ЮЛСКИ бебоци - тема 15 :)

• 18 914
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Аз да питам за списъка който ще се променя. Каква информация трябва да се праша на лс? Защото в другите отчетни пише дата раждане,термин,име,см и кг на бебето,мама име и ник,от кой град е и в коя болница е родено

Според мен да се добави такава информация е добра идея  Peace,но дали няма да затрудним Ели  Thinking

# 331
  • София
Аз да питам за списъка който ще се променя. Каква информация трябва да се праша на лс? Защото в другите отчетни пише дата раждане,термин,име,см и кг на бебето,мама име и ник,от кой град е и в коя болница е родено

Според мен да се добави такава информация е добра идея  Peace,но дали няма да затрудним Ели  Thinking
Ще затрудним Аманита по-скоро,тя е  ентусиаста със списъка

# 332
Леле,днес малката е направо,както се шегуваме с татко и "голям пищингяс"-не спря да църка-таткото утре ще седне във форума,за да прочете,че има и други киселочи-зъбкови като нас,дето се будят през час нощем и си киселеят денем,че иначе се е притеснил да не би нещо да ни има-така че мами,моля отчетете се-има ли и други бебета,търсещи гуш от мама 24 часа в денонощието или моято кукла наваксва за мирните първи 4 месеца Shocked

# 333
Ама чакайте сега, нали идеята е именно да се разтовари страницата от ненужна информация - вече не е важно кой колко се е родил, или в коя болница и т.н. Интересуващото ни се показва в лентичките, които имаме в подписите си.
Тя Зори пишман стана с тази оферта за списъка Crazy

Не бъркайте колажа със списъка - колажът е за снимките, списъкът е всичко останало от първа страница, което вече не ни е нужно като информация и излишно натоварва.

# 334
  • Варна
Ама чакайте сега, нали идеята е именно да се разтовари страницата от ненужна информация - вече не е важно кой колко се е родил, или в коя болница и т.н. Интересуващото ни се показва в лентичките, които имаме в подписите си.
Не бъркайте колажа със списъка - колажът е за снимките, списъкът е всичко останало от първа страница, което вече не ни е нужно като информация и излишно натоварва.

Дано всички прочетат това  newsm10

# 335
  • София
Здравейте мами,
Много Ви благодаря за отговорите и подкрепата. Hug Мъничка заспа и сега ще наваксам с изостаналите задачки от днес.
Приятна вечер на всички!  bouquet

# 336
Ето клипчетата от вчера и днес... извинете за качеството, ама грабнах първо телефона  Mr. Green
Тук Преслава се хильосва
а тук подвиква на гимнастиката и коледните лампички Simple Smile

# 337
Добър вечер, дами...
Четох ви на телефона до преди малко и очаквам скоро да ми вземат компа, та по спомени:

Сафо - аз си харесах от сайта на Next коледната бебшка рокличка, така че, ако пускаш поръчка брой ме и мен (ако нещата пристигнат преди Коледа, разбира се Joy) Не е голяма сумата 11 паунда беше, но все е нещо.
Джиджи, дано проблемите бързо отминават.

Нали и аз мрънках за НОИ-то и декларацията днес... еми, изненада. Преведоха ми всичко до края на октомври. Laughing Жалко, че не мога да ги похарча чистосърдечно.

За първа страничка си мисля, че е добре да оставим списъка както си е. Аз там си правя справка кои дечица имат месечинки и т.н. Щото акъла ми не стига да запомня кой кога... Линковете също са много полезни, чета понякога. Бих махнала само класацията.

Ели, по-късно днес или утре ще сложа нова снимка за колажа. Благодаря за труда  Hug

# 338
  • София
здравейте момичета, искам да ви питам как давате Вигантола на бебчета ви? Аз го слагам в чая, но не знам дали е така е правилно?

# 339
  • София
здравейте момичета, искам да ви питам как давате Вигантола на бебчета ви? Аз го слагам в чая, но не знам дали е така е правилно?
Аз го давам директно от капкомера. Измерих точно колко са 2 капки (на проба грешка в шишенцето) Simple Smile

# 340
  • София
Аз капвам директно в устата  Peace  Георги като види пипетата и веднага отваря уста  Simple Smile

# 341
  • София
преди го разреждах в млякото, но повечето изтичаше отвън и затова сега направо с капкомера й капя в устата

# 342
И аз капя директно в устата Peace

# 343
  • София
Лелеее!Човек да не отиде на фризьор...не мога да ви прочета!Обаче си имам нов цвят на косата 4470

Jillian,купих си 1вата част на Айн Ранд и като си дочета книжката я захапвам smile3529
Sanitamm,давам директно в устата.Не мисля,че е проблем да даваш в чая,стига да си сигурна ,че приемат цялото количество.
Сафо,нямах време да разгледам сайта,но, доколкото се познавам,ще се включа в евентуална поръчка Wink.Мога ли да те помоля да дадеш повече инфо за Аквасорс и подходящите за бебета продукти? Hug
Джиджи,дано всичко е наред Hug
Дейзи,радвам се,че всичко е наред,че ви мислихме.Чакаме разкази Party
БуболечеМече,фейса каза,че клипчетата са свалени Peace

# 344
A4, моят дечко е като гербова марка залепен за мен. Няма такъв киселяк  Tired От 7 го приспивах 5 пъти, заспи, събужда се с писъци и щом го вдигна навира ръката в устата. Няма такива истерии, накрая исках- не исках дадох панадол (нали може и при болки при зъбоникнене), намазах му венците с генгигел и с последни сили го приспах за 6ти път. чак сега успях да си взема душ...ще изкукуригам  Mr. Green
Само се успокоявам, че ще мине, ще порасне...бла, бла ,бла....  Joy

Зори, аз съм За , да се махнат всички от списъка, които не пишат в темата. Четат- не четат, като не се отчитат защо само да се прави огромна 1стр. И не виждам на кое отгоре може да има сърдити, че ще са отписани от списъка.. Naughty

Мила, я бързо признавай каква се вапца !!!!  Twisted Evil

Снощи Ру яде в 8 и спа до 1, като се размрънка и аз реших , че е гладен. Правя мляко и го будя да яде и оу, грешка. Само събудих детето, той не иска среднощно хапване. Разсъни се, оттам и ние - заспа към 3. Станахме към 7 и до 13:30 беше ял около 150мл. Та изкара повече от 12 часа на 150мл  Rolling Eyes Наобяд хапна почти цяло пюре, толкова му се спеше, че отказа мляко.. Та днеска е на 300мл мляко и около 100гр пюре...дали не му е малко. Давам му и доста чайче между хапванията, да не се обезводни с това неядене...  ooooh!

Хубава вечер и много спящи, спокойни дечица  Hug

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 23:19 от Mambina

Общи условия

Активация на акаунт