(.Y.) ~ Новогодишни артикули кърмачески всякак

• 19 906
  • 359
  •   1
Отговори
# 330
  • о`майна лунна нощ е
Моята лъжичка вече изпробва гравитацията   newsm45 Теракотът не прощава.
Ох, бяс ме хваща - предчувствах, че изрично трябва да предупредя да се внимава с МОИТЕ неща. Добре, че милото спаси положението и я залепи.

# 331
  • Видин
Ето, почнаха да се реализират страховете ми  Crazy

# 332
Какво стана с варненските чашки  newsm78 За днес не става ,то е ясно , на вън сипе сняг , но утре къде да ги дирим ? Thinking

Времето е наистина кофти  Tired
Jylieta писах ти на ЛС, моля и другите да се свържат с мен   bouquet

# 333
  • До хладилника, който обичам
Плашеше се как някой някъде може да си строши лъжичката? Mr. Green

# 334
  • София

В края на ноември в Кауфланд имаше абсолютно същия цвят чаша с лъжичка - не знам още предлага ли се. Споменавам го, защото би свършило работа за "резервни части" - лъжички  Mr. Green

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 16:59 от зелено човече

# 335
  • Видин
Плашеше се как някой някъде може да си строши лъжичката? Mr. Green
Изключително тежко приемам когато някоя лъжичка срещне плочка face to face  Crazy
Особено пък кърмаческите лъжички  hahaha

# 336
Получих моите неща. Чашите особено ни харесаха - невероятни са.  Simple Smile
  bouquet

# 337
  • о`майна лунна нощ е

В края на ноември в Кауфланд имаше абсолютно същия цвят чаша с лъжичка - не знам още предлага ли се. Споменавам го, защото би свършило работа за "резервни части" - лъжички  Mr. Green

Уважаеми четатели - имаме новина!  Mr. Green
Много съм благодарна за информацията.  Hug Като знам на свеки сръчните ръце ... хм, ... тази жена талант има да ми троши посудата /не го прави нарочно жената, ама вече бая фира има с нейна помощ/ .... та ще взема да се отърча за няколко резерви.  За чашата не ми се мисли, ако ми я потрошат.

# 338

Уважаеми четатели - имаме новина!  Mr. Green
Много съм благодарна за информацията.  Hug Като знам на свеки сръчните ръце ... хм, ... тази жена талант има да ми троши посудата .
ъъъ, таковата, що не отърчиш за нова свекърва?  Mr. Green няма ли да е по- евтино?
чашите ги има още в кауфланда, гледах ги снощи, точно зелени

# 339
В духа на Шаманката ...  Mr. Green Може ли в тази кърмаческаа чаша да сипя краве мляко?

Стига кравата да няма морален проблем с това.
Шаманке, разби ме, много оригинална шегичка!  Laughing
Аз нямам възможност да чета много назад, каквото съм пропуснала, затова не зная дали е ставало въпрос, но ще го напиша в темата за всеки случай -  Бургаските артикули са от няколко дни вкъщи. Аз съм писала на момичетата на ЛС, но още нямам отговори от всички и затова реших да съобщя и тук за всеки случай.

# 340
  • not found
Имам си чашка  newsm68 Обаче мъжо я взе за лично ползване , уж да види как бил чая в новата чаша  Cry Трябваше да си поръчам 2 .

И в тази връзка няма ли да има нови чашки ? Но ако може да са 330 мл  Hug

# 341
  • о`майна лунна нощ е

...ъъъ, таковата, що не отърчиш за нова свекърва?  Mr. Green няма ли да е по- евтино?
чашите ги има още в кауфланда, гледах ги снощи, точно зелени

Защото има златно сърце и ми помага много с децата. Пък нова свекърва върви с нов мъж, ... този не ми е омръзнал още ... а БГ вариант на сериала Перла не ми се играе.  Mr. Green

Ама това, че я уважавам, не ми пречи да се рева по форумите, че ми троши чашките  Whistling

ПП - с нетърпение чакам да има нова серия чаши. Този път ще си пусна комплект направо.

# 342
  • Видин
 Peace и аз чакам! Даже може и сервизи - чинии,лъжици,вилици,чаши за вино,за ракия  Crazy

# 343
Може ли  ИРИНА СТОИМЕНОВА да си издаде ника на лс, защото ми е превела пари за артикули, но не си е записала ника  Rolling Eyes

# 344
чаши за вино,за ракия  Crazy
да, а освен тениските, да има и панталони, прашки, сутиени....  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт