ЯНУАРСКИ размисли и страсти - 25

• 29 506
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета- кокичета!Отдавна не съм писала, но гледам да ви следя. Сигурновече сте ме забравили...
Бях за две седмици до Франция-(от 18 окт до 1 ноем.), 10 дни в централна Фр, после 4 дни в Париж на гости на леля ми. Супер беше, доста изморително като цяло, особено в Париж- с леля ми се разбихме от обикаляне, разходки,зяпане....щом не родих тогава, май ще устискам до края...!Важното е, че визитата беше плодотворна и си свърших работата, заради която пътувах...
От както съм се прибрала нямам време за нищо, с малката се гледаме от по- миналата седмица- беше с кашлица като на дърт пушач и както каза- нещо гласът ми се повреди. Слава богу- нищо по- сериозно, ама реших да не дърпам дявола за опашката/ че само едим вирус ми трябва.
Та така при мене. Важното е, че всичко е наред засега.
Честит РД на рожденничките ни!Пожелавам им най- вече здраве- и скоро успешен финал!
Виолетке- големи емоции около тебе отново...мн се радвам, че вече Ема е добре и си е в къщи!Супер са тортите ви с Холи, ама направо супер.!!Излишно е да скромничиш!!!
Ела- за повръщането момичетата са ти казали- джинджифил, Вомитусхил, ментови дъвки, бонбони- и накрая- Деган....Дано и мине скоро на систъра.
Иве- оххх, понички,,,,дай рецептата,моля!
А снимките от Рибарица са уникални, Сънрайз!Не ви трябва мръсната София.
Уф- за болежките по кокалите и ставите е нещо страшно и при мене, имам чувството, че ще се разпадна, едвам вървя понякога. Слава богу, че поне не ми е толкова горещо както на много от вас, не съм се променила в това отношение.
Хайде стига съм ви досаждала, и без това съм гроги тези два дни-бяхме много навън по разходки с Али да използваме слънцето!И мисля да се хоризонтирам.
Лека!

# 346
Холи аз съм правила няколко пъти Гараша на Иринка Много се тачи у нашто семейство, дори мъжО ми е дал заявка след възстановяването след операцията да му направя само на него тройна доза торта, като се е заклел, че той ще чисти и мели орехите  hahaha

# 347
  • Madrid
Мале,мале,какви сътворени красоти видях... Crazy,Вайлет,тортата във вид на мадама с розов бански ме разби!
Холи,това изкуство,което се излива от ръцете ти направо на склуптура прилича.Пет минути се взирах в пантофките на последната торта,ама то не е връзки,не е панделки...БРАВО!

Искам да похваля моя мъж,който е изключителен кулинар,на почти всичко той ме е учил в кухнята,когато има време,винаги готви.Е,днес беше такъв ден,по-вкусни пълнени чушки не бях яла... Heart EyesА каква торто Гараш прави...и една питка меси,уникално вкусна!  chefНо те отнемат доста време.И слава богу,че не устоявам в количествата  Laughing

Пловдивските мами,чудесна среща сте си спретнали! Peace

# 348
Здравейте, момичета!
Много се радвам, че срещата е минала добре. Чудесни сте на снимките. Аз имах огромно желание да дойда, но сутринта се събудих с главоболие, болки в гърлото и хрема. Отказах се да идвам, за да не ви хвърля някой бацил. Sad Пих осцилококцинум, един парацетамол и смуча за гърлото едни пастили, добре че температура нямам /поне засега/.  Нещо ми е криво, не мога и да заспя, затова и аз форумствам по никое време. Щом сте уговорили и срещичка за декември, надявам се, живот и здраве, тогава да се видим.

# 349
Илиндичка, къде го намери тоя мъж бе? Laughing Crazy Моя само пържени картофи, скара, принцеси и пържени яйца...а и страхотно кьопоолу също.  Hug

Вайълет,веднага си запазих рецептата,дано да ми хареса. Heart Eyes Ще я пробвам другата седмица. Моя мъж ме дере за баклава сега ,а и за коледното му парти шефа му е поръчал 2 тави.  Mr. Green Аз обаче се опъвам,че е точно преди изпита ми и май мъжа ми ще си я прави сам...щом обещава. Naughty

Куин,да се оправяш бързо. Hug

Много хубави снимки от срещата. Гледах, гледах и не познах никоя мама. Ние вече от 6 години не сме там, пък и мамите сигурно са бая по- млади. Crazy

Кати, и аз плача за масаж, но няма кой. Мъжа ми хич го няма. Crossing Arms Преди карах детето да ми ходи по гърба, но сега с корема не става. Crazy

Айде лека! Heart Eyes

# 350
  • Пловдив
сорка,че ги качвам тук,но не знам къде другаде

# 351
  • Madrid
Ами на него готвенето му е като хоби,има търпение,хъс и мноого желание  Crazy.Аз също обичам да готвя и ми се получава,но при него някак си идва отръки.Като тинейджър в нашия град Шумен,заедно с негов приятел намерили рецепта за торта Гараш в някаква книга и я направили.Получила се и започнали да предлагат на тогавашните не много на брой сладкарници.Намерили си клиенти и едно известно време си правили тортите по поръчка. GrinningСладур Grinning

# 352
just ODDalisque, според мен по-добре спри фолиевата киселина. въпреки, че ти не трябва ли да пиеш някакви витамини (в които също да има фолиева киселина). само фолиева киселина ли пиеш?

# 353
mannuella,   bouquet
Ако искаш някой ден по обед може да се видим на кафе в Рилона, аз съм до 12ч. на работа.

# 354
Ами на него готвенето му е като хоби,има търпение,хъс и мноого желание  Crazy.Аз също обичам да готвя и ми се получава,но при него някак си идва отръки.
Илиндичка, браво на мъжа ти!  thumbsup  То, в китайската астрология има една звезда, която се нарича "Небесен готвач". Нищо чудно мъжът ти да я има...    

Little Rabbit, всички на пловдивската среща изглеждате прекрасно!  Hug Излъчвате приятно спокойствие. Мяу сигурно има много хубаво чувство за хумор!!  Party  Радвам се, че Мануела успя да се включи. А децата излъчват здраве и радостно детство. Все така да се срещате! Съжалявам, че не съм тв Пловдив, та и аз да идвам на срещите ви...

Sunrise7, страхотни гледки от вилата ви в Рибарица, сигурно вече ти липсва планината, спокойствието и чистият въздух?
Да, липсва ми... Наистина е различно от София. Ама и вие си правите хубави разходки до Златните мостове! Много хубаво място...  Heart Eyes  

Холи и Виолетблу, и двете сте страшни майсторки! Холи, как ги правиш само тези риби, гребенчета, знамена, чантички - всичките са невероятно добре изпипани! Виолетблу, а твоята Ин-Ян торта как ме впечатли!! Розовата и виолетовата украса на тортите ти е много нежна.  

Къде са сутрешните кафета на МТV?

Hug

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 11:22 от sunrise7

# 355
  • Чехия
Привет банда... супер снимки, ама ако си кажете кой кое... Rolling Eyes

Нещо днес ми е крив ден, от снощи се почна, и не беше заради поничките. Ако чуете причината, ще паднете да се смеете, ама какво да се прави. Копирам го от априлската тема.  Tired

Moмичета знаете ли, че точно тези дни много мислихме с мъжо, поспорихме дори.... за тези играчки( по коледните подаръци), и стигнахме до извода, че още рано за големи подаръци след като я радват и малките.  Повода беше едни страхотни чорапки 5 чифта за всеки ден с пеперуди и буквички. Такава радост й донесоха, че се оцъклихме.  

При все, че има нещо и го иска сега,  пак не гаранция че осъзнава желанието си. Решихме да останем на малките скромни неща, за Коледа няма да получи нито йоника, нито нещо голямо, въпреки че искаме да й я подарим. НО ще остане за догодина, ако още мечтае за нея, колело също скоро няма да има. Или поне докато не почне да го желае съзнателно, и силно с копнеж и тревога дали ще го има. Просто не ми се иска да я затрупвам с неща и после да няма какво да й подаря или още по-лошо тя да няма за какво да мечтае. Струва ми се важно, децата да имат точно такива мечти силни и ден, след ден да ги преслдват.

Вероятно ще има два и три малки подръка, едното със сигурност гола кукличка бебе с разби дрешки за обличане. За да на може да я къпе и повива и да не ревнува от бебето.
Миналта година получи бои, и книжка за Къртичето и беше на седмото небе, от двете неща.

И ето продължението:

Нали зълва ми ще идва за Коледа, и онзи ден ни пита какво да купи на Верето за подарък и ние казахме нещо малко. Но естествено много преди това и бяхме споделили, че тя иска голямо пиано, или йоника. И така тя нищо не каза повече, и вчера ни сервира новината, че и купила йоника голяма... само това ни каза...  Shocked

На мен ми призля чак, вечерта ме тресна главоболие, и цяла нощ не спах, само ми се ревеше и дори точно не знам защо. Все едно някой ме беше предал, и още ходя като пет за четири от сутринта. Не мога да проумея как поне мъничко, не пожела да ни пита какво мислим по въпроса.

И към това, да не купим сега имаше и още една причина, ще сме с бебе което ще спи все пак, ако нонстоп дрънка ... да не говорим, че не искахме някаква цинкюлка от китайците. Оф... просто все такива мисли. Поревах малко, ама пак ми криво, май карам втори пубертет и съм една егоистична мама, която не знае какво иска.

Само да заспи Верето ще напиша рецептата... Стига да не ми се сърдищ ilindi4ka  Hug, че ми съвестно за диетата.

Холи, браво много са нежни, мен малко ме страх да пробвам украса без покритие,  затова си карам на фондана. Blush
Между другото ти и Виолетка  сигурно сте виждали нещата на Нелка... ако не ето ги. http://nelka.multiply.com/photos Като ги видях за пъти път мислех, че сънувам.

Аз също съм козирог, да кажем не чак толкова таен... родена съм на 07.01 съм принципно гинеколога ми води термина на 05.01,  но според мои изчисления се пада по-скоро на Чрд-то ми. Така ми върви и лентичката.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 11:56 от ivalex

# 356
sunrise7 мерси за хубавите думи!  Hug

# 357
Чудесна пловдивска среща! Поздравления момичета, а сега ако си и напишете никовете - ще има и двойни поздравления!

Аз съм по-добре....Тарти, не знам тези хапчета за какво точно са, но....е факт,че от 2-3 дни не ми е зле по цял ден, нямам фучене в ушите, мога да си върша по-добре работата, не ме боли главата, въобще....малко съм по-на себе се. Аз разбрах,че са за кръвообращението - ама кое кръвообращение Embarassed Embarassed Embarassed - моето или към бебето......не знам!

Желая ви една хубава неделя!  bouquet

# 358
violetblue благодаря ти за рецептите- ще гледам да ги спретна в най-скоро време, че изглеждат наистина много вкусно  Crazy
Пловдивските мами- много сте хубави и лъчезарни всички- браво на вас  Hug
ivalex ще чакаме рецептата за поничките  Hug Разбирам те много добре защо ти е станало такова тъжно- говори със зълва ти ако можеш и и обясни вашата гледна точка или просто за в бъдеще да се консултира с вас при избора на подарък  Peace А и сега имам чувството, че хормоните ни пак започват да бушуват, защото и аз онзи ден ей така за няма нищо и като ми стана мъчно и рев та рев  Blush
Мамо Це радвам се, че се чувстваш по-добре  Hug
Хайде дано и другите болни да оздравяват скоро  Praynig

# 359
Мамо Цоци, вече писах никовете, но за тези, които са пропуснали, пак ще напиша. По снимките на Мануелка, на първата сме аз и Стефанийка, тя е в ляво, аз вдясно, на втората са Мисчевиус - от ляво и Мяу от дясно, а на третата втората вдясно е Мануелка.  Peace
Младежите са моят Валентин и Марти на Стефанийка.

Общи условия

Активация на акаунт