Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са общите мнения за яслените групи в 78 ОДЗ?
Каква е ситуацията с дворното пространство на яслените групи?
Има ли дневен режим и допълнителни дейности за децата в яслените групи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са общите мнения за яслените групи в 78 ОДЗ?
Общото мнение е положително, въпреки че има предишни отрицателни отзиви. Много родители споделят, че са доволни от работата на учителите и оценяват вниманието и грижата, която получават децата им. Някои споменават подобрения в условията и базата след предходната година, а повечето отзиви за персонала са добри.
-
Каква е ситуацията с дворното пространство на яслените групи?
-
Има ли дневен режим и допълнителни дейности за децата в яслените групи?
Да, яслените групи следват установен дневен режим с включени занимания като английски език, рисуване и танци. Освен това има бекграунд за провеждане на допълнителни дейности в градината, включително басейн, който функционира. Условията за посещение и достъпът до него обаче все още не са напълно ясни за родителите.
-
Какви са впечатленията от отношението на персонала?
-
Каква е ситуацията с ремонтите и условията в детската градина?

Не съм имамла никакви грижи и притеснения за тази една година.
И на мен ми е много странно, че почти липсва инфо за това ОДЗ 
Всяка сутрин един дядо почиства целия двор и за съжаление, до вечерта изглежда все едно се е събирал боклук от месеци! Питах миналата година директорката защо не заключват, отговорът беше, че на няколко пъти катинара бил разбиван и затова прекратили с опитите.... И мен много ме тормозят тези 'сбирки', но не знам към кой да се обърна...