(.Y.) ~ Новогодишни артикули кърмачески всякак

• 19 908
  • 359
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Впечатлена съм от културното обслужване: получих СМС, че пратката ми е в офиса на куриера и до колко часа работят днес  Shocked
Благодаря на всички, положили толкова труд, за да се радваме на красотите   bouquet
А календарите са за педиатърката ни, дано ги сложи в кабинета  Mr. Green

# 316
  • в шоки-land
Шаманич Hug Heart Eyes, ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ    bouquet  bouquet  bouquet

# 317
хайде да се разпиша и аз преди да са затворили темата: Благодаря на всички от организацията  bouquet Чак ми се прииска да се върна на работа с новата си чаша Laughing

# 318
Благодаря за календарчето,ще си го боцнем в кабинета  Hug

# 319
от страхотните артикули най- накрая получи и моделът от календара  Grinning милата баба на бебчето- чак се разплака от умиление, няма по- добър подарък за нея!
благодаря на всички, които се трудиха по организацията!

# 320
  • До хладилника, който обичам
Моля ви за съвет - как да преодолея страха, че ще счупя чашата и няма да мога да купя нова и как да почна да пия от нея спокойно  Praynig Praynig Praynig  hahaha Засега стои тъжно в хола и ми намига...
О, не се тревожи. Мимсат се е амбицирала да ни пусне нова серия в синьо, друга в оранжево и трета в жълто. Ще си имаш да си трошиш на воля Mr. Green
Аз мисля да ги накатя от всички цветове Mr. Green

# 321
  • Видин
Така, така.Аз и без това имам мания да събирам чаши  ooooh! Определено ще накупя всички видове и цветове  Crazy
И мисля от утре да си пия в новата кърмаческа чаша. Ако нещо й се случи ще има "С Капчица я залепиии,после ти не го мисли"  hahaha

# 322
  • о`майна лунна нощ е
Пийвам си вече кафето в новата чашка и ме гонят едни мисли ...

# 323
  • Видин
Заинтригува ме  newsm78

# 324
  • о`майна лунна нощ е
В духа на Шаманката ...  Mr. Green Може ли в тази кърмаческаа чаша да сипя краве мляко?

# 325
При мен вече са нещата на mama_gali и dannyny . Пиша ви на лични, за да се разберем!  Hug

# 326
В духа на Шаманката ...  Mr. Green Може ли в тази кърмаческаа чаша да сипя краве мляко?

Стига кравата да няма морален проблем с това.

# 327
Получих моите неща. Чашите особено ни харесаха - невероятни са.  Simple Smile

# 328
  • not found
Какво стана с варненските чашки  newsm78 За днес не става ,то е ясно , на вън сипе сняг , но утре къде да ги дирим ? Thinking

# 329
Моля ви за съвет - как да преодолея страха, че ще счупя чашата и няма да мога да купя нова и как да почна да пия от нея спокойно  Praynig Praynig Praynig  hahaha Засега стои тъжно в хола и ми намига...
О, не се тревожи. Мимсат се е амбицирала да ни пусне нова серия в синьо, друга в оранжево и трета в жълто. Ще си имаш да си трошиш на воля Mr. Green
Аз мисля да ги накатя от всички цветове Mr. Green

О, ще има и оранжева серия?!?! Направо 6 бр. ще поръчам, че ми е любим цвят, пък и на интериора в къщи много ще подхожда. Joy Peace

Общи условия

Активация на акаунт