Кейт, направи списъка така както искаш и ми го прати
Както каза Стеф - толкова си мога, а и честно казано вече ми писна 
Ако някой иска да пуска поръчка от Тойса или англ, сайтове да пише на ivasl и да й каже, че аз го пращам
Деси ти е писала за Биогайата, но да знаеш, че тя действа с натрупване и няма да стане от раз.
, много хубаво ни беше, бебчо голям лаф удря с дядо си, спа си, никакви проблеми.
Както каза Стеф - толкова си мога, а и честно казано вече ми писна 
.
) и вече той да си общува с Калина и да ви казва какво са се уточнили, и накрая да обявява в темата.Тя има разни идеи, предполагам и още ще й хрумнат, например за надписии "юлско бебе" и подобни, евентуално ако нещо друго се реши да се носи, въобще да си кумуникира с Калина.Аз съм много заангажирана тази седмица - освен бебето и каката, правя и колажа, както и снимките, които правихме в събота, както и едни картички, затова , моля ви, някой друг да се заеме с всичко гореописано.Ясно ми е , че все за някой няма да е удобно нещо, но най-вече ще трябва да се съобразим с Калина, която също носи много дини под една мишница, защото и преподава по английски, освен снимките и семейството и Кайо.Но това майките сме като аватара на Върджи 
.Поне днес е спокойна и си пеее и говори в легълцето, а не ме вика веднага.А като не съм влизала от петък кога ще ви прочета
.Много сте писали
Иначе е много щастлива,когато не се напъва,а май и днес като вчера ще ни е трудно акото и затова се буди.А и зъбките ни мъчат доста
.Е това засега,връщам назад да чета какви сте ги вършили уикенда