хрема и болки в гърлото  Confused На всеки 2 часа сменям маската , дори спя с нея , за да предпазя детето .
Температура имаш ли?

# 9
Аз понеже съм от онези, които не се страхуват, затова искам да питам - ако нямаш Т, значи ли, че не си изкарал грипа?

# 10
  • София
Аз понеже съм от онези, които не се страхуват, затова искам да питам - ако нямаш Т, значи ли, че не си изкарал грипа?
И мен това ме интересува. Миналия месец и четиримата бяхме болни, като грипоподобни симптоми имах само аз/обърна го на бронхит/. При децата и при съпруга ми мина без температура- само кашлица, силна хрема и болки в гърлото. Дали не сме прекарили свинския грип или тепърва да го очакваме?

# 11
Първо синът ми -ангина и температура 38гр. но не го прекара много тежко. После аз-мускулни болки ,2 дена температура-39гр.,кашлица,но при мен тя си е неминуема всеки път. А и болки в гърлото но леки. Почти се оправям,но спя с маска,че имам и още едно дете.

# 12
  • Sofia
Мъжът ми кара нещо, не зная дали е свинският грип. Два дни спа, имаше болки в очите и мускулите, дразнеше го гърлото и започна да кашля. Висока температура не е имал. Детето една вечер вдигна 37.7, но нищо друго, дадох осцилококцинум веднага и ударна доза цитросепт. На следващият ден си беше бодра и нищо и нямаше, но мъжо се мъкне вече 6 дни болнав. Аз все още не съм се тръшнала, но дано не се разболявам де. Маски нямаме, защото не успяхме да си купим. Пием сок от цвекло, мед с лимон, цитросепт, ехинацея, много пресни плодове и зеленчуци се консумират у нас в момента. За мен важното е да се подсили имунитета и да не се изпада в паника.

# 13
Дъщеря ми в момента го кара,не бих казала че го кара тежко - била е и по-зле при други боледувания.Темперетура имаше само два дни.

# 14
Мъжът ми кара нещо, не зная дали е свинският грип. Два дни спа, имаше болки в очите и мускулите, дразнеше го гърлото и започна да кашля. Висока температура не е имал. Детето една вечер вдигна 37.7, но нищо друго, дадох осцилококцинум веднага и ударна доза цитросепт. На следващият ден си беше бодра и нищо и нямаше, но мъжо се мъкне вече 6 дни болнав. Аз все още не съм се тръшнала, но дано не се разболявам де. Маски нямаме, защото не успяхме да си купим. Пием сок от цвекло, мед с лимон, цитросепт, ехинацея, много пресни плодове и зеленчуци се консумират у нас в момента. За мен важното е да се подсили имунитета и да не се изпада в паника.
  Симптомите на мъжа ти отговарят точно за свински грип.

Общи условия

Активация на акаунт