Валче, ето тук , ако вече не си говидяла - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0.Мисля ,че в книгата на Л.Трифонова - хранене на бебето имаше рецепти за пюрета, като имам време ще потърся.

Кати, не мога да дам мнение, странно е .Успех

Зайко, ясно си е че нямаш време, само ти си знаеш колко е трудно да отглеждаш близнаци.Ние тук се оплакваме ,че сме с по едно, а ти какво да кажеш, но пък радстта ти е двойна.
Жалко, че не можем да помогнем с близнашко отглеждане.Целувки на близначките 
Лоранхол, аз гласувах , ама сега темата е с изменени фрази, не е същата.Пуснали са нова анкета и затова
я няма фразата на Сиска
, не ги разбирам много тези работи.Търсих ,търсих и аз не намерих.Коремчето ми , има си го, килограмчетата са тука.Ама , фитнес нема как.Фитнеса е Бубо
.Секса, абе имам си желание честно казано

Мерси за инфото за бибероните с резки и т.н
Дикси, много си организирана.
Вчера беше чудесен ден , поне за нас - бебенца, колички, майки, слънце и бъбривки.Е, друго си е да видиш хора и те тебе.
Кайрен, хубави снимчици.Прекрасно семейство сте!
Моят педиатър, вятър го вее на бяла кобила, направо яко ме дразни с бездушното и липсващо си отношение към децата ,негови пациенти.Ще го сменям май.
Лек път!
) и да ви кажа си беше доста натоварващо, особено когато го съчетаваш с гледането на малко бебче. Все пак съм много щастлива, че идеята ми е в правилна посока. Не искам да ви разказвам все още, за какво точно става въпрос, но по - нататък, кото изпипаме нещата...
Подаръкът, който сте купили на Александър е много хубав
Много ме е страх да не изпусна бебка някой път!На някой случило ли му се е подобно нещо?
и сега нощите са ми малък кошмар!Рита, скубе, бута ме, абе като на боксов мач съм всяка нощ!Ако някой има идея как да я отуча от този й навик, моля да сподели!
! На мен също ми се е случвало преди години, но аз си мисля, че е било от кръвното налягане.

Ееее,има нужда от още разбира се...но със повдигнато самочуствие опитах да се намъкна в най-широчките дънки които имам и успях!Браво на мен!