ЮЛСКИ бебоци - тема 15 :)

• 18 869
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Голяма организация,голямо нещо   smile3501 Вече нямам търпение да идва края на месеца и Калина да ни .Имам коледно костюмче,а и летни дрехи,които чак сега ни стават  Laughing.Хич и не се притеснявам дали ще заплаче,огладнее или нещо подобно.На който не му харесва,негов си проблем  Wink.
Ааааа,мисля,че е крайно време ,сега на нас да ни дойдат на гости,няма само ние да мааме гащи пък.

Ето коледни дрешки
http://www.magazinbebe.com/bebeshori-razprodajba3.htm

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 02:30 от Mime-to

# 691
  • Видин
Добро утро!

Пожелавам ви прекрасен ден !

Честита месечинка на Оги,Ваяна,Вероника,Калоян,Емили,Габриела,Симеон   bouquet

# 692
Коледен гащеризон има и в магазин Комсед на Т.Каблешков в София - приятен памучен плюш, мустаците на Дядо Коледа стават за хващане, има размер  от 0-3 и 3-6 месеца, цената е 18.90 лв. Информацията е от неделя. Ще се опитам да кача снимка.
Приятен ден на всички!

# 693
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПОРАСТВАЩИТЕ ДНЕС БЕБОЦИ!!!

Аманита - и нашата ваничка е подобна, но е значително по-голяма.  Иначе за Коледа, вече споменах, че леля му го издокара още лятото с костюм от Ларедут. Сега ще излезнат шапчици, може един червен чорапогащник и някакви бермуди, незнам защо се сещам за зелени. Изниква ми в съзнанието такава джуджанска премяна.
Ех, Калина, и аз искам да ти сойда на гости, но както Аманита засега само ще плакна очи.

Момичета, от известно време се каня да пиша и все забравям. Гледам, че някои от вас вече продават количките си. Имам приятелка, която се е спряла на вариант втора употреба. Незнам подробности, относно модели и пари, но ако някой продава може да ми пише на лични.

# 694
Добро утро,мацки!

# 695
Добро утро и от мене!!!

# 696
  • София
Добро утро и от мен. Да ви почерпя, че днес Симеон става на 4 месеца! Hug

# 697
Оооо, лоши хора... (аманита, чочо-сан Hug) Отивам да си изям хладилника и ушите.

Поздрави на месечинките.

Хора, Калина вЕрно спа от шест снощи до седем тази сутрин, с кратки прекъсвания за папкане. Направо ми събра очите това дете, пропусна и баня и всичко.

# 698
Мами, добро утро и от мен!
Честити месечинки на празнуващите днес!
Аз ви чета най-редовно, но вечер, като седна пред компа има толкова за изчитане, че изгубвам нишката, за да се включа адекватно.
Аманитка, честита прическа, изглеждаш страхотно!
Джиджи, честита годишнина със закъснение!Наистина много вълнуваща история!Помня одисеята ти от Проблемното и вашата серия(с Царевичка, Касиди) дадоха началото на много бременности след едно много дълго затишие Hug.

Момичета, който е на 5-кратно хранене, бихте ли ми казали примерни часове.Вече ми е жал да будя малката в 6 сутринта, но после от 9,30 до 9 вечерта не успявам да й наглася 5 хранения, защото за 3 часа вече не огладнява.

Калина, невероятно е това, което правиш и ти и другите момичета  bouquet!Мами, хайде да се организираме за снимки и в Пловдив Praynig!
Аз много исках да направя сесия при Калина,но не успях да се организирам да пътувам до София.Тя ми предложи за Пв, но ми беше адски неудобно да я разкарвам само заради  мен.Ако сега успеем да организираме нещо, с удоволствие ще се включа.Някои от августинчетата направиха сесии при нея и снимките са невероятни!

# 699
  • София
Браво бе Миме,супер сайт,точно това търсех   Peace
Днес май ще има среща в Борисовата,май е топло навън,ще видя дали ще се дотътря дотам .Честити месечинки!

# 700
  • София
Добро утро  bouquet
Честити месечинки на днешните бебоци
Мацки, да попитам, някой добър дерматолог да ми препоръчате  Praynig

# 701
Добро утро  bouquet
Честити месечинки на днешните бебоци
Мацки, да попитам, някой добър дерматолог да ми препоръчате  Praynig

Нели, преди години (7) много добър дерматолог беше д-р Капнилов. Той е много възрастен и приемаше в дома си на ул. Любен Каравелов. Бях много доволна от него. Преди 7 години съм водила дъщеря ми там като бебе. Дано да е жив и здрав човека. Лошото е, че съм загубила координати. Ако искаш, ще потърся в нета.

Честити месечинки на всички празнуващи днес и от нас!   bouquet

# 702
  • София
Здравейте и от нас!
Ние до сега опищявахме света и като краен резултат изядахме за закуска общо 300 мл. мляко #Crazy

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ СЛАДКИ ПОРАСНАЛИ БЕБОЦИ! ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ИГРИВИ!
Линет защото не знам в чия полза ще е разликата в цената, нали от там има обмитяване на стоките, а и мисля, че общите поръчки излизат по-евтино (в този случай може би няма да е така, незнам), а и не знам дали няма изискване за определена минимална стойност на поръчката. Като четах тук какво пишеха момичетата ми се видя доста сложно (в тази връзка: Стеф беше обещала да питаш мъжа ти-само напомням Blush) Умишлено нямам и разплащателни карта и не искам да имам, че тогава не ми се мисли, а и не ми се занимава с регистрации (най-вероятно няма да се справя успешно) и следене на поръчки.

# 703
  • Canada
Добро утро и от мен! Пак започваме деня с прекрасни закуски... Grinning
Честита ви месечинка sadlady! Hug
По повод ваничките, ние сме с анатомична ваничка на Чиполино от Кари, но вече не произвеждат такива, така че не мога да пусна линк.
По повод режима - ако няма колики Нико заспива около 21 часа, после се буди 3-4 пъти за биберон (обикновено започва от 02.30 часа) и спи обикновено до около 07.30 часа. През деня спи максимум 2 часа накъсано.

# 704
Калина, голямо БЛАГОДАРЯ за това, което правиш  Hug.

От нас - честити месечинки на порасналите. Поздрав на пухчовците, да са много здрави, сръчни и смели-

Аз съм днес на линия за Борисовата, тъй като гостите ми няма да дойдат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт