ЮЛСКИ бебоци - тема 15 :)

• 18 871
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Касиди, нищо не разбирам от обиколници, тъй като реших, че не ми трябват  Embarassed и не съм се занимавала с тях. По моето скромно мнение са излишни.

# 721
 Аз от чисто естетична гледна точка, че живея в тесен дом за известно време и гледката през решетките не е невероятна Confused

# 722
  • София
Касиди,дай твойте 3 да ги съберем с мойте 4 и да си бием камшика Mr. Green Mr. GreenЗа обиколниците-имам на леглото на малкия батко,а то е с 2 решетки и 2 табли.Обиколника е вързан на решетките и минава през 1та табла,както Джил е написала,на П.За леглото,което е с решетки нямаш проблем да го вържеш както ти харесва,но на това с таблата не знам как ще ти се получи,освен ако обиколника не от тези,които обикалят цялото легло PeaceНе знам дали ме разбра,ама без да жестикулирам,толкова Laughing

# 723
Мама Диди, къде сте? Пак се загубихте, добре ли сте вече? Почнах да ви мисля.

# 724
  • София
Здравейте мами,
Минавам на бързо, за да честитя месечинките на сладурите и да Ви пожелая хубав ден!
Emily, дано да се оправи племенника ти! PraynigКураж и вяра!  Hug
Касиди, нашата кошарка е с три табли и една решетка. Сложила съм обиколници и на четирите страни, че бебка много се върти в леглото и ме е страх да не удари. Обиколниците са с връзки (на Бебето, комплект с чаршафи, юрган и обиколници, струваше около 200 лв, но си заслужава). Реших проблема с закачването на таблите, като купих вакуумни закачалки във формата на цветя от ХИТ, които сложих от външния края на леглото и там вързах обиколниците.

И да се похваля в неделя ще пътуваме до Варна и ще се видя със сестричката и племенничката.
Викат ме!
Всички болни бебчета бързо да се оправят, а киселите да започват да гукат и да се смеят. Hug

# 725
  • София
Здравейте мили дами  Hug
Блазя ви за срещичките  Cry Аз такъв кърък се оказах, че думи нямам. Не стига, че 3 от най-хубавите летни месеци откарахме в къщи с нон стоп рев от колики, а сега не можем да се възползваме и от хубавото ноемврийско време, защото сме болни...пууу  В този ред на мисли искам да попитам мамите с опит – как да процедирам като оздравее Малчо? Мога ли веднага да го изведа или все пак трябва постепенно по мъничко да излиза? Страх ме е, че сега имунитета му е никакъв и да не вземе пак да се разболее  Sad
Не знам вече какво да правя и относно снимките в Калина. Много искам да дойдем, но като казах на мъжа ми той хич не остана доволен  Sad не за друго, ами защото май ще сме на антибиотик все още и го е страх мъника да не се разболее пак...май в последният момент ще мога да ви кажа дали ще се включим – ако не е проблем де
Цветен прашец, Мамбс, ама вие ми събрахте очите с тези дажби  #Crazy...аз пък имам обратния проблем. Не знам от АБто ли от какво ли, но от 2-3 дни не иска да яде. Започва настървено, суче 1 минута и до там...а точно сега трябва да похапва добре, разбира се в резултат на това усещам как и кърмата намалява, та и с това ще трябва да се борим
Иначе Малчо от както откри неподозираните си гласови възможности така крещи, че съседите са се видяли в чудо. Другият му любим номер е, да събере голямо количество слюнка в устата си и да започне да прави „бррррр”/ „буууууу”, сещате се какво става.
Деси, по какво съдите, че Амо има АКБМ? Ако има такива съмнения, захранване толкова рано би било доста погрешно. Алерголожката, с която говорих наскоро, а и от прочетеното, бебета със съмнения за АКБМ е хубаво да се захранват след поне 6 месеца навършени. Едно по-ранно захранване би провокирало отпушването на всякакви алергии, които може да не се проявят сега, а години по-късно. Педито ви ли ви препоръча да го захраните сега?
Ем, ама че лоша работа с твоя племенник  Cry Искрено се надявам да успеят да го излекуват...не мога да си представя какво и е на сестра ти....уф, да не дава Господ, аз само с една инфекция тук 1 седмица се боря и съм се сдухала зверски...ужас, ужас. Стискам много палци, да знаеш  Hug Heart Eyes
Касиди, нашето легло е с 3 решетки и 1 табла. Сложила съм обиколници на 2 от решетките (откъм главата и краката му) и на таблата, няма само откъм мен, за да го виждам, а и защото се завираше там и ме е страх да не се задуши. Обиколника, който "покрива" таблата е завързан за решетките...а дано си разбрала какво искам да кажа, ако ли не питай  Hug

# 726
  • София
не мога да се стърпя да не ви покажа Миласара и Климент, т.е. малкия батко:

# 727
Красота!!!

Фелисити, болните деца имат нужда от свеж въздух Peace. Не бих си извеждала детето, ако е с много висока температура (зле му е), или ако времето е лошо. В този ред на мисли, не бих изчаквала пълно оздравяване, за да изляза.

Чакам да се събудим, за да хващаме пътеките и ние.

# 728
Ели - страхотни снимки!!!
Емили - много неприятно, дано се оправи детенце. Да не дава Господ  Praynig Имайте вяра!
Касиди - идеята на обиколниците е да не се удря детето в таблите. Просто си харесай нещо и си го вземи. Аз лично съм нашила много малки възглавнички, които използвам за тази цел. Реших го така, за да ми се върже с интериора.

# 729
  • София
Елиг много хубави снимки. По другия въпрос ние вече сме захранени, но това не ни пречи да ядем пюрета и да искаме и мляко в неограничени количества. Mr. Green
Касиди аз не знам какви видове обиколници има, затова най-добре като ги купуваш обясни на какви легла ще ги слагаш и попитай кой вид ще е най-подходящ във вашия случай. Ние сме с дървено легло с решетки и моя обиколник е тристранен с връзки които се завързват за всяка от страните, зад главата и продължава по двете страни. Трудно се обяснява, виж:
http://julskimami.snimka.bg/baby/pokupki-za-bebeto.340166.12874313
Емили, няма измислена дума за болката която изпитва сестрати. От цялото си сърце й желая да оздравее детенцето й.
Фелисити сигурна съм, че проветряваш, но при такива състояния знам, че трябва да се прави два пъти повече. Извеждаш малчо от стаята и отваряш да се проветри едно хууууубаво и го вкарваш, а и разходките мисля, че ще мусе отразят особено добре, сега времето е меко. За проветряването съм чела, че спарения въздух в саята сава като инкубатор на развъждащите се микроорганизми и после нещо като ефект йо-йо, за това трябвало да се проветрява та да се "изтребят до крак".[color]
Мамита не знам дали възприехте идеята ми за изготвяне на списък за снимките на бебоците, но до сега само една мама ми е писала на лични, че ще участва. Трябва да видим колко общо ще се съберем, за да може момичето да каже как ще ни вмести по часове и да уточним кой кога ще отиде, защото ако се "изсипем" всички на веднъж мисля, че ще я притесним ужасно, а крайният резултат ще е много пищящи бебета и изнервени мами и подозирам, че някои няма да дочакат реда си (ние например ще сме едни от тях).

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 13:21 от cveten prashec

# 730
  • Варна
снимките са страхотни! иска ми се и аз да се включа с фотосесии на дечурлигата, ама пусто варненската сесия се размина с мойто опаричване  Cry

Касиди за обиколниците - имам само една решетка, обиколниците ми са от дебелите, вързвам ги един за друг,да се подпират и само едниния за решетката Peace даже в момента си седят така,без да са вързани и не падат Whistling

някой пита за коритцето - нашето е обикновено+шезлонг за бебета,подобен на този,само че бял http://www.namerimi.com/i/files174/12160661285365.jpg

# 731
  • София
Медула, Цветен прашец, проветрявам нон стоп, даже гледам непрекъснато да е отворен прозорец  Peace До вчера бяхме с Т, за това не излизаме. Все пак искам един цял ден да не вдига Т преди да го изведа, т.е. споделям напълно, че чист въздух ще му дойде добре.

Миласара и Климент, направо са невероятни  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 13:19 от Felicity.

# 732
  • При децата ми
Привет мами! Simple Smile
Мамбина, и моѝте нерви са така опънати от няколко дни, голямо мрънкане, голям рев, голямо чудо... ooooh!Не е гладна, преобута е, обаче и се спи та две невижда, преди толкова лесно заспиваше вечер и после след кърмене през ноща, а сега е малък ад...Днес по същия начин, видях се в чудо и накрая вкарах количката вътре и ЗАСПА! Tired Е вярно само половин час, ама пак е нещо. Днес тук е мъгла и чакам да се вдигне, че да излезем, ама маѝ няма да ни огрее.
Касиди, аз не съм купувала обиколници нито с баткото, нито сега.
Емили, думи нямам, дано се оправи детето! Praynig Praynig
ЕлиГ, страхотни снимки! Peace
Миласара, много сте готини, Heart Eyes а близнаците има ли ги така снимани?
Викат ме! Пък и е още в количката... Wink

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 14:02 от Hrispa76

# 733
Здравейте и от нас!
Честито на всички месечинки!  bouquet
Цветен прашец, 300мл. #Crazy
Тан, аз имам нужда от отслабване smile3521 пращай ги и при мен.
Ели,страхотни са!
Емили, дано оздравее племенника ти  PraynigHug Heart Eyes
Касиди , нашия обиколник е с две дълги възглавнички и две къси. Дългите съм ги сложила отзад и отпред на решетката,защото Мими си пъха крачетата м/у решетките ,а малките на страничните табли. Какво обяснение дадох  Mr. Green

# 734
Вижте какво безумие намерих ровейки се във форума за захранване
Цитат
Нашето бебе е на 2 месеца и малко. Когато направи 1 месец, запоцхнах да и давам ябълка. Настъргана и прецедена през марля. Започнах със 3-4 лъжички и постепенно увеличавах. На 40тия ден дадох и морков, пак настърган и прецеден. Давах по30-40 мл, но на бебаа не и стигаше. Много и харесваше. Като направи 2 месеца включихме и портокал. В момента пие по 100 мл, два пъти на ден, Замествам хранене със сок. Нямаме колики вече, а детето пита за още когато изпразни шишето. А, сока е мешан от морков, ябълка и портокал. Не смея още да дам само портокал.
#Crazy #Crazy #Crazy
Снимките са страхотни. Мила и малкия батко са много сладки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт