А дали и Стасита иска да я пишем клюкарка?
Я да си каже, пък тогава.

) Тези дни ще ги кача всички за да няма сърдити
))
! Ако пък се наложи да влезете в болницата, се надявам да е за малко. За теб сигурно ще е по-гадно, отколкото за малкия
. Дано баткото да е по-добре, та за единия поне да не се тревожиш. След такъв период на неприятности, съм сигурна , че скоро ще започнат само хубави неща да ви се случват! 
!
. 
Детето са до 6 ч. без да мръдне, помрънка в 6 ч., дадох водичка и пак заспа до 8 ч. Само дето не разбрах какво стана, че спа спокойно, за да го приложа пак 
Пет дни са доста. Ние бяхме така 4 дни. Общо взето все е запечен ЛЮбчо откакто го захраних. Уж наблягам на тиква и пащърнак, но ака твърдичко и по малко пред ден или всеки. ЩОм видех, че има мъничко наакано почвах масаж, крачета, масаж, свиване и го държах свит докато се изака. Имаше ефект няколко дни поред. ЗАпочнах да давам круша и сливи, обаче нещата не се промениха. Онзи ден въведох ябълка въпреки нежеланието си, защото знам, че и тя е запичащ плод, но оттогава акаме всеки ден и то по-мекичко. Така че не се знае кое ядене как се въприема от детето 
Дано се оправи бързо мъничето, толкова ми е тъжно за душицата.
.Най-сетне,олекна ми,а и
Права си,като се замисля,че храната при всяко дете може би

)

, след 3-4 дни добавих малко морков и след третия прием на морков се обрина около устата, малко около очичките и малко на шушката
и спрях с моркова, естествено и обрива изчезна. Вчера дадох пащърнак+картоф, а днес пащърнак+каша и двете и харесаха.
. Днес обаче всичко е ок и мисля, че е от пащърнака и пюрето от сливи 

Извинявай, ако има нещо. 

по още едно добро пожелание за бебовците. много пантави тия мъже бееее. И за Маги на Дидочка също

Аз не ще нещо съм подстрекател ама Английска сол от аптеката . Ку знайш как прочистваааааа ...
И после му кажи че нещо алергия ама не е ясно кво да си бега дома ...