ЮЛСКИ бебоци - тема 15 :)

• 18 881
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Ама че съм и аз, като видях Касиди така се заплеснах, спомних си за всички трепети, надежди, разочарования, всички чувства, които споделяхме преди една година в Искам бебе и забравих да честитя на днешните месечинки.
Да са здрави и усмихнати Катрин, Катето, Магдалена, Ивайло, Александра и всички други бебоци /ако пропускам някой/.
Фелисити, хайде оздравявайте и вече не ви давам да боледувате, разписахте се вече за тази зима Naughty Гушкаме ви силно с Мони. Heart Eyes
Ние сега се прибираме от разходка и Моника вече ме вика. Отивам да я преоблека и после сядам да вичета /ако шефките ми разрешат де/.

# 646
Болните бебоци да се оправят бързо newsm03 newsm03, а като гледам прическата на Кайо и като гледам прическата
 на моята, заспала на цица щерка, направо се чудя какви сме плешковци hahaha.....бяхме 3 часа навън на разходка в гората с кучо и с бебо и само се оглеждах някой да не каже БАУ между дърветата... #Crazy...по едно време видях двама съмнителни типа и се понесохме бързо на долу към къщи!!!
Свеки ми се кара до сега по тела smile3518 smile3518 smile3518 smile3516 smile3515 smile3506
Проблема е , че на мъжът ми братовчедка му си чистела гардероба при мен, как може да взимам тия грозни плетени шапки за бебето и тия смотани жилетки....ми то милото не пита, а пък си му топлят на кратунката...ей беше побесняла по тела, няма да казвам на мъжо, че ще я направи луда  ooooh!

# 647

Момичета,дайте да се организираме за фотосесията,която ЕлиГ спомена.Преживяването е уникално,а за снимките- нямам думи.Да не забравяме,че ще помогнем на едно детенце в беда.
[/quote]

Искам и аз този път Praynig

# 648
Кайо е със страхотна прическа,а ние също сме още перушинести,а как нямам търпение за разни шнолки и ластичета newsm44
Фелисити,дано се оправяте,като знам аз заради хремата как тичахме до спешното на Окръжна в 2 през ноща,представям си ти толкова време как си Hug

# 649
Eй, не успявам да пиша тия дни, но поне ви прочетох.
И аз не можах в събота да намеря снимките  Sad но пък щом ще се организираме пак- бройте ме и мен.
Моника продължава да суче през час нощем, та съм малко в несвяст, забравих всичко друго, което щях да пиша...

# 650
Толкова съм изкукуригала че забравих дали вчера честитих на Карелия  newsm78
Честито на всички месечинки, вчерашни, днескашни... и на Карелия на патерици   bouquet
Много скорпиони сте се събрали тука  Shocked
Аз пък исках да питам за майчинските дали има значение дали работодателя е платил здравните осигуровки за месеца?

p.s. и мойта през 2 часа се събуждаше тая нощ , че и по-често, аз пък мисля, че са зъби...

# 651
Честито на всички празнуващи   bouquet
Emily_ ,да има!

smile3501 на всички вас,които успявате да се занимавате и с други неща,освен с бебо!

Бързо оздравяване на болните бебенца-милите!

# 652
  • София
Сафо,голяма съм кукувица EmbarassedБеше питала по-рано за застраховател и аз забравих да ти отговоря.Днес,докато бях на масаж, се сетих.Мъжа ми се занимава с това,така че питай,каквото те вълнува. Peace

# 653
  • София
Чакам Юлско бебе да влезне да каже говорила ли е с Калина за снимките и да продължаваме с организацията.

# 654
Ей, Миласара, близнаците са на 3 месеца, 3 седмици и 3 дни Hug, а баткото ви след 2 дни ще е на 3 години, 3 месеца, 3 седмици и 3 дни.

# 655
Хм Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Confused: Sign Exclamation И моето малко гъзенце се буди тази нощ през 2 часа, ама спа при мен и явно докато съм спала съм и давала цица..не помня к'во съм правила Shocked

# 656
  • София
Ей, Миласара, близнаците са на 3 месеца, 3 седмици и 3 дни Hug, а баткото ви след 2 дни ще е на 3 години, 3 месеца, 3 седмици и 3 дни.
Я,вярно!Не бях забелязала Blush Може би рябва да им купя по 3 подаръка hahaha

# 657
Хм Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Confused: Sign Exclamation И моето малко гъзенце се буди тази нощ през 2 часа, ама спа при мен и явно докато съм спала съм и давала цица..не помня к'во съм правила Shocked

Днес има новолуние-дали неспането на децата ни не е заради това  Thinking  newsm78

# 658
  • София
Уж влязох да гласувам,а и аз качих снимки
http://hotcompetitions.com/contest/media/id/4208
За фотосесията в края на месеца бройте и нас.

# 659
  • Canada
Момичета здравейте,
вчера не съм влизала, защото ясно че беше малка лудница да се приготвя за гостите си. Цял ден чистене, готвене и т.н с двамата малчовци около нас... Но се получи много хубаво празненство. Аз съм много щастлива, а пък и чукнах кръгло 30! Laughing Благодаря ви много за милите пожелания и честитки, както и за месечинката на Нико!
В тази връзка честито със закъснение на всички наши астрални близначета!  bouquet
За съжаление (както съм казвала и по-рано), незнам как да пратя виртуална почерпка, така че моля да приемете само най-искрени пожелания за много здраве и щастие на всички юлски мами и бебчета 2009! Hug Hug Hug
Тъй като имам да наваксвам с четенето, приключвам....

Общи условия

Активация на акаунт