ЮЛСКИ бебоци - тема 15 :)

• 18 914
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
ХАхахахаххха извинете, ако съм досадна на някого... и не ви интересува (което е нормално да е така) ама да ви споделя преди малко какъв разговор проведох с мъжлето по телефона... Звъни аз вдигам...
Аз: Ало?
Той: Мацинко, извинявай, че днес не ти звъннах цял ден, ама чак сега се сетих.. наистина много съжалявам...
Аз: Добре, де няма проблем.
Той: Нали не ми се сърдиш?
Аз: Малко...
Той: Стига де, знаеш, че не обичам да си ми сърдита...
Аз: Хубаво не съм ти сърдита.. ама останах с впечатлението, че днес ми звъня и се чухме?
Той: Така ли беше?! Имах подобни съмнения...
Аз: За всеки случай ли се извини?!  Joy
Той: Ми.. да
Душицата ми златна той  hug

МАма мише, доста противоречиви мнения ще чуеш за захранването... Някои вече са започнали, други ще отлагат до навършен 5ти месец.. други до 6... други няма да заменят цяло млечно хранене до годинка.. и така нататък Simple Smile

# 316
     Благодаря момичета за мненията ,но лошото е че не само от сега а и от преди си яде така по малко.Но нещо напоследък хич и не иска и едно ядене ни трае може би около час   #Crazy направо в чудо се видях .А за качването досега всичко си беше наред на 13 мминалия месец бяхме на консултация и беше 6 кг и 64 см .Трябваше утре да сме но заради грипа -ще е другата седмица та тя затова и каза да минат няколко дни да мине хремата и тогава да видим как ще е - дали ще продължава така да не иска.

Препарата на Бочко и аз го ползвам от както е родена - и направо на четката или пък капвам малко направо в шишето и после с четката Simple Smile sarnichkata - никакви бульони я  Joy

# 317
  • София
Да кажа, че и аз пратих нова снимка за колажа на мейла на Елиг.
Ох дано всички бързо оздравяват и да нямаме повече болнички бебчета и мами.
Буболече мече много мил съпруг си имаш да е все така.

# 318
 Grinning то аз днес си го взех въпросния препарат, шишета не съм ползвала, ами сега ми трябва главно за играчките чесалки да ги мия че падат по земята  Mr. Green и за биберона, който се опитвам да давам, но стачката е голяма, ръцете са по - вкусни. Дали да пробвам с този, който обсъждахме, че трудно падал, на Мам ли беше? В началото бях против бибероните, но сега лапането на ръце и пръсти придоби нови измерения  Mr. Green но то пък и преди съм давала многократно и винаги е бил изплюван, сега ще съм по - упорита  Close

За коликите, ако още ви морят, на нас като имахме ни помогна много Биогайа, не веднъж съм я хвалила, други капки не сме пробвали.
Мама Мише,  леко с бирата  Naughty да не стане повече от една чаша. Аз днес си купих боза, хаха, припи ми се просто  Whistling

# 319
   Здравейте мами и от нас Simple Smile

Ние имаме и друго оплакване не иска да яде със страшен зор изяжда по около 90-100 което според педиатърката е кражно недостатъчно на нашата възраст трябвало най-малко ппо 140 че и отгоре можело .А иначе не плаче да е гладна -  тя никога не е била и от най-яшните де Simple Smile ама сега се видях в чудо - от зъбки ли е от хремата ли е незнам.Тя лекарката ни предложи иначе ако продължава така да сменим млякото на Милумил че било по сладко и е за злояди деца както тя се изрази-но пък има имало опасност да качва повече от него.Ще изчакаме няколко дни и тогава ща я премери и ще прецени.

Miss_niq - ние също сме в такъв период (не че преди е яла по супер много). Според мен е от зъбите, не я насилвам, но баща ѝ става през нощта да я храни (като е в спящо състояние е по податлива на храна) и така натамъняваме около 630 мл на 24 часа. Иначе смених бибероните на номер 2 а и давам и различни марки да не би шишето да е проблем, но не е. Аптамила и аз мисля е сладък.

# 320
      Nina_S - и аз го направих тоя номер с бибероните после пробвах и едни други шишета,които така си ми стояха че ние си ползваме на Нук стъклените иначе ,ама си викам дай да я пробвам с други -не и не Simple Smile Стачка е обявила нашта.Но явно не сме само ние сега като писа че ви се събират около 630 мл и аз сметнах,че и тя горе-долу по толкоз ми изяжда.

Аз не пиша,не пиша ама днес се улях   Joy

# 321
 Stop Споко сърничке  Flutter, пиинах само колкото да си припомня вкусът й  Rolling Eyes А също така да ти кажа, че говорих с майка ми , която е зъболекар по повод бибите и лапането на ръцете....за лош навик се счита лапането на ръце, чак след втората година!!!
Просто сега са и по-интересни, то си е игра!!!И на мен ми е много трудно с тая биба, цока 2 мин и плюе , не иска...така че за ръцете спокойно, бибата е по-зле според зъболекарите за доброто развитие на челюста при малките бебета!!! Освен това според мен , това е сигурен знак, че започват да растът зъбаците на малките бебочковци Joy

# 322
Мами, каня тези от вас, които имат профил във Facebook да се присъединят към новата група на Мами и ЛЕТНИ бебоци 2009:
http://www.facebook.com/group.php?gid=202009260329#/group.php?v= … ;gid=202009260329

ПС: аз съм августовска мама

# 323
  • София
аз в този фейсбук се аднах заради кенгуруто и хич не ми е ясно какво да правя там Thinking
Какво ще си говорим в групата

# 324
Miss_Niq: ако детето си наддава добре, изхожда се и пишка ок не се притесняваѝ. Аз давам колкото иска през деня, не искам да я направя злояда.

Yana-sladurana: Мерси за поканата, ще се присъединя

# 325
Какво ще си говорим в групата
Каквото и тук, само че там, а не тук Grinning

# 326
  • София
само 3 от вас видях засега
ама да не спамя да не ми се карат

# 327
  • София
Карелийче и аз вече се съмнявам в тези колики на Нико.А и според мен за захранване не е най-подходящият момент.  Peace
Цезари аз препоръчвам Ентерокинд против коликите,макар,че на Карелия не и помогнаха.По-точно на Нико..
Дейзи най-накрая!
Хриспе сподели ако искаш,най-много да ти стане по-добре!  Hug
Мравчо днес е прегракнал  Sad .Не е ревал /много/,няма температура,не е пил нищо студено,жизнен и весел е,но такъв глас вади..
За първата страница и аз съм за изчистването му,ще махнем тези които не са влизали въобще,а пък и не виждам що да се сърдят,нали не влизат?Все едно ние да се сърдим,че не са писали  Crossing Arms

# 328
Аз да питам за списъка който ще се променя. Каква информация трябва да се праша на лс? Защото в другите отчетни пише дата раждане,термин,име,см и кг на бебето,мама име и ник,от кой град е и в коя болница е родено

# 329
  • Варна
Момичета, много ви благодаря за съветите и подкрепата!
Сафо, сополите тази сутрин бяха бели и воднисти, но предния ден извадих и жълтеникави и по-гъсти.
Медула, аз още когато насоча нещо към носа й - независимо Стеримар-а или помпичката и тя започва да пищи... А разводнен секрет за обиране отпред май няма, не знам дали гълта нещо. Носът й не е бил съвсем запушен от началото на хремата, но не е било и да спре да хърхори, колкото и да пръскам и дърпам, все нещо остава отзад.
Стеф, ние излизаме на разходка. Просто стоим по-надалеч от други хора и затова писах, че вече ме хващат лудите, няма с кого да разменя две приказки.
А занимания си имам вкъщи предостатъчно, чета книги, подреждам си снимките, разучавам новия фотоапарат, или пък кулинарствам, когато ми дойде музата, но имам нужда от човешки контакт. Може би е малко параноично, но не сме се събирали с приятели сигурно две седмици, а пък и все някой като се оплаче, че е болен, как да се видим Sad
Тази сутрин естествено не издържах и се обадих на педиатърката. Ходихме да я погледне, гърдичките и гърлото са наред, и за носа каза, че не е страшно положението. Изписа ни крем Низита и едно хомеопатично спрейче.

Тази декларация дето се подава, къде трябва да я подам? Че моята фирма са много загубени и нищо не са ми казвали за такава декларация?

Общи условия

Активация на акаунт