ЮЛСКИ бебоци - тема 15 :)

• 18 913
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Добър ден и от мен. На въпроса за пробиване на ушичките. Най подходящата възраст е между 4 и 6 месеца,преди 4 месеца са много малки ушичките а след 6 месеца започват да се усещат какво ще става и се плашат. Това е мнение на специалист Peace Питах защото имахме спор с моя мил мъж Blush

# 151
За ушичките забравих да пиша.. докато не ми щукне нещо друго ще държа на това, че когато порасне и поиска може да си направи колкото иска дупки и където ги поиска Simple Smile Иначе обяснението на Лилчо ми звучи най-логично  Peace

# 152
Честит празник на семейството! Пожелавам само здрави и усмихнати бебета и щастливи семейства!
Честити месеченки и на бебенцата днес!
Малчо вече се буди в 6,30 -7,00 и не иска да спи, а до преди няколко дни спяхме поне до 9,00  Wink Също така вече и по-често се храним, незнам кърмата ли не му достига  newsm78 Но още мисля му е рано за захранване, още повече че не отговаря на останалите признаци за готовност.
А за викането, при нас направо е крещене, че дори се учудва как може толкова силно да вика Simple Smile
Днес трябва и аз да купя аспиратор за носле най-накрая, че едната ноздричка е запушена и естествено ще се възползвам от опита  на Аманитка, която за съжаление наистина изкара една аспирантура по тоя въпрос.
Много усмихнат и щастлив ден  ви пожелавам!

# 153
За ушичките забравих да пиша.. докато не ми щукне нещо друго ще държа на това, че когато порасне и поиска може да си направи колкото иска дупки и където ги поиска Simple Smile Иначе обяснението на Лилчо ми звучи най-логично  Peace
А това е другия вариант който ми казаха,когато порасне детето и само поиска. Ние с нашия татко сме на различни мнения по въпроса,аз искам другия месец, а той иска да изчакаме като поиска бебка след няколко години Blush

# 154
Честит празник и от мен! Hug

Не съм сложила на Юлиана обеци, защото не ми е естествено, а и красиво, бебе, окичено с ланци, гривни и пр. Нищо лично, сега да няма обидени, просто лично светоусещане! Hug Наистина съм виждала бебета, за които направо ми става жал, за мен в повечето случаи това е поредния видим отпечатък, причинен от родителя в стремежа си да демонстрира нещо без съгласието на малкото човече. Е, за семейния бизнес не е лош този порив и наистина много, много се купуват. Simple Smile
Решихме единодушно още като беше бебе, че ще го направим когато тя пожелае, макар че очаквахме, че това ще се случи едва ли не в пубертетска възраст и сама ще отиде, но вече иска! Обмислям това да е един от подаръците и за р.д., да придадем по особен смисъл, нещо като ритуал и символ на порастването.. Само Георги още се дърпа и ще се преразглежда въпросът, но май всички татковци на момиченца така реагират, страхуват се, че малките им принцеси порастват!
Сафо, Hug И все ще те питам млечните мами на Мишката не се ли измориха вече, каква е сделката? Simple Smile
Бубулече, Hug
И Влади е от пищящите и викащите с повод и без! Simple Smile

# 155
Честит празник и честити месечинки на всички!
Аманитка,и аз се чудих какво ще правим на тази Нова година с тия пиратки,зари и т.н.,ама толкова съм зле,че не мога да се сетя просто да избягаме някъде ooooh!И без това ще ни се отрази добре малко смяна на обстановката Laughing
Скарабей,отивай да си купиш тест и бързо да се отчетеш с резултата,щото така само да пускаш дим...не може HugЩе те мисля Hug
Маймун,няма страшно,и  аз си записвам,то като ми я няма вече главата... ooooh!
Стеф,имаш късмет,че не съм те видяла с автоматите JoyБързо си се редактирала LaughingИначе Криско все още не спира да ми танцува по нервите нонстоп почти #Cussing outАма почва да ми писва и понякога въобще не го отразявам Blushоставям го да поплаче,щото нали все пак трябва да ям,да пишкам,да му правя ядене като дойде време-не мога да съм залепена за него,я!
Оф,Маймун,ето-един път не си записвах-и си забравих ooooh! Joy

# 156
  • София
Добрютро!

Скарабей,не ни дръж в напрежение,моля те,бЕгай до аптеката за тест и да го припикаеш с желания резултат Peace
Сиси,и аз така мислех за бижутата и бебетата,но брат ми подари на малкия батко гривничка,която му сложихме на около 6мес. и толкова свикнахме с нея,че изобщо не я забелязвахме.Това доскоро-стана му малка и баба му тутакси се погрижи да му купи нова.А преди 2 дни ми се похвали,че е купила коледни подаръци на бръмбарите-познай какви Mr. Green

# 157
ЧЕСТИТИ ДНЕШНИ МЕСЕЧИНКИ!!!

Скарабей - тест, тест, тест  newsm04  Wink

# 158
  • Canada
Скарабей, честити ви четири месеца!  bouquet
Аманитке, и на мен това ми е любим светец. Имаме си икона вкъщи и много си я обичам... Честит празник на всички! Нека има повече щастливи семейства по света! Hug

# 159
Здравейте, мили мами!
Честити месечинки и нека Свети Мина да пази семействата ни!
При нас напече и бързам да изкарам Божидар да събира витамин Д, но не мога да не ви се похваля, че снощи след банята сложих Божидар да суче от гърда, детенцето се напапка за половин час, заспа и откара до 9 ч. сутринта. Това всъщност му е първото хранене само от гърда newsm44. Много ми тежеше, че още отначалото не искаше да суче, аз цедях с помпата /последните дни по около 30-40 мл. на ден/, давах с бутилка и хранех с АМ, но от инат реших, че ще си го слагам на гърда докато има дори и пет капки, е явно той успява да изсуче повече.
Изчезвам на разходка, целувки на всички бебоци.  love001

# 160
  • При децата ми
Докато се наканя и то станало добър ден! Simple Smile

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ С ИМЕТО НА ДНЕШНИЯ СВЕТЕЦ! smile3525 И ДАНО СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИТЕ НИ ЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ БЕБОЦИ И ДЕЦА! Heart Eyes ДА ИМАМЕ ЗДРАВИ И ДОБРИ СЕМЕЍСТВА В КОИТО ДА ЦАРИ МИР И РАЗБИРАТЕЛСТВО! smile3521
Ама как е напекло при нас, очертава се топъл есенен ден- значи сме на разходка! 1stroller
За обеците- и аз смятам,че и е раничко на дребната. Heart Eyes
Малката така хубаво си говори нещо в момента... Party
За НОВА година и идея си нямам какво ще правим...
Лек и успешен ден ви желая!

# 161
Привет, мривет. Вчера нещо не ми се пишеше, та днес...

Сиси, радвам се да те видя отново във форма. 55

Калина откърти на спалнята и лекичко я позавих с моето одеало, за да не вземе да се претъркули. Док каза този месец да чакаме да започне да се обръща от гръб на корем и от корем на гръб, но никакви признаци засега. Стачката, разсейването или каквото там беше вече и мина и в тази връзка все се каня да питам момичетата със същия проблем - оправиха ли се нащата при вас?

Мислех си тези дни, че ако си запазя някъде писаниците по форума, след години ще мога да и обяснявам на Инето какви ги е вършила като бебе. Един вид бебешки дневник.

За Нова година - хич не съм се сетила да се притеснявам. Мисля да организирам купон вкъщи, пък бебелината да си спи в другата стая (или на гости пак същия вариант). И без това не мога да пия Sad, та ще можем лесно да се закараме и да се приберем. Другия вариант беше да отидем някъде за малко, но нещо трудно се организираме и май няма да стане. Ако не спи - и тя ще участва в купона... Сиси, кажи къде го този магазин на Next, за да спретна и аз едно мъничко коледно джудженце.

Карелия - добре завърнала се. Hug
Роси, супер за бебко, дано оттук нататък суче все така добре от гърдата.
Сафо, много бързо напредва Мишо - зъбки му растат, ръчички подава... Боя се, че снахата малко мързеливата я раздава. Crazy

Момичета, да ви помоля днес да ни стискате палци, че сестричката ми има нещо важно. Praynig

# 162
Буболече,пишеш че ще си прави колкото дупки иска..... нашия татко каза,че ако Катя или Петя си направят дупки на ушите колкото мен ще има строй се преброй се ...аз имам 8  Mr. Green На Петя й ги пробихме на 9м. на Катето сигурно също тогава.

Скарабейче,хайде чакаме новинката от теста.аз ти пожелавам да не е нещо инцидентно и наистина догодина пак в отбора - тогава ще пишеш в 2 юлски теми  Laughing

За Нова Година съм казала на майка ми и свекито,че са в нас да празнуваме заедно.а миналага година и аз си мислих,че Петя ще се стресне но не - изобщо не се и събуди.  Laughing

# 163

Да почерпим и ние за нашта месечинка и да честитим на останалите бебоци.
Бебчо вчера вдигна 38 Т и доки дойде и вече сме на антибиотик , каза че има вирусна инфекция на горните дихателни пътища и за да не слезне на долу задължително АБ. Днес като че ли е по добре няма Т но нослето и е доста запушено и не може да диша и се дави доста.
Хайде стига съм ви натоварвала с наште проблеми , честит днешен празник  , Св. Мина е прекрасен светец , една женица преди време ми каза че той е мой закрилник незнам защо просто ми каза да си купя негова икона и аз го направих , и сега тя ми седи винаги в шкафа до главата ми където спя.
За нова година - сме решили да си бъдем вкъщи с дечицата , баткото никога не ми се е будил от гърмежите въпреки , че спеше много леко и само да скръцна скачаше , сега ще видими бебо как ще е .
Jillian -стискаме ти палчета . Peace

# 164
Боже ми то на днешния ден имат имен ден и Виктор и Виктория да са им живи и здрави имената , мъжо трябва да почерпи .
Мале доста съм отнесена. smile3555

Общи условия

Активация на акаунт