90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Веси, най-добре е да ги карате на тласъци, а не да ги сменяте постоянно. Сутринта един вид, по обяд друг вид и вечерта третия. Повече от три вида плодове не бива ...

# 211
Вагариус, труден е плодовия ден, но пък ядеш през час и никой не ти казва колко да ядеш. Накрая на диетата в този ден няма да ти се яде нищо. Толкова писва - плодове, плодове, плодове.
Казва ти го човек, който обича мноооооого плодовете, но който никога не заобича ПЛОДОВИТЕ ДНИ.
Толкова чаках да ми станат любими дни, но не се получи -  newsm78

# 212
охх мисля че за напред ще имам проблеми и то сериозни с тия въглехидратни дни.
Отчет за днес
Сутринта-ябълки
Обяд-пица
Сляд обяд-грейпфрут и....  си позволих да ям торта преди вечерята  #Cussing out Embarassed
Вечера-остатъка от тортата+парченце от шоколада(този натурален шоколад може да ме откаже от сладкото като цяло,толкова ееее гочрив)
и така заслужавам един хубав пердах за проявеното нехайство smile3513

# 213
А дано.Не, че се хваля, но утре съм и рожденничка ии някак си няма да е само на плодове.Ще се сдържам, обещавам. Laughing Laughing Laughing

# 214
Готвих прясно постно зеле... мога ли да го ям в някой от дните.... newsm78 без плодов, разбира се Wink

# 215
Леле вие сте уникални. Колко много сте изписали за един следобяд. Гледам че са се появили много стари и нови. Само така, колкото повече, толкова по добре. Целувки  Hug
Аз съм въглехидратна, режимна, но прекалих доста с количествата. Така, че ще си понеса бухалките и ще се заема серизоно с намаляне на количествата във всичките си дни. За по голям ефект знам че трябва да се потрудя за това.
Аз съм тук до късно пак ще пиша.  Hug

# 216
Момичета вие днес направо прекалихте нямате ли си друга работа та пишете ли пишете/ шегувкам се разбира се / много сте бързи ходих на гости на мама и като се прибрах какво да видя писали, писали 5 страници изписали на новите Добре дошли на старите добре сте се завърнали.Смятам да се връщам в режима пак нищо, че са минали само 15 дни от както завърших но ако продължавам така да плюскам..... cook ще се превърна в  smile3535 въпреки, че не смесвам храните не съм качила кила но предпочитам да съм режимна за да се вземам в ръце пак и без това ми останаха да сваля 1,5 кг.Лека и отслабваща нощ smile3524

# 217
Здравейте кандидат фиданки!
Компютъра ми беше на ремонт и не съм чела назад ,но вие доста сте поизписали ( ще имам домашно  Wink)
Днесми е плодов - 2 грейпфрута  , 1 портокал и зелена салата с краставици за вечеря ( с малко зехтин , оцет и диетична сол) . Знам ,че трябва да е неовкусена , ноо.... 
Ще си понеса бухалката . Laughing 
Лека и минусова на всички! Hug

# 218
Мирка, Ани  Hug  bouquet Hug душички липсвахте ми  Simple Smile
Добре дошли на новичките и успех.
Чета тук за разни волни кулинарни изпълнение, ей ще ви се карам  Naughty
мамче къде остана рецептата на страхотната ти торта, искам я, и незнам дали е редно толкова бързо да се връщаш в режима  newsm78
Валентинче правилно си сметнала, ще се хващаме ли на хорото  Hug
Днес правя 3 месеца откакто приключих с режима, период през който много рядко стъпвах на кантара, днес се претеглих да видя какво е положение след трите месеца, всичко е под контрол /почти винаги има едно плаващо килце след прикрючването на режима, но това не ме притеснява/, идва ред за последната ми борба с кг. а нали знаете колкото по - малко остават, толкова по - трудно става.
Ако досега имах доста работа на работа, от утре тя се удвои за мое съжаление и ако не психясам сега няма кога да стане.
  newsm29 newsm66 newsm29 newsm66 newsm29 newsm66 newsm29 newsm66
 smile3524

# 219
  • Сф
Елиииииииии  Heart Eyes Добре,че си ти ,че да вкарваш малко ред  Hug И аз се радвам да видя всички познати и непознати фиданчици и се надявам по-дълго да се задържа тук. Мисля, че сега мотивацията ми е малко по-ниска от първия път, но вярвам, че вие ще успеете да ме домотивирате  Whistling 

Прегледах по диагонал задните странички и ми се стори,че много момичета , които лятото не успяха да довършат режима ,се връщат с нови сили да се борят. А и много познати имена видях, което само ме радва. Grinning Дано заедно най-накрая да ги разпердушиним тия смотани килограми  #2gunfire hahaha

П.П. Много съм гладна,нали ми е плодов, ама стискам зъби и съм много доволна и горда,че не се омазах през деня  Party

Лека на всички и много минусчета  Heart Eyes

# 220
Дали мога в белтъчен да си направя руло стефани и го напълня с варени яйца (без кисели краставички...)? Отгоре ще го поръся с кашкавал, ако може.
Оказа се, че и за тогава трябва да си нося ядене и общо взето ще е интересно как на някое обществено място вадя кутията с рулото и салатата и една филийка хляб  Mr. Green

# 221
 Честит рожден ден на vagarious   newsm59
Внимавай с тортата  Simple Smile

# 222
  • TX

добро утро и спорен ден  HugНа новодошлите добре дошли
много ми е динамично тия дни и пооплесках всичко , но от неделя - отново заедно

# 223
 Добро утро .Murka благодаря за кафенцето.Ето ви и по едно плодче да си хапнете.
vagarious.Да си жива и здрава,мого красива и щастлива  Hug Hug Hug.
Момичета пожелавам ви лек и отслабващ ден и изчезвам по задачи и довечера ще ви чета. Hug Hug Hug

# 224
Доро утро фиданки.
Murka gargamel благодаря че сте се погрижили за нас   bouquet
Аз вчера нали бях на варива.Та до следобед идеално си вървеше всичко докато не звъни мъжо и ми вика че сме на гости вечерта.А там така омазах нещата,че не ми се приказва направо - ракии,млечни салати....И естествено тази сутрин кантара ме зарадва неприятно +1.Днес въглехидратна - мисля пица да правя че довечера и без това тати и кака ще идват на гости.Ама на мен ще е режимна пица апък на тях от хубавите - с кашкавал,колбас и т.н.А плодовия мисля да го изкарам воден заради снощи.
И докато не съм забравила vagarious  nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт