ЮЛСКИ бебоци - тема 15 :)

• 18 871
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Лилчо,тъкмо и аз щях да питам за Пловдив няма ли някакъв начин да помогнем? HugПишете ме и мен ако се организира нещо! Heart Eyes
А ето ни и нас в конкурса:
http://hotcompetitions.com/contest/media/id/4218#

# 676
  • Видин
Калина, поздравления за инициативата! Дано по-бързо се съберат паричките за детенцето  Praynig
Благородно ви завиждам, аз винаги съм искала професионални снимки, а сега още повече искам, ама ще е когато дойда някой ден в София!Засега само ще плакна очи по вашите  Hug
А Юлските бебета са най-красиви  Flutter Crazy така че си направила добър избор  Peace

# 677
Ще ми бъде много много хубаво с вас, сигуpна съм.
Както искате можете да ме ползвате, ваша съм този ден, ще ви дундуpкам бебетата и ше снимам до откат Joy

повивалник ако искате вземете, ползвам еднокpатни чаpшафи и има едно огpомно легло, ще се събеpем мисля, можете да вземет пелени за попиване на напишканото и за завиване, повече пампеpси, pезеpвни дpехи за вас и за бебетата, хубав/изчистен маникюp, ако искате да снимаме бебешки кpачета в pъцете ви. можете по някоя любима малка плюшена игpачка да им вземете. БИБИЧКИ !! Simple Smile манджа.

# 678
  • Русе
Благородно ви завиждам за предстоящата фото-купон сесия  Hug
Ще станат чудесни снимки и нямам търпение да ги видя след това.А Аманитка е права,че юлчетата са най-сладки Naughty

Нещо ново при нас...има вероятност да сме с АБКМ,но е само предположение...ще видим,четох до сега доста из форума.Поръчах да ми донесат утре БиоГая и ще се захвана по сериозно със захранването.Оптимист съм,че нещата ще се оправят и ще се кърмим още дълго време макар и само сутрин и вечер,но пак е нещо.
Лека вечер от нас  Hug

# 679
Включвам се да кажа по- подробно какво ми каза Калина, но тя вече ви е писала, така че няма какво да добавя Grinning. Утре си отварям един документ да записвам имена на желаещи, Цветен прашец, ако ти се пише на теб, нямам нищо против. Аз днес си мислех за идеята на Медула, мисля, че беше за белите бодите, но тя ще е готина, ако наистина снимаме всички бебета наведнъж, което сега няма как да стане. Предлагам да видим колко мами ще дойдат и така да видим колко групи ще станем, Калина ще каже как, какво и по колко да се изтресем на гости Grinning.
Ели, кажи по колко ще е, по 40 лв. както това в парка или ще се събира друга сума?
И не на последно място да кажа, че много се радвам за импровизираната ни среща днес, както каза Джилиян, то се събрахме повече, от колкото ако се бяхме организирали Laughing. Много се радвам, че видях и Кукумявче и Гого, защото срамота, но уж лежахме заедно, а не успяхме да се видим след като родихме Laughing.

# 680
Mомичета, идеята за снимките е прекрасна, бих се включила, но от къде да бъда сигурна, че точно в този ден моят прекрасне син няма да се разкиселее до безкрайност. Може и да се ошашка от многото хора и отидоха хубавите снимки.
Ще помисля, иначе ще помогнем лично на детенцето  Praynig

Иначе и аз щях да се включа днес в импровизираната среща, но Ру имаше други намерения и те бяха да си останем удома и той да си крещи наволя между четрите стени  Joy Утре нов опит за излизане, дано да е в настроение.

П.с Вече похапва по цяло пюренце наобед. Бях му дала 3 дни почивка, за да видя дали няма реакция от тиквата - е няма, чакаше с нетърпение отново да хапва пюренце  Laughing

Лека нощ...

# 681
  • София
Даа,днес срещата беше супер! Надявам се и утре да се видим  Peace  След малко ще кача снимките   Peace
За събирането в Калина -страхотна идея! Но според мен ще се съберем повече от 10 мами,така,че може на няколко пъти,ако разбира се Калина може.
Ето ги и моите снимки от днес:
http://julskimami.snimka.bg/friends/sofiyiski-sreshti.424872.15990036
Айде лека и мека на всички  smile3524

# 682
  • София
Всичко за снимките звучи чудесно, хайде да започнем от някъде с организацията, например първо да видим колко бебчета ще участват, за да можем да се разделим на удобни за Калинка групи и да се разберем, кой в коя група ще се включи (за кой ден), като най-добре Калинка да каже кои са удобните за нея дни, за да си направи всеки сметка и да можем да се "преброим и сортираме".
Ако искате всеки който ще участва да ми пише на лични (в рамките на 3 дни или колкото кажете), аз ще изготвя списък на бебчетата които ще участват и като видим общо колко сме ще обявя бройката във форума, ще се свържем с Калинка да ни каже в кой ден и кои часове ще ни снима, след което всеки ще каже в колко часа му е удобно. Междувременно ежедневно ще пускам напомнящи съобщения  кога е крайният срок за изготвяне на списъка. Ако го приемете нека всеки да пише имената на бебето/тата които ще участват.
Редактирах се спрямо поста на Елиг след моя.
Всъщност не ми стана ясно има ли минимална бройка бебета която трябва да се събере за започване на фото сесията.
Чакам да изкажете мнения.
Сега виждам, че и Юлско бебе е предложила почти същото.
Мамбина аз имам същите притеснения за мойта глезла, че може да опищи света, тя като почне спиране няма, скоро ви писах как за 2 мин. се изнесахме от рожденния ден, но ще рискувам, ако стане стане ако не здраве да е.

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 23:32 от cveten prashec

# 683
  • София
Само да кажа, че дните ще са 1, доколкото аз разбрах, защото останалите дни са й заети - има други снимки или преподава англисйки, или и двете.По -вероятно в един ден - на всеки 2 часа да има групичка от 5 бебета , примерно казвам.

Мамбина, то и аз имам същите притеснения, с бебето нищо не ми е сигурно до последната минута, искам да отида, ще направя каквото зависи от мен, пък дали ще стане или не  е друга работа.
За паричките - в темата за Анджи е обявено - 40 лв. за снимки, като всеки може да даде и повече, ако прецени.Калина ще снима благотворително  в този ден, всички пари ще отидат за каузата.

# 684
Аз пък съм сигурна, че Инето ще опищи света, но това никога не ме е спирало да отпраша нанякъде. Наистина се извинявам на другите мами по срещите. Надявам се не ви надува много ушите, докато й мине. Hug

Ауууу, пропуснах да поздравя днешните месечинки...  bouquet Нацелувайте ги малките мушмуроци.

# 685
  • София
Ми то ние сме си група Joy Joy Joy
Мойта бръмбарка също вероятно ще опищи света,а както много от вас са чували плачът на Инето си е направо песен,в сравнение с мойто гардже Mr. Green

Калина  bouquet  bouquet  bouquet

# 686
Ако се плашех от pевящи бебета, щях да си стоя само с една пpофесия Wink
все някак ще ги утешим, а и тpябва да се социализиpат вече. големи хоpа станаха Simple Smile Simple Smile

най-веpоятно втоpник ще е денят Х, 24, но не съм сигуpна, изчаквам да видя дали ще се събеpем за пловдив и кога.

за паpите... вие пpеценете. няма да въpнем никой, ако на някой са му пpекалено много. моето питане е  по колко снимки очаквате на дете? 10тина самостоятелни и няколко общи (колкото докаpаме) ок ли е?

(за тези, които не се интеpесуват от фотокупона, извинявайте, че обсебихме темата)

Имам кола, вода и мляко за кафе в безкpайни количества, какво дpуго да ви взема за пийване?

# 687
Ми то ние сме си група Joy Joy Joy
Мойта бръмбарка също вероятно ще опищи света,а както много от вас са чували плачът на Инето си е направо песен,в сравнение с мойто гардже Mr. Green

Калина  bouquet  bouquet  bouquet

hahaha hahaha hahaha
 Hug Heart Eyes Hug

# 688
  • София
Щях да ви пиша за поръчката от Амазон въпреки, че нещо се разми идеята, но нали бях обещала. Плащат се 30 % върху стойността на стоките плюс 5 долара на килограм тегло.

# 689
cveten prashec - защо не си поръчаш директно от амазона а не чрез посредници
Мамбина - утре ако е хубаво времето пак сме на кафето в Борисовата ( важи и за всички желаещи да дойдат Simple Smile
Лека нощ от нас, Бени спинка вече сладко, а аз какво ли цъкам толкова на лаптопа, ами не си лягам

Общи условия

Активация на акаунт