Есента листа събаря, юлското дете всичко добарва

• 25 430
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Айде и  у нас влезе грипа- чрез Преслав. Тази сутрин се събуди с 39.7 Т, като парцал. Заведох го на доктор-грип.Нелия и спретнах багажа и я изпратих при майка ми. Дано  не се е заразила  Praynig, че до миналата седмица беше на антибиотик заради ушите.Много ми е криво. Преско не боледува често дори не се сещам откога не е вдигал Т-година, две можеби и повече. Иде ми да си оскубя косата smile3511, чувствам се виновна. Sad

# 196
Янче, ей го влака- http://ecx.images-amazon.com/images/I/51aPrclW-gL._SL500_AA280_.jpg
Не бил Коло , а Shelcore, хич ме няма. Има локомотив и вагонче, с машинист и един пасажер. Има два режима на движение, при единия си върви нон стоп, а при другия като натиснеш машиниста тръгва, прави 3 обиколки и спира.

На болните- да оздравяват бързо  Hug

# 197
  • София
Вилма,съчувствам ти. Hug
Яна ами третирай се с бензин, Wink само с детски сапун.Ако нямаш ела да ти дам че Радослав е маниак на тема сапуни и купуваме всеки ден по еднин  Embarassed
Нали помните като бях бремена че имах едно зеленикаво течение е от тъпите интимни гелаве го получих  #2gunfire

# 198
  • София
върнах една страница назад, от петук не съм ви чела, не е сърдете, ама много болнички пак. да оздравяват всички Hug
апропо, янче забравих да напиша, нали никола беше фен на спорткаус. днес купих на коки една спортакус кукла от марсел, няколко много яки колички, както се изрази продавачката били колекционерски + една на хот уилс, а в петъка и октопода. бавно се зареждам за коледа а и не само, че на милия настощите играчки яко са му писнали вече Rolling Eyes

# 199
Хайде добър ден
Мими  Hug
Бути  Hug
Ина и тя ми е нещо съмнителна за грип - вдигна ми 38 Т, кашля, хрема  Sad
Та сме си вкъщи и чакам педито да дойде да я види
да няма други болни   Praynig bouquet

# 200
  • София
колко пари е куклата Ели
Веси  Hug

# 201
  • София
колко пари е куклата Ели
иве беше супер евтина според мен, 9.50 лева. имаха обаче няколко само още. една жена преди мен грабна една и аз още една та ако ще взимаш да знаеш че явно ги изкупуват. очаквах да е доста повече като пари и даже ми се счу че е 19.50 но не е. мога довечера да я снимам и да я пусна да я видиш ако искаш, макар че е доста сполучлива според мен. имаше и на стефани но те бяха доста грозни (пак ЛМ). иначе я купих от марсел на стамболийски, близо до мола, нали там бачкам Peace

# 202
  • София
Няма да останат докато ида до там  Confused

# 203
  • София
Янче - чиста водица само съветват гинеколозите. За мен е много странно, сега се опитвам, но веднъж на 3 дни примерно - пак с гел.

Вилма - дано мине леко при вас и Нелия да не се зарази!!!

Да ви кажа, колкото повече чета, толкова повече си мисля, че Кая може и да го изкара този грип. Понеже т.нар. ангина започна с това, че една нощ изведнъж започна да диша много тежко и много учестено и след това забелязахме, защото се стреснахме от това, че има и температура. После 2 дни Т не спадаше от нищо. Според лекарите тогава, за да има съмнения за свински грип, трябвало да повръща или да има разстройство. Сега естествено знам, че не е така, и чета, че даже и Т не е задължителна. Аз се успокоявах с това, че Кая изобщо не се и закашля, но май това не е гаранция, че не е този грип. Вече е минало, но все си мисля, че ако е било грип можеше и без антибиотик.... Много ме дразни некомпетентността на лекарите и това, че се чувствам по правдоподобно информирана от интернет, отколкото от тях!

Танче - ЧРД на патерици! Да сте здрави всички вкъщи, и най-малкото човеченце също! Явно освен градът, и рожденият ден с мъжа ми са ви е общ  Laughing- и той вчера "порасна".

абе, какво правите - натискам "публикувай" - 5 нови отговора. айде пак - 4 нови!

и Инка да оздравява бързо!!!

Дани - успех с ученето!

# 204
  • София
Няма да останат докато ида до там  Confused
а, не се знае. освен това не е само един марсел.

Адреси на магазини "Марсел Тойс" в София:
бул. "Мария Луиза" 67, тел. 983 58 35;
бул. "Дондуков" 21, тел. 980 06 43;
бул. "Царица Йоана" 181 (срещу кино "Арена - Запад"), тел. 928 17 99;
бул. "Васил Левски" 65;
ул. "Лавеле" 24, тел. 981 41 39;
ул. "Г. С. Раковки" 161, тел. 981 83 36;
бул. "Мария Луиза" 67А, тел 983 12 95;
бул. "Шипченски проход" 43, тел. 971 86 60;
Ако имате въпроси или мнения, свържете с нас на тел. 02/ 986 38 14.
http://www.eshop.marseltoys.com/

можеш да им звъннеш да питаш като се наканиш да идеш, дали я имат в наличност. Hug

# 205
  • София
Мерси Ели,нито един не ми е близко.То на мен какво ли ми е,в този ред на мисли Вики ти ходили до Джъмбо?
Галена,за мен по твоето уписание си е било ангина,това с повръщането е Уйсконсин ако така се пише

# 206
едва ви изчетох и хич не останах доволна от написаното  Rolling EyesМного бързо оздравяване на всички болни ,малки и големи дечица  HugСъчуствам ви.Аз пуснах Ева на градина,защото изкуфя вкъщи милата, само искаше да ходим навън при децата ,а те като ги няма.........................И така от тази сутрин е там пък ще видим.Продължава да кашля, веднъж през ноща за около 5 мин, първо кашлицата наподобява кихане,ама по силно и след това вече се чува отхрачване , преглъщане на храчката и така поне 5 пъти ,гадно е доста ,но незнам какво да предприема.Не съм я водила пак на лекар, избягвам заради грипа.Масларски каза че може би е от задният ринит или от третата сливица  ThinkingЩе я видя тази работа......
В тази насока, Марти какво означава АКТИВНА кашлица  newsm78
Аз също й купих Стефани и Спортакус от Илиянци, за по 7.50 едната.Тя много им се изкефи.Там видях страхотни колички за кукли- бебета,ама като истински за 40-50 лв ,очите ми останаха.Мисля да й взема една за Коледа.
Вчера поне си починахме с мъжа ми , ходихме до Метро и хапнахме след това в Капитан Кук, обожавам кухнята им  Peace
Сега правя телешко варено ,ама нещо месото пак не увря като хората.Какъв му е чалъма  Thinking
Вики ,как сготви джолана, не съм правила никога и се чудя как става?Може и на лични   Hug

# 207
  • София
Чалъма му е да е прясно от младо теле и да го вариш в тенджера под налягане.
На илиенци как ми се ходи  Joy не съм стъпвала там от години,ками снимай и ми ги покажи куклите моля,какво хапнахте в капитана?

# 208
  • sf
Не съм ходила до Джъмбо. Мъжо искал с мен да идва и ме убеди да е след заплата. Явно му се харчат пари.
Болните да оздравяват!
Вико е на ясла, какво да го правя иначе у нас, ще издиве, кака му от утре е на училище. Ако ще се заразяват, ще стане ,ако ще и под похлупак да ги гледам.

Днес ще ходя да си купя втората книга, манията ми обаче е на нула всравнение с тия от темата. Смаях се там, аз предпочитам да си остана на литературно ниво и сама да си изграждам образите в ума. Все пак ще ида да го гледам филма,ама след премиерата- много обичам да ходя на кино. дали няма да пуснат пак Здрач,че да го видя и него на голям екран?

# 209
  • София
а този сериал Яна който гледаш кой е?
Вики значи с мъж ти ще дойдете до вкъщи,ще го уплаша,та да знае що е страх Joy

Общи условия

Активация на акаунт