Дано нещата са добри
Надявам се до два месеца да сме готови, макар че вчера като смятахме парите...нещо няма да ни стигнат. Но поне една стая, баня и хола да направим що годе е добре. Та идеята е напролет да си ходим там. Къщата ни е дървена с мазе, но поради терена, който е с голям наклон, мазето стои като първи монолитен етаж.
Прекрасно е децата ти да растат на такова място - красиво, естествено!
Родом съм от ДОбринище, от 12 годишна учех в Благоевград, после на 18 в София...нямам приятели в родното ми място и винаги съм била сама на рождения си ден. Сега вече се събираме понякога, като миналата година например празнувах в София и хората дето си бяха тук ме уважиха. Но никога не съм изкарвала истински щастлив рожден ден, с всички приятели...Та поради тази причина и малко се натъжавам на Коледа. Аз обичайно не купувам подаръци на Коледа. Нямаме такъв семеен навик. Винаги сме били бедни и от както пораснахме няма подаръци. От 2-3 години аз вземам по нещо на някой, но само ако знам, че се нуждае. На Рости - той не разбира, но може би ще взема нещо символично. Искам той да има винаги подарък на Коледа!
Не съм и от хората дето имат дар слово, та затова се включвам само дето мога да кажа нещо.
! За докторката нищо не съм чувала. За ТОКУДА знам, че като цяло педиатричното отделение е най-доброто, и като апаратура и като специалисти. Милото детенце, дано се оправи по-скоро!
И успех със захранването на Рада,дано да успееш(а аз съм сигурна,че ще успееш) да съчетаеш всичко без проблем! 
.Ти въведе ли го вече? А ти дано да се оправяш бързо и стига вече с тия световъртежи,на такъв юнак като теб не му е позволено 
.Точно когато трябва да си в настроение се намира някой,който да направи така че изобщо да не ти дойде такова! Дано поне да е за малко 
И честито бънджи на Алекс,да си скачка с удоволствие в него! 

и дано всички болести който мъчат малкото ти петленце да бъдат премахнати

) Обожавам Коледа и украсата ми придава страхотно настроение така че и аз скоро започвам!

и докато не го взех при нас не млъкна малкия звяр....
.Вече две нощи е забавно
иска да си играе, гледам обърнал се по корем и си говори нещо
, викам си ще го взема при нас и като види ,че ние заспиваме и той ще заспи.Да, ама неееееее, още повече
, но този ден беше спал на въздух 4часа
.Живи и здрави да са ни, а пък ще спим някой ден, като тръгнат на дискотека. 

.
Днес ще помисля с какво точно и утре пак се почвам със захранването, моля се да е по успешно.

Много свежарски пост 

Мъжо и той се вбесява,но не смее да каже нищо.За сметка на това аз не си поплювам,ама оня вУбще не вдява.....е може ли да си толкоЗ проЗ...??? Каквото и да кажа и направя,въобще не ме отразява...все едно ме няма....
И като го видя на масата да седи и да чака да му сложа и вдигна....просто ...нямам думи...
Дано морковът и хареса повече на принцеса Ема, защото от картофа не изяждаше повече от няколко лъжички.