90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, направо се топите с минути!Браво!Похвално! Hug
Аз ще се отчета в сряда.Дрешките се носят с коланче вече, което не ми се беше случвало много отдавна.Сега ставам и вече му е време на Били.Не помня откога не съм го играла.Весел ден на всички!До довечера!  bouquet

# 361
какво става момичета напоследък сте много мълчаливи.Хайде по едно следобедно да се пооживиме малко

# 362
здравейте момичета,
благодаря на милена за страхотното кафенце! днес се мъчих да си обуя дънките- любимите , но не! - миналата година , когато успях да ги обуя бях по-тежка отколкото сега   Confused   странно не се и очертава скоро да ги  , хайде да стапям пухчетата.

# 363
Ау milena80 - страхотно кафенце.Имах нужда - благодаря ти!  bouquet
 Аз да се отчета досега съм изяла един банан и печена тиква ( без захар) . Днес нещо водата не ми върви  Confused

# 364
И аз цял ден гризкам ябълки и един банан  Mr. Green

# 365
Здравейте  Simple Smile
и  аз да дойда при вас, от днес.Бях от Дюканките свалих 18кг. за три месеца но си ги върнах почти всичките за около 6 месеца + малко здравословни проблеми като подарък от поредната диета.

# 366
  • dobrich
Nelikom welcome
Миленка тенкю за кафето и аз туку що си забърках едно нес.
Днес съм бобова и за вечеря ще спретна едно оризче с домати(аз май досега винаги в бобов ден това си хапвам за вечеря).
Кантара днес показа още -0.100 гр като се има впредвид,че снощи с мъжо излизахме и аз от към яденето си бях режимна,но изпих 2чаши бяло вино. Така ,че с право можете и на мен да ми цапните един   341uu
Но пък съчетах прегрешението с доста хора и ръченици и 1.5л вода.
Приспах дреб и отивам да  kaffeetrmker_2

# 367
polinakoleva - ти да не ходиш в младежкия дом на народни танци  newsm78
nelikom- Добре дошла и успех!  bouquet

# 368
  • dobrich
Милена не ходя на танцова(аз между другото това съм завършила средно специално - хореография), а но Булгари ходихме снощи то затова се поразвихрих. Като завърших училище за 3години студенство бях качила 15кг.
Това щото спрях да танцувам и започна стедентския живот- дискотеки,купони,ядене и пиене на корем и после хоп и нищо не ми ставаше вече, но свалих 10кг а 5 си отстанаха .

# 369
Мили майки, имам един въпрос. Simple Smile
Във въглехидратен ден може ли вместо да обядвам веднъж в 5, да си разделя обяда на половина и да го ям в 2 и в 5? (през 3 часа, както пише и вечеря в 8 )  Flutter

# 370
scizero не  Peace основно са две хранения - обяд и вечеря, а между тях според часовете плод  Peace

# 371
Плодовия днес върви успешно,въпреки че ,всички са в къщи,всеки прилапва нещо,цялата къща мирише на мусака плюс един сладкиш който ме изнудиха децата да направя  ooooh!
Обаче аз си хрупам ябълки и не им обръщам внимание  Mr. Green
Аааа и си обух едни стари дънки ,което ми е голям стимул  newsm44

# 372
nelikom-добре дошла!Нямам търпение да дойде утре ще направя пиле със зеле и още сега точа зъби PeaceНа всичко отгоре пържих картофи на децата ,те си хапваха доволно,а аз отстрани си оплаквах съдбата-гладна и дебела!Надявам се скоро и аз да си обуя нещо,което сега не ми става,че да имат смисъл неволите ми.

# 373
 Hug на bariksto
дано и аз да устисквам на изкушенията.
И да питам ако може Praynig нещо не разбрах за плодовете през всичките дни ли ако ти прегладнее може да си хапнеш плод щом ще е преди обяд? newsm78

# 374
  • област Софийска
Да. Преди обяд - само плодове, които не бива да се смесват. Само в плодовия е разрешено смесването.

Общи условия

Активация на акаунт