Отговори
# 420
Ели  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Дано нещата са добри Hug

# 421
Хайде и аз намерих малко време да поседна.
Първо искам да отговоря на ACKO, че и е пълна кутията и не мога на лични - строим на Владо Тричков, като мислим да си живеем там, като направим къщурката. Simple Smile Надявам се до два месеца да сме готови, макар че вчера като смятахме парите...нещо няма да ни стигнат. Но поне една стая, баня и хола да направим що годе е добре. Та идеята е напролет да си ходим там. Къщата ни е дървена с мазе, но поради терена, който е с голям наклон, мазето стои като първи монолитен етаж.

Кати - снимките са чудесни! Досега не съм изказвала възхищението си от мястото, където живеете, но не мога да се сдържа. И аз като много хора от малка мечтаех да живея в Австралия / Нова Зеландия, но въпреки възможностите, които ми се отваряха на няколко пъти не отидох .... причини много, все лични. Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Прекрасно е децата ти да растат на такова място - красиво, естествено!
Бънджито е супер, дето сте взели на Алекс. Аз съм голям фен на рейнфорест, но този път реших да изневеря не фишерпрайс и взех проходилка на бебе конфорт.

За коледни празници - аз имам рожден ден на Коледа и хич не ми е празнично. Sad Родом съм от ДОбринище, от 12 годишна учех в Благоевград, после на 18 в София...нямам приятели в родното ми място и винаги съм била сама на рождения си ден. Сега вече се събираме понякога, като миналата година например празнувах в София и хората дето си бяха тук ме уважиха. Но никога не съм изкарвала истински щастлив рожден ден, с всички приятели...Та поради тази причина и малко се натъжавам на Коледа. Аз обичайно не купувам подаръци на Коледа. Нямаме такъв семеен навик. Винаги сме били бедни и от както пораснахме няма подаръци. От 2-3 години аз вземам по нещо на някой, но само ако знам, че се нуждае. На Рости - той не разбира, но може би ще взема нещо символично. Искам той да има винаги подарък на Коледа!

За четенето във форума - аз чета всичко, но не пиша по всяка тема. Или нямам отговор или не ме интересува и не смятам да пиша глупости. Sad Не съм и от хората дето имат дар слово, та затова се включвам само дето мога да кажа нещо. Simple Smile

Ели, моля се за вас Praynig! За докторката нищо не съм чувала. За ТОКУДА знам, че като цяло педиатричното отделение е най-доброто, и като апаратура и като специалисти. Милото детенце, дано се оправи по-скоро!

# 422
Ха добро утро  Hug
tiliata,мерси за кафето!
Дендри,дано да ви е на късмет новото начинание с което сте се захванали. fingerscrossed И успех със захранването на Рада,дано да успееш(а аз съм сигурна,че ще успееш) да съчетаеш всичко без проблем! Peace
roni.k,честито ви зъбче.Да расте със здрави и бели зъбенца малката кукла! А за бисквитките които пишеш не са ли с глутен тези целите  newsm78.Ти въведе ли го вече? А ти дано да се оправяш бързо и стига вече с тия световъртежи,на такъв юнак като теб не му е позволено  Wink
maeva0959,ама че кофти ви е нападнал свекър ти  Close.Точно когато трябва да си в настроение се намира някой,който да направи така че изобщо да не ти дойде такова! Дано поне да е за малко  Hug
katilias,честита напоителна система и бравос на твоя мъж!Снимките от РАЯ за невероятни!Прегледах ги с голям интерес и така се размечтах  icanfly И честито бънджи на Алекс,да си скачка с удоволствие в него!
Мигла,браво на Божи! Да продължава в същия дух и да папка всичко което мама му дава! Hug
Toninska- Angelova, здравей! Я кажи аз ли се бъркам или си писала тук преди,но отдавна не си се появявала? newsm78
За Макситрол-а,и на нас ни го беше изписала една много уважавана педи(от Младост),но аз като прочетох и видях че изобщо не е за толкова малки деца не съм капала.Влади също беше със конюнктивит и запушени слъзни канали и благодарение на Фуситалмик-а и масажи(естествено предписани от лекар) се оправи!А и Тобрекс-а и него ни го бяха изписали,но вече не помня къде,но той е един от най старите антибиотици и в аптеката ми казаха че няма да свърши никаква работа за нашия случей!Просто изказвам мнение  Peace
Nijntje,и на вас същите пожелания.Да папка малката красавица с апетит,всичко което мама и дава!
Честито зъбче и на Мира и на бебка на Лианка,здраво и бяло да покаже на останалите какви трябва да са  Wink
Felina,най-сетне така ми беше домъчняло за теб  Hug
късметчето,жив и здрав да ти е мъжо и дълги години да празнувате заедно!
eli_dechkin много силно  Hug и дано всички болести който мъчат малкото ти петленце да бъдат премахнати  Praynig
Е аз ставам да се оправя,че временцето май е  хубаво за разходки  thumbsup
Лек ден на всички  Heart Eyes

П.С. Забравих да кажа,че и аз за подаръците още не съм мислила и ще се възползвам от идеите ви(ще крада идеи  Wink) Обожавам Коледа и украсата ми придава страхотно настроение така че и аз скоро започвам!

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 11:05 от plami213

# 423
  • Варна
Здравейте отново.
Малко да се оплача, че и нас не ни подмина грипа. От вчера Маги е с температура, а от снощи вечерта сме на АБ. Поддържа 38,6, спадне малко след това отново дига и милото е като парцалче. Проплаква, гушкаме се, все на ръце иска и само така се успокоява. Дано аб бързо подейства, че не мога да я гледам така размазана.
Пазете се много.

Момичета, на кого да пратя снимка на Маги за колажа на първа страница? Ще може ли и нас да ни прибавите отново?

А започнахте ли вече да украсявате коледно или още е рано. Аз искам тази година да направя хубава украса и да е всичко коледно вкъщи, да се радват Диди , а и на Маги ще и бъде първата коледа. Да може поне това да ни повлияе на настроението и да забравим проблемите.

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 11:31 от Dido4ka

# 424
  • София
Цитат
А започнахте ли вече да украсявате коледно или още е рано. Аз искам тази година да направя хубава украса и да е всичко коледно вкъщи, да се радват Диди , а и на Маги ще и бъде първата коледа. Да може поне това да ни повлияе на настроението и да забравим порблемите
Аз ДА,нямах търпение да извадя всичко,което бях купила ,като украса докато бях бременна.
Сега установявам,че украсата не ми достига,но  малко по малко си купувам разни неща Grinning

# 425
  • София
Здравейте , момичета!
Толкова работи са ми в главата да пиша, ако забравя нещо ще ме извинявате, ама много страници, забравя се/старост нерадост/ Blush
Късметче, честит ти рожденяк!Да те слушка много и обичка!  baloni
Честити зъбчета на всички!Бели  и здравички! moresmile
Ели,  стискаме палци Гого бъррзо да се оправя, дано в Токуда ви помогнат. Praynig Praynig Praynig
Кати, да те попитам - като затвориш пюретата в бурканчетата, в хладилник ли ги съхраняваш или не???Много райски снимки, муцка са! smile3521
Аз да се похваля че откакто му давам успокояващ чай Лека нощ спи много добре...обаче до нас ... Mr. Green Миналата вечер го оставих в леглото му като заспа и в 3 часа като започна едно мрънкане  blahblah и докато не го взех при нас не млъкна малкия звяр....

Е, има и други , като нас и ние сме будни в 3ч. и готови за игра, но друго си е при мама и тате да се разположиш, да ги пориткаш, да се разпростеш както си требва smile3532.Вече две нощи е забавно Crazy иска да си играе, гледам обърнал се по корем и си говори нещо blahblah, викам си ще го взема при нас и като види ,че ние заспиваме и той ще заспи.Да, ама неееееее, още повече  blahblah blahblah blahblah, но този ден беше спал на въздух 4часа newsm09.Живи и здрави да са ни, а пък ще спим някой ден, като тръгнат на дискотека. Smile
Фелинка, браво мила, ти ни зареди с положителна енергия.Много готин пост! thumbsup thumbsup thumbsup
smile3501
ЕХ, изпуснахме и Жанетка за снаха, ама тя била заета за Ксандърчо Grinning.
tiliata , благодаря за кафето.Ти каза ,че си смачкала картоф, ама добавяш ли кърма, че и наче много гъсто става.Аз не добавях първите пъти, или добавях малко мляко и беше гъсто и Бубо не му харесваше много, трябва да е по течно.Все пак бебетата, досега са свикнали на течна храна  и трябва да прилича на това, което са хапвали/с млекце и по хубава консистенция на пюрето/.Успех!
Да се похваля , обрива на Бубо мина вече. GrinningДнес ще помисля с какво точно и утре пак се почвам със захранването, моля се да е по успешно.
Въпрос към мамите започнали захранването с оризова каша на обяд, колко дни я папахте и после с какво продължихте на обяд???Изместихте ли оризовата кашата следобяд??Благодаря предварително. newsm47
Много се увлякох, не ме четете. Flushed

# 426
След като се затвори буркана по който е описала Катилиас, няма нужда от съхранение в хладилник. Важното е да се види дали се е вакумирало добре. Дали е хлътнала капачката!

# 427
  • София
MINOLTICHKA , да вярно , то това си е вид стерилизация. HugАма нали е за пюрета, да питам за по сигурно. Crazy
Много положителна енергия на Маги на Дидочка!Бързо оздравяване! Praynig Praynig Praynig

# 428
  • софия
Момичета помагайте! PraynigИцко пет дена не е акал.Дадох му
вчера и тази сутрин Дуфалак,ама още няма никой в памперса. no
Иначе му давам само уж разхлабващи пюрета-сливи,круши,тиква.
Ама не и не.Вече ще се спукам от притеснение.
Ели,моля се Гого,да се оправи
бързо. Praynig

# 429
  • София
Смехорана, прави на Ицко гимнастика, крачета към коремче.Ние първия месец прибягвахме до термометър, ама всеки си преценява.Сега биогайата/пробиотик, изписа ни го педиатър/ ни действа много добре и всеки ден акаме.След два дни дуфалак, днес вече трябва да има резултат. Hug

# 430
  • софия
oli4ka,правих му и гимнастика и масажчета.
Дано наистина днес да има резултат. Praynig

# 431
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446664.0 - преди малко гласувах за Стасита.Хайде и вие!

# 432
Ха, добър ден
oli4ka ,аз започнах да захранвам с оризова каша на обед.Всичко продължи при нас 1седмица.
След това дадох зеленчуково пюре,а кашата повече никога не дадох.Аз по принцип не съм привърженик на кашите.
Зеленчуковите започнах да давам смело направо двукомпонентни.Не сме имали проблеми.По-късно започнахме и плодовите след обед.И така...
Фелинка,верно мълчиш,мълчиш и накрая се из....ш Wink Много свежарски пост  Peace

На всички болни желая наистина,ама наистина много бързо да оздравяват. Praynig

Инъче,ние засега удържаме фронта/да чукам.../ Да видим сега като започнаха уч-ще големите,дали няма да донесат нещо....пази Боже..
У нас положението същото  #Cussing out Мъжо и той се вбесява,но не смее да каже нищо.За сметка на това аз не си поплювам,ама оня вУбще не вдява.....е може ли да си толкоЗ проЗ...??? Каквото и да кажа и направя,въобще не ме отразява...все едно ме няма....
е така се вбесявам още повече... #2gunfire И като го видя на масата да седи и да чака да му сложа и вдигна....просто ...нямам думи... newsm61
Извинете ме пак........ Confused

# 433
tiliata, и аз препоръчвам да разредиш повечко с кърма, да стане редичко, така че да може като наклониш лъжичката да се излее в устичката му без да се налага да я отравя широко (в началото е нормално, и Мира беше същата), както и да затоплиш пюренцето, за да му е по-приятно в началото. Само след 4-5 дни вече не беше необходимо нито да добавям кърма, нито да разреждам прекалено, нито да загрявам, но началото изисква повече въображение. Аз също така й показвах как отварям уста и лапвам лъжичката, после и тя се светна Simple Smile

# 434
Здравейте момичета. И аз отдавна не съм писала. Имах гости за няколко дни и не можех да стигна до компа. После докато ви изчета и минаха още няколко дни.
Междувременно станахме на 6 месеца и се захранихме с картофче. Не върви добре захранването, защото ни се зачервиха пъпките по бузите и сега се мажем с Адвантан и сме си пак само на кърма. Като минат пъпките ще започваме пак отначало, но с морков този път.  Grinning Дано морковът и хареса повече на принцеса Ема, защото от картофа не изяждаше повече от няколко лъжички.
П.П. Може ли някой да ми каже как мога да си сваля снимката от колажа. Ще съм му много благодарна. Hug

Общи условия

Активация на акаунт