Говорящ речник

• 16 480
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте мами на ученици!
Бих искала да намеря някакъв английско-български и българо-английски речник, който изговаря думите.
Ако някой знае от къде да го изтегля, моля да сподели.
Благодаря ви

# 1
  • Sofia
Здравей
 Grinning виж в замунда там има голямо разнообразие
Хубав ден!!!
  bouquet

# 2
  • Там някъде......
и аз търся такъв речник,дайте линк в замундата

# 3
Мисля, че търсите ето това - http://en.wikipedia.org/wiki/File:Talkit.png

Download "Talk it"

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 20:10 от cool_witch

# 4
Мога да ти препоръчам Oxford Essential - само английски е, но е много пълен, има произношение на думите и изразите на американски и британски английски, според това как предпочиташ. Има упражнение и игри, както и всяка дума може да не е с описание а с картинка. Не помня от къде е свален обаче - потърси по замунда  Peace

# 5
и аз търся такъв речник,дайте линк в замундата
Peace нареждам се и аз.

# 6
Да се наредя и аз, обаче на мен ми трябва говорящ речник на френски  Wink И то много ми трябва, защото сега дъщеря ми започва да го учи и аз нямам никаква представа дали изговаря думите правилно! Благодаря предварително на този, който може да ми помогне

# 7

Дори пуснах текст да чете. Може да регулираш бързината на говорене. А ако нагласиш и глас на old women си е направо забавно.
Мерси   bouquet

# 8
Хиляди благодарности!   bouquet
Страхотен е

# 9
На Лонгман речника върви с дискове и има произношение на британски и американски английски.

# 10
Благодаря на всички, които се включихте!
Но от едно друго място ми казаха ето това:
translate.google.com
Много леко и приятно е. Пробвайте го.

# 11
Утре и аз ще го изтегля Wink

# 12
И аз да попитам за моето гардже - да има такъв на испански? Дори бих купила ако не е на комп. а е нещо допълнително.

# 13
  • София
Имам един "polyglot". Изговаря думите и има база данни за много езици, аз ползвам английски, френски и испански. Peace Едно папагалче му е картинката.

# 14
  • by the sea
Да се наредя и аз, обаче на мен ми трябва говорящ речник на френски  Wink И то много ми трябва, защото сега дъщеря ми започва да го учи и аз нямам никаква представа дали изговаря думите правилно! Благодаря предварително на този, който може да ми помогне

http://www.ielanguages.com/french.html
...не е точно речник, но съдържа доста богата информация за езика и произношението му. Аз лично оценявам сайта, като изключително полезен и незаменим помощник в изучаването на фрнския!

Общи условия

Активация на акаунт