90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
Добро утро.
Извинете за невежеството, но какво са ,,квадратите"?

# 736
Добро утро.
Извинете за невежеството, но какво са ,,квадратите"?
Джоджо, сладки са Simple Smile за въглехидратния ден . Аз още не съм ги правила, може днес да опека  Peace

# 737
НОВА ТЕМА Hug  bouquet
Успех и много свалени килца в новта тема. Добре дошли на всички нови фиданки  bouquet

# 738
Здравеите на всички отслабващи!И аз ще се включа към вас,но от понеделник.Не защото отлагам диетата,а защото реших да направя за една седмица Японското чудо,а след това 90-дневната.Засега(3-ти ден) резултата е -2кг.Всичко е ок с кг.,ама направо ми прималява.Не се чувствам гладна,но адски изтощетана.Миналата година бях на Дюкан-за 2месеца-14кг.Но за жалост си върнах 9кг.Сама съм си виновна,3-та фаза я претупах,4-та не спзвах въобще.Та сега смятам да мина на 90-дневната,поне се яде,няма да ми прималява,като при др. две диети.Изчетох доста неща,но имам неясноти.едни ядат без мазнина(не била разрешена),други със(било позволено).Мога ли да съчетая примерно яица със сирене и кашкавал,3 различни неща,но от една група.Лютеница яде ли се и кога?Домати маи през всички дни могат да се ядат или не съм разбрала?Моля ви за отговори за да не бъркам.Мерси предварително!Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт