ЮЛСКИ бебоци - тема 15 :)

• 18 913
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Cveten prashec ЧЕСТИТИ ВИ 5 МЕСЕЦА  bouquet
Радост78 , на нас Биогайата ни стига за 14-15 дни, обаче и какви разлики в цените откривам - на едно място 14 лв, на друго 20 лв newsm78
И забравих да ви почерпя,днес ставаме и ние на 4 месеца Simple Smile
 smile3510
ОООО честито и на вас  bouquet

# 616
Здравейте и от нас  Hug
Честити месечинки на празнуващите вчера и днес!
Честит рожден ден на Нели и на Карелиа! (с леко закъснение  Blush ) Да сте живи и здрави и да ви радват много малките слънчовци!
Честита годишнина на Джиджито! Още дъъъълги години семейно щастие ви желая! И по - бързо да се оправяте от нещата, които не са наред в момента  Peace
Цветен прашец, честита ви месечинка! Таня, и на вас  Hug Hug
Още веднъж ви благодаря за честитките. Ние доста попразнувахме тези дни, събота бяхме и на дискотека, за първи път ми е от доста време насам, е нямаше такава радост, не можеха да ме изкарат от там  Grinning Та сега съм супер изморена и само ми се спи, но си заслужаваше. Поли беше много послушна и кротко си е спяла със свеки докато се приберем Simple Smile
Ако се разберете нещо за тези снимки, ако успея, ще се вкючим и ние.

# 617
Здравейте!
Днес имам чувство,че е петък 13-ти,а е само понеделник 16-ти  Mr. Green
Не стига,че дребната не спа цяла нощ /незнайно що/,,ами и напразно се разхождах до БУЛБАНК /трябва да си сменя деб.карта с нова,че на моята й изтича срока,а новата карта не била готова-да съм отидела в края на месеца/ и до БОЛНИЦАТА /трябваше да мина на контролен преглед за окото и да ми махнат вече лещата,ама заради удължената грипна епидемия,не ме пуснаха изобщо да припаря до ОЧНО ОТДЕЛЕНИЕ/  Mr. Green
Много мразя,когато тръгна нещо да върша и като не мога да го свърша  Mr. Green-иде ми да се  #2gunfire

# 618
  • При децата ми
Стеф, мнооого благодаря!  bouquet Дано да се справя! Wink
Ама как хубаво си приказваме в креватчето! Heart Eyes

# 619
Zdraveite mami.I az sam julska mama.Rodih to4no na 1 juli.

# 620
  • София
Благодаря ви за поздравите момичета! Днес като голямо момиче Кати изяде вече цяло бурканче с пюренце от моркови, утре (на 8-я ден от захранването) смятам да й включа и тиква.
виждам, че Юлско бебе е поела инициативата за осъществяване на контакт  с момичето което ще прави снимките. Ако мога с нещо да помогна в организацията казвайте, ако трябва да се прави списък с желаещите давайте ще го правя и изобщо каквото е нужно стига да мога да се справя.
Гери здравей, честито ти бебче!
Сега гледам на лентичката си как се изтъркулва времето до Коледа, а аз още нищо не съм предприела.

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 12:17 от cveten prashec

# 621
Честити месечинки на бебката на Цветен прашец и на бебето на Таня!   bouquet

Щом започнахме пети месечинки да честитим, ни пораснаха дечицата сладки!

Много ми харесаха професионалните снимки. Ще се опитам и аз да се присъединя към вас. Мечтата ми винаги е била за професионална снимка на двете ми деца, а и на четиримата ни. Но таткото ни е все на работа, та ще се задоволя само с децата Simple Smile
Ако мога и аз да помогна, насреща съм. Юлско бебе, ще чакам да кажеш, от какво имаш нужда като помощ.
Чочо-Сан има такива дни, не се ядосвай. Я виж, какво хубаво време се е отворило навън. Ще ги свършиш нещата по-натам. Аз пък съм забелязала, че на петък 13-ти много ми върви и използвах последния петък 13-ти тази година и отметнах хиляда неща.

# 622
  • София
Честити месечинки на Катрин на цветен прашец, Гергана на вини, Магдалена и Ивайло на стрелче, Катерина на Таня и Александра на орхидея  bouquet
Цветен прашец, какво искаш да предприемаш newsm78
Аманитка, пак те тормозя за поръчката, но можеш ли да постнеш условията дето Ива ти ги е пратила -там за доставката, плащането и т.н. Другия път като дойдеш в София имаш едно голямо черпене от мене Drunk
Аз утре ще взема направление за дерматолог, че обрива на бебка въобще не изчезва - мазахме я с Линола фед, Мустела стелатрия и нищо Sad. А явно така я сърби, че цялата се е надрала. Дано само да не ни откажат часа, заради тази грипна епидемия, че хич не искам да гледам детенце как се мъчи

# 623
  • Видин
Понеже станах разногледа да обяснявам на всеки поотделно на ЛС  Crazy Crazy Crazy Пускам тук и съжалявам, че ще досадя на останалите.
Цитат
Аманитка, следвай "инструкциите" ми и разходите ще бъдат минимални. Разбира се, че ще изпреварим нещата и ще си внесем паричките още щом имам потвърждение за наличност и доставка до УК адрес! Няма да стигаме до наложен платеж /1.2%/. До Бг ще ви групирам 3-ти поръчки заедно, че да не плащате за всяка по отделно, защото се таксува по 5 лв всеки започнат кг. После аз ще оправя нещата с Еконт и ще ви ги разделя по градове. Това нямам как да ви го спестя, освен ако не сте от един град - тогава, пак мога да изпратя нещата заедно и там да си ги разпределите. Имай го като инфо, са конкретния случай не става  Hug

Цитат
Праилно си ме разбрала за поръчките в Некст. Не натрупвам уточнени поръчки с готови линкове, за да се минимализира риска от изчерпване. Въпреки, че и това не е гаранция  ooooh! Там е малк "тука им, тука няма", но понякога има шанс няои от недоставените от сйта артикули да се намерят в магазина. Дано всичко си е налично!
А това Видин, София, Попово.. е интересно, но не се съмнявай, ще се справим! За да спестим нео от доставката, макар и малко, от Лондон нещата ще дойдат заедно /за да се смятат общо кг/, а после ще ви ги разпращам поотделно, това няма как да ви го спестя.
За плащането - все едно ми е кой ще плати поръчката, дали ти, за всички или всеки си плаща! Единствено трябва да знам предварително, за да ви водя отделно сметките. Веднага след като ми потвърдят наличност и доставка до УК адрес, ще ти сметна всичко почти точно,  защото предварителните кг мога само да гадая  Crazy
Приятен ден
Цитат
Утре сутринта пускам всичките ви желания  Love дай моля те мейл-адрес, за кореспонденция - име и тел и адрес ще  потърся, нали ти пращах "чудото" от тойс-а. Поръчки мога да пускам всеки ден, независимо от сумата.
Парички предварително не ми трябват. Ще внесеш парички след като потвърдят наличност и доставка на УК адрес. Може и на сметката, която имаш, поне с теб се "познаваме"  Love Освен стойността на артикулите от сайтовете, допълнително се заплаща единствено доставка до УК адрес /ако има, Некст нямат/, транспорт до Бг /5 лв на кг/ и после Еконт на адрес или до офис, по желание. Ако всички сте от Видин, независимо как пристигат нещата от сайтовете, всичко ще ти го изпратят в един пакет и ще се таксува като общо кг, същото и за Еконт. Ако не сте от един град, пак ще има за спестяване - поне доставката до Бг ще я таксуват като общо кг, а пък после, аз ще оправя нещата в София, така че всеки да си получи, каквото трябва  Hug

Ето това ми е писала досега.Ако все още имате въпроси питайте.От сайта на мадъркеър до англ, адрес има доставка 5 паунда, която ще си разделиме, засега сме 3-4 момичета оттам та няма да е много скъпо.От некст няма доставка до англ, адрес.
До България е 5лв/започнат килограм.
Нели, прочела съм ти мислите  Crazy Сега видях какво си ми писала

# 624
  • Русе
Красив ден и от мен   bouquet

Да са ни живи и здрави месечинките и месечинковците !!! Hug

Ние отложихме захранването...нещо не се получава-млякото на мама е по вкусно явно,а и явно доста го засища защото огладнявана 3-4 часа.Все още отказва да пие вода или чай.Само кърма иска и това малко ме плаши вече,че е почти на 5 месеца.

Мацки видях,че сте гласували за моя бебок и искам да си върна жеста(не че ще спечелим ама да съм солидарна),но нещо не ми е ясно.За всяко гласуване трябва да се регистрирам ли или просто натискам 5 звезди4ки и гласувай?

bouquet               Hug                            bouquet

# 625
  • София
Аманитка, мерси много за труда, който полагаш. Като се уточните за паричките с Ива, свиркай да превеждаме Peace
Това със снимките ми се струва, че трябваше да го "изиграеме" по друг начин. Само една да сложи снимка, всички да гласуваме за нея и като спечели да ходим да се напиеме някъде с наградата  Peace

# 626
  • София
Карелия, на патерици Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и едно много кротко и слънчево момче да имаш скоро

Цветен прашец, честита ви месечинка! Да продължава Кати така добре да расте и много да те радва.

Драга, страшна си. Браво! Аз също бих искала да се включа и мисля, че след 23 ще сме на линия (искрено се надявам), защото милинкия Кайо е още болен.
Аманитка, благодарско за разясненията относно поръчката. Мислех да се включа и аз, но за съжаление тези дни не съм чела темичката, само си седя вкл компа, че Малчо беше с Т и малко бях притеснена. Поръчахте ли вече?

# 627
  • Видин
Felicity, ако до довечера избереш нещата може да ми ги пратиш.Нашата поръчка ще се прави утре, но няма проблем по всяко време д асе поръчва - тази жена пуска почти всеки ден, условията са едни и същи  Hug
Само прегледайте дали няма доставка до англ. им адрес !!! За мадъркеър и некст писах
Какво му е на Кайо? Tired Бързо да се оправяте Hug

# 628
  • Варна
минавам да се фукна с новата прическа на Кайо ,собствено производство Mr. Green
http://prikachi.com/files/1167548q.jpg

# 629
  • Велико Търново
Virginity, супер модерен е Кайо, ако смениш професията гладна няма да останеш  newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт