Хайде заедно да направим КОЛЕДНИТЕ ПОСТИ

• 19 030
  • 407
  •   1
Отговори
# 255
можеш!

# 256
Ох,оцелях.До сега пекох целувки.От тирамисуто остават белтъците и хайде нали сме безотпадна технология Simple Smile - на целувки.Мъжо,малко ме изгледа  намусено като разбра ,че няма да опитам тортата / вчера му бях казала че ще опитам 1 залче само /.Инче на обяд хапнах ашуре,а празничната вечеря ми беше - зелена салата с краставици,репички и домати.И няколко маслинки да не е съвсем постна Mr. GreenУтре сигурно ще я карам по леко,защото май пак ще съм си в къщи и съвсем се обездвижвам.
Аа да се похваля - утре ще ходя на Вега тест - за който не знае - казват ти от кои храни дебелееш и от кои не.Та да видим тогава как ще постя newsm78
Хайде лека,че то стана утре още малко Stop

# 257
ВяраВики ,нали ще споделиш за теста?коя кръвна група си?

# 258
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Vessit   bouquet,благодаря ти за съвета,ще наблегна на зеленчуците.

# 259
Ето ме и мен,завърнала се от Вега тест.Доста доволна от резултата,защото от 244 храни -има само 5-10 от които ще ми е трудно да се лиша,но не и невъзможно.Оказа се ,че организма ми не преработва мазнини и трябва да използвам  олио само то гроздови семена или соя.Голяма част от храните към които имам непоносимост аз не ги използвам и затова аз лично съм много доволна от реултатите.Като минат постите ще направя 6 месечен курс по техния режим на хранене и пак ще докладвам.Обясниха ми,че има вероятност след този курс поносимостта към някой продукти да се възстанови.
Тъкмо си бях купила овесени трици,но се оказа че овеса ми е от забранените и ще ям само пшенини.
Повечко зеленчуци и ще живеем 100 години Grinning
Ина - аз съм нулева група,но този тест не е по кръвната група.

# 260
Здравейте постещи мили дами, в сладки приказки ето вече отмина и десетия постен ден, остават още 30  Simple Smile ще издържим нали?
Аз днес постна на 100%, за утре според режима ми се пада плодов ден имам си и орехови ядки, та да видим каква ще я закърпим  Peace

# 261
 Здравейте, Дами,искам да споделя нещо с вас- купих си соев протеин на прах и с него овкусявам супи - по 2-3 с. лъжици и др. ястия -все едно са застроени с яйце.Също си приготвям и шейкове с него- 2-3 с. лъжизи, около 500 мл. плодов сок, 1ч.лъжичка канела,ванилия и 1-2 лъжици мед- всичко се разбива -може с миксер,може в шише като се разклаща енергично. Когато го купих този протеин, бях много предубедена,защото използвам тофу и знам,че има особен вкус, но напротив-няма вкус, но сгъстява храната и става много хубава.И най- интересното е ,че засища и не чувстваш глад! LaughingМалко е скъпичко- 5-6лв. за 500гр., но отива за доста дълго време.Може да се намери в магазините "Здраве за всеки", както и в по-големите супермаркети!Сърдечно ви го препоръчвам, на всичмото отгоре не съдържа никаква мазнина!Дано ви хареса!Аз лично съм много приятно впечетлена! smile3503

# 262
mariyanavi изцяло те подкрепям по отношение на соевия протеин  Peace
Отличен начин за набавяне на белтъчини, особено за трениращи.
Аз лично го пиех пролетта, тогава тренирах доста и си правех поне един шейк на ден. Като казвам шейк, всъщност една мерителна лъжица соев протеин разтворен само в чаша вода, без добавка на въглехидрати, никак не е неприятно на вкус Simple Smile
Аз също го препоръчвам  newsm10

# 263
 Наистина помага и при спортуване- когато имам време ходя на пилатес или аеробика! jumpА шейка става много хубав със сок от ябълки!

# 264
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз почти вече по навик, да си кажа как съм се хранила днес. Закуската беше само кафе, обяд и вечеря варена елда и салата от зеле, но лошото е че много огладнях така че в 20.30 имах още една вечеря от две филийки намазани с маргарин.
Съвета даден за соевият протеин на мен ще ми е много полезен.Лека нощ на всички.

# 265
аз днес бях на филиика сас маргарин и маслини за закуска а за обят и вечера картофена салата. кам 16:00 изядох 2 кивита че нещто ми пристарга стомахчето. лека нощ Hug

# 266
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Внимавайте с филийките, че по време на пости , някои най-много напълняват именно заради хляба!

# 267
аз днес бях на филиика сас маргарин и маслини за закуска а за обят и вечера картофена салата. кам 16:00 изядох 2 кивита че нещто ми пристарга стомахчето. лека нощ Hug
Този пост подигравка ли е или си забравила опцията " Проверка правопис"?

# 268
ДОБРО УТРО   bouquet
Значи са минали вече 10 дни от постите.
Да ви кажа, пък може би сега е времето на хляба. Аз и без това не го ям иначе. Сега си намирам варианти - черен хляб, в едно магазинче продават едни хлебчета с маслини, времето на гевреците е.
Опитвам се да е в по-малко количество, но понякога просто ми се яде.
ПРИЯТЕН ДЕН на всички!!!

# 269
vessit не съм искала да се подигравам на никого извиняваи ако съм те обидила с нещо. А щто се отнася до хляба аз не мога да се наям без хляб. Щте си хапвам но щте гледам да не прекалявам. Лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт