Хайде заедно да направим КОЛЕДНИТЕ ПОСТИ

• 19 003
  • 407
  •   1
Отговори
# 240
ДОБРО УТРО ПОСТЕЩИ ДЕЦА НА СВЕТА!!!   bouquet
Работата ме зове!!! Пожелавам на всички ползотворен ден изпълнен с мир и любов в душата!!!

# 241
Здравейте добри момичета Hug
Не писах няколко дни но имах проблеми с нета  Crossing Arms,но съм на линия. Съчетавам постите с 90 дневната диета много добре Peaceчак се чудя на себе си.
Лек и спорен ден на всички  bouquet

# 242
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
аз съчетавам постите с диетата със зелевата супа.Днес ми е четвърти ден и съм на банани и кисело(соево) мляко. Peace
Лек  ден на всички Peace

# 243
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Eхо,пстещите,здравейте и от мен  bouquet,днес,съм пак на спанак и салата от айсберг,доматки и краставички.Много ми се ще да наблегна повече на плодовете,имам килца да свалям,но пусти глад и зор,чак се ядосвам на себе си.Иначе,картофи не съм лапвала,но имам проблем със солетите(по 2 пакета на ден).Днес ще пратя мъжо до борсата да ми вземе една щайга с мандарини,та белкем ги спра тези солети.Иначе се чуствам прекрасно   Grinning,аз постя вече три години и великденските и коледните пости,само с кафенцето сутрин не можах да свикна(обожавам го с млеко).Пожелавам ви успешна седмица на всички Hug

# 244
Амбицирахте ме и няма да се изкуша / макар че съм направила и ИСТИНСКО тирамису - с маскарпоне /.
Днес хапнах няколко лъжици юфка  и чакам обяда да си направя салатка.Че довечера за Р.Д да си хапна отново рибка.
По-късно ще ви напиша рецептата за морковената торта.
Лек и не се изкушавайте!!!

# 245
Здравейте мили постещи дами, едва сега успях да си вдигна главата от многото работа и бумащина, с която ми е затрупано бюрото  ooooh!
Регистрирам вчера успешен постен ден, манджичката с доматки и спанак стана ммммммммм супер, днес ще е ориз със спанак  Peace

# 246
здравейте и от мен. за закуска хапнах препечена филийка с няколко маслини, за обят салата от моркови, а за довечера още мисля.успешен постещ ден от мен  bouquet

# 247
  • София
Здравейте и аз постя. Тревожи ме обаче едно въпросче. Медът към постните храни ли спада?  А и друго въпросче-  какво ще кажете съчетаването на постите с лунната диета или да се откажа от нея, до като свършат постите.

# 248
  • под дъгата
Вяра Вики поздравления,че устоя на изкушението !  bouquet Весел празник ! Simple Smile

# 249
Вяра Вики.  smile3501 Взела си правилното и според мен решение.
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК и от мен. Прекарайте си страхотно.   ura

# 250
Дидиии спокойно меда  е постен продукт,можеш да си хапваш.
Относно лунната там вече както ти си прецениш  bouquet

# 251
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте и от мен. Подобно на вас и аз продължавам с поста, днес денят ми беше леко диетичен, за закуска освен кафето изядох две филийки хляб без брашно със соева майонеза, обядът  беше варена леда със зелева салата, вечеря отново елда със зелева салата.Искам да споделя, че аз единствено когато постя не се съблазнявам от забранените храни, засега се чувствам добре, само ми е по уморително, когато правя упражнения. Пожелавам ви приятна вечер дами отдали се на смирение и доброта. Simple Smile

# 252
  • София
juliqzh    Благодаря ти    bouquet

# 253
Eхо,пстещите,здравейте и от мен  bouquet,днес,съм пак на спанак и салата от айсберг,доматки и краставички.Много ми се ще да наблегна повече на плодовете,имам килца да свалям,но пусти глад и зор,чак се ядосвам на себе си.Иначе,картофи не съм лапвала,но имам проблем със солетите(по 2 пакета на ден).Днес ще пратя мъжо до борсата да ми вземе една щайга с мандарини,та белкем ги спра тези солети.Иначе се чуствам прекрасно   Grinning,аз постя вече три години и великденските и коледните пости,само с кафенцето сутрин не можах да свикна(обожавам го с млеко).Пожелавам ви успешна седмица на всички Hug
Аз също имам голям проблем със солетите и мисля, че единствения начин да ги спра са по-скоро зеленчуците, които изискват дълго дъвчене - настъргани на едро моркови, червено цвекло, ряпа. При всички случаи е по-добре да наблегнеш на зеленчуците, а не на плодовете, защото те съдържат повече въглехидрати, които ако не се усвоят /чрез изгаряне на калории/ се превръщат в мазнини. Препоръчително е за хора, стремящи се към сваляне на килограми да ядат високовъглехидратни храни само до обяд. Зеленчуците и соевите продукти, та дори и варивата - боб и леща /не оризът/, разбира се също съдържат въглехидрати, но в по-малки количества от плодовете, а са добър източник на белтъчини по време на пости Peace

# 254
  • София
Аз имам още едно въпросче. Грис мога ли да хапвам, не с мляко разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт