КУХНИТЕ - 28-ма тема

• 113 107
  • 870
  •   1
Отговори
# 855
  • София
dreamtex, много идейни неща, поздравления!
интересува ме какво е осветлението на откритата витрина в трапезарията? виждам някакви лунички, вградени в много тънки стени - какви са тези лунички?

в тази връзка да попитам - някой виждал ли е в София да продават LED осветление, подходящо за кухни - под горните шкафове, за във витринки и т.н.?

# 856
dreamtex, много идейни неща, поздравления!
интересува ме какво е осветлението на откритата витрина в трапезарията? виждам някакви лунички, вградени в много тънки стени - какви са тези лунички?

в тази връзка да попитам - някой виждал ли е в София да продават LED осветление, подходящо за кухни - под горните шкафове, за във витринки и т.н.?

всички лунички са за гипсокартон единственото LED осветление имаме на прага в тоалетната да свети че всички се блъскат във врата в несвяс , трябва да снимам на тъмно ефекта е по голям всички открити витрини( стъклените )  имат вградено осветелние от тези мъркучи където се използват за коледни окраси и когато се светнат ефекта  е страхотен

# 857
  • София/Осло
Момичета ,не е ли време за нова тема..отдавна е минат лимита от 50 стр  Peace

# 858
Да се похваля с мечтания си стикер в кухнята и масата по поръчка.Масата е по идея от тук,за съжаление забравих от кой точно я видях.  Embarassed
http://www.album.bg/petya_z/images/21035440/115099/

# 859
  • Пловдив
Петя, страхотно се е получило! Поздравления!   bouquet
Колко ви излезе масата? Simple Smile

# 860
  • Шумен
Петя, и на мен много ми харесва. Поздравления. Hug

# 861
Благодаря!Няма да съм много полезна,защото платихме заедно с нея и този допълнителен шкаф ,който се вижда над микровълновата.За двете неща мисля ч някъде към 300лв.Но не съм много сигурна,може и 270-280...Не помня точно,съжалявам! Embarassed

# 862
Грешка - не е това снимката!! http://media.snimka.bg/5420/017095053.jpg  Това е ...

# 863
  • Пловдив
Много свежо се е получило  Hug
Аз пък да питам...  Blush Видях, че прозореца ти е съвсем мъничко над плота. Така удобно ли е?
Аз съм в чуденка как да направя прозореца. В сегашния апартамент перваза на прозореца ми е на едно ниво с плота, но пък има снаждане, за да се постигнеширината. Другия варуант ми е да си вдигна прозореца (така и тка ще се сменя) на около 10-15см от плота. При теб, пък е съвсем лекичко вдигнато... Та събирам мнения и впечатления Simple Smile На този плот под прозореца нямам мивка или котлони Simple Smile

# 864
Аз съм в чуденка как да направя прозореца. В сегашния апартамент перваза на прозореца ми е на едно ниво с плота, но пък има снаждане, за да се постигнеширината. Другия варуант ми е да си вдигна прозореца (така и тка ще се сменя) на около 10-15см от плота.
Тъй като и аз планирам ремонт в кухнята и пред мен стои този въпрос - дали да поръчаме дограмата с цял отварящ се до долу прозорец (горе долу на височината на плота) или да го разделя на две части, като се отваря само горната - това мисля че ще е по-добре, защото каквото и да сложа на плота няма да се налага да го махам, за да отворя прозореца. Но още обмислям всички варианти и не съм взела окончателно решение.

# 865
Имам един въпрос, как прибирате тефлоновите си тигани, за да не са един върху друг ,за да не се надраскат? Ползвате ли нещо подобно или има някъкво друго решение? http://www.comfort.bg/interesno/885/Image/wsk_52.jpg

Слагам един лист домакинска хартия в тигана и няма проблеми. Така слагам една в друга им тавите с незалепващо покритие (нали и те не трябва да се драскат).

# 866
Ох,този прозорец над  плота беше голям проблем!Тъй като той беше така заварен,нас много ни убеждаваха да го направим един общ,но на мен така ми харесваше и го оставихме.Но не там е проблема...Като тръгнахме да правим плота там,се оказа че не може да постигнем 90см височина.Което от своя страна беше пречка да се сложи съдомиялна под него.
Така че,ако можете да планирате повдигане на прозореца,го направете,защото дори и сега да нямаш уреди под него плот,след време може друго да решиш.Но в крайна сметка на всичко му се намира начин,защото сега двата плота са на различна височина и според мен е интересно.
 Hug

# 867
Поздравления Петя .

# 868
Петя, а стикера от къде е - много добре се е получило. Поздравления.

# 869
  • Пловдив
Ох,този прозорец над  плота беше голям проблем!Тъй като той беше така заварен,нас много ни убеждаваха да го направим един общ,но на мен така ми харесваше и го оставихме.Но не там е проблема...Като тръгнахме да правим плота там,се оказа че не може да постигнем 90см височина.Което от своя страна беше пречка да се сложи съдомиялна под него.
Така че,ако можете да планирате повдигане на прозореца,го направете,защото дори и сега да нямаш уреди под него плот,след време може друго да решиш.Но в крайна сметка на всичко му се намира начин,защото сега двата плота са на различна височина и според мен е интересно.
 Hug
Blush Толкова съм зяпала в прозореца, че не съм обърнала внимание, че плота е по-нисък от другия Mr. Green
В моя случай прозореца със сигурност ще се префасонира, защото започва много ниско, а съм планирала там да е и миялната. Само не мога да реша дали да е наравно със плота, 1-2 смо по-висок или 10-15см по високо  Rolling Eyes
В момента като ми е наравно с плота, светлината много приятно осветява плота. Пък не мога да си представя как ще изглежда при 10-15см и то от северен прозорец  Rolling Eyes

При теб от какъв материал е перваза на прозореца?

Общи условия

Активация на акаунт