ЮЛСКИ бебоци - тема 15 :)

• 18 879
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Аз да попитам. Тази фото-сесия само за София ли е? На мен много ми харесаха снимките. Нещо уникално и много красиво. Heart Eyes
Честита месечинка на сладките бебоци

Алекс няколко вечери не може да спи добре,снощи се събуди в 2 часа и заспа в 4 и 30 часа.Тези зъби ни побъркват. Banghead
Някой от вас купили си уреда на Чико (този за приготвяне на бебешка храна)??

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 20:35 от Мама на Александра / lilcho13

# 661
Хм Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Confused: Sign Exclamation И моето малко гъзенце се буди тази нощ през 2 часа, ама спа при мен и явно докато съм спала съм и давала цица..не помня к'во съм правила Shocked

Днес има новолуние-дали неспането на децата ни не е заради това  Thinking  newsm78
Мдааааааааа, от това ще да е,а пък и как ме цепи глава- УФ Tired

# 662
  • Canada
Мамо Мише, не мисля че има нещо странно в режима на бебчето ти. Имам много приятелки при които е така.
При нас, новото е, че се опитваме да създадем режим на Нико за нощен сън от 3 дни и мисля че имаме огромен напредък. Засега обаче няма да се хваля, а ще изчакам още поне 10 дни преди да ви споделя... Wink
За списъка - и на мен ми беше по-удобен на редове както преди, но тъй като не мога да го направя сама, ще го приема както и да решите да го оставите. Аманитке, Стеф - благодаря за труда!

# 663
  • София
Мама на Александра аз мисля да го купувам този уред на Чико. Вижда ми се хубав.

# 664
Мама на Александра аз мисля да го купувам този уред на Чико. Вижда ми се хубав.
И аз мисля да го купя,но ми се искаше някой който го има да сподели.

# 665
  • Видин
Айде всички поръчки са препратени и чакаме новини скоро!  Hug
Цветен прашец, честита месечинка на Катрин! Да расте все така добре и след още 5 месеца - на училище  Naughty Joy Hug
Честито и на останалите месечинковци - на Таня и на Орхидея   bouquet
Карелия, да разбирам ли, че Нико вече не плаче толкова много? Rolling Eyes Praynig
Да питам нещо :
В какво къпете бебетата? Защото нашата ваничка вече му е къса - излиза му главата отгоре  bowuu hahaha
Ето такава е - http://amanita.snimka.bg/baby/pokupki-za-bebeto.341699.12821684
И дайте идея за Коледно-новогодишна премяна, защото не ми се дават пари за такава от некст или мадъркеър  newsm78 Нещо червеничко, беличко, знам ли  ooooh!
Айде лека вечер, може да се включа пак!

# 666
  • Zagreb CROATIA
Здравейте момичета !Май вече ви е обхванала треската на предколедното пазаруване,а? Wink

Е, то и аз не съм по-назад де, поръчах малко дрешки за мен и момчетата от www.t-a-o.com ,www.laredoute.com,www.melijoe.com  и дано се намери някой да ми дръпне картата от ръцете, Mr. Green че става страшно... ooooh!

Cveten prashec, честита пета месечинка на принцеса Кати !

Да расте здрава, весела и послушна, за радост и гордост на мама и тати!
Много, много гушки и целувки на хубавата ни снахичка!

Честити месечинки и на Катето,Александра,Магдалена ,Ивайло ! newsm51

Стеф, благодаря, аз също се двоумих за Хип или Лактана, но ти решително наклони везните! Hug

Като приспа шишарко, ще продължа!

# 667
Къпя бебка в анатомична ваничка                                                                                       
А за коледната премяна съм решила да се ръсна парички ,все пак и е първа Коледа.Спряла съм се на това http://www.mothercare.com/Mothercare-Mrs-Santa-2-Piece-Set/dp/B0 … 1031&mcb=core

# 668
Мили Мацки

Калина съм със снимките.

Не знам за машината на чико  newsm78 там не мога да помогна. Mr. Green

по темата за снимките Simple Smile ...
от днес има много хубави новини за анджи. събpана е по-голяма част от сумата, остават още само 60 000 лв, успехът е много много близо. благодаpя на тези, които са се включили вече.

Искам да поясня идеята за снимките следващата седмица.

Каня ви на гости. Знам, че обичате да се събиpате и да пpекаpвате вpеме заедно. Хайде следващата седмица да го напpавим у нас. Сигуpна съм, че ще се забавлявате, междувpеменно аз ще подpедя няколко кошници и ще напpавим снимки на бебетата, както поотделно, така и в гpупичка. Въpтят ми се няколко коледни идеи и ако вие искате да снимаме нещо, само ми кажете, ще се оптам да го осъществим. Отвоpена съм за всякакви идеи и съвети как да се оpганизиpаме.
До сега само съм снимала по 3 деца, но големи и малки. с бебетата мисля, че 5-6 на едно място наведнъж ще може да се събеpем. на няколко поpции пpез деня, може някакъв гpафик да напpавим, на кой когато му е удобно.
Иначе искам да напpавя една снимка ако може на 20 бебета наведнъж, но за сега няма да имам място. може да повтоpим по нататък, като започнат да сядат стабилно Simple Smile

Пpедставям си, че ще стане мамобебешки купон и ще ни е много хубаво и с настpоение.
ако имате коледни шапки или дpешки, ги донесете. вземете си къси панталонки и потници, ще затоплим много, за да съблечем бебетата. ако имате въпpоси, можете да ми пишете.

за СНИМКИ В ПPОВИНЦИЯТА
в петък ще снимам за Анджи в Стаpа Загоpа. Ако в Пловдив се оpганизиpат няколко мами, може да измислим нещо. Пишете ми да се кооpдиниpаме.

Благодаpя, че ме изчетохте , спокойна нощ и спящи бебета ви пожелавам !

# 669
  • София
Аманитка, за нашата коледна премяна вече знаеш каква ще е  Laughing а ваничката сменихме с голяма анатомична за деца до 1 година още на втория месец.
Лотус благодаря за хубавите пожелания, щом са от свекито още повече разтапят душата. Много красив букет и подарък като за истинска госпожица.
Ние също пием Лактана Био на Кати й харесва и стомахчето й се регулира.

# 670
Аз съм една от навитите мами от Пловдив (става дума за снимките). Ако може да се съберем ще се радвам. Ако не ще видя на нахалствам на моя мил мъж да дойдем до София Twisted Evil

# 671
  • Canada
Вирджинити, честита ви прическа... Кайо е много готин - пък тия очички са направо невероятни... Wink
Аманитке, забегнах да празнувам... Затова не влизах и не пишех... А пък по въпроса ти за Нико - да чукам на дърво ... Но както писах по-рано след 10-ина дни се надявам да се похваля... Praynig

# 672
За машината на Чико, вижда ми се доста добра инвестиция. Peace Аз мисля отново да започна с пюрета /основно на Хип/, но след годинката и аз ще продължа с домашно приготвена храна. И в тази насока, кажете какви столчета за хранене сте си купили/ ще купите? Мисля вече другата седмица да се сдобием и с тази придобивка. За сега този май най-ми допада:http://www.bambino.bg/chipolino-stolche-hranene-royal-greenchipolino-p-666.html

# 673
Ето ме и мен...

Прибрахме се от разходката = импровизирана срещичка в Борисовата (момичета  Hug), позяпахме малко с дребната на ръце, тя се разкисна и и направих гимнастиката. Хапна и заспа... не се е събудила още #Crazy Какво му стана на това дете. Толкова ли го изморих днес?! Какво се обърка, че време за нощен сън, не знам. Дано само не се събуди и започне да ни пее в 5.

В тази връзка, някой питаше как спят малките. При нас обикновено е: къпане и заспиване към 8-9 часа, полубудно ядене към 2-3, събуждане в 6-7 (песни и танци на народите, мама с одеяло на главата спи), ядене към 8-9 и от там най-много още два часа през деня по различно време.

За фотосъстезанието - май наистина трябваше да излъчим един представител/ка и да гласуваме всички за него. Пък после да си направим купон. Crazy Както винаги бебчовците са много готини, дано някоя от вас спечели.

Вирджинити, фризьорка ще ставаш май...
Фелисити, радвам се, че дребосъка започва да оздравява. Ани, дано и при вас нещата вече се оправят.
Мама Мише, поръчай на свеки като не е доволна от дрешките да отиде на пазар за по-хубави. Ми така де...
Аманита, още веднъж благодаря за поръчката. Така, ваничката ни е най-обикновена и има още доста място за беба - за сега я пълня така, че водата да покрива пъпчето. Главата винаги е извън водата (леко ушетата са топнати). Като започне да сяда, главата така или иначе ще е над ваничката, но това не ме притеснява. Коледно-новогодишна премяна - хмм, ми може, ако имаш някоя червена дрешка, временно да я обшиеш с бял плат по ръбовете, така че да стане като коледна. А някъде може да се продава и само шапчица, която да оформи тоалета.
Миласара, аз също искам да питам някои неща за застраховки, но малко по-нататък...
Лилчо, и аз съм харесала същата коледна премяна. После ще сравняваме снимки. Hug

Калина, благодаря, че си се включила с разяснения по благотворителните снимки. Иска ми се и на мен да участвам, така че ако Драга се наема със "строй се, преброй се", плз. брой и мен с Инето.

# 674
  • София
Калина, радвам се че се включи при нас, ще видиш че е весело  Laughing
Мисля, че си написала всичко много подробно, поне аз не се сещам какво да питам за момента.Аз имам няколко идеи, ще ги обмисля и утре ще ги споделя.За сега мисля че трябва да уточним бройката бебета, и да се разпределим на групи, които няма да са много фиксирани, щото се водим по бебетата, а не те по нас  LaughingНо се пак да не отидем всички накуп.Най-вероятно ще трябва една мама да се наеме да стои от  до, за да запише кой какви парички дава, да го посреща и изпраща, защото ти ще снимаш.Вероятно ще трябва да си занесем  повивалник, за да има къде да ги събличаме по -бързо  и  лесно.
И накрая , макар и всъщност най-важно - МЕРСИ, че се заемаш с инициативата и че избра точно Юлските бебета за това  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт