111 Американски Пилигримки и пилигримчета пият Мейфлауърска бира в Плимут, МА!

• 34 092
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Ванхорн, браво на Пепи Heart Eyes  
Искам и аз на топло, ама няма...ужасен уикенд откъм време..студ и дъжд, никакви снимки дядо Б. не можа да направи.

Титина, няма за какво да се извиняваш Hug...то кой знае колко още хора са го препоръ4вали, ама аз от Биз съм запомнила сайта Simple Smile

темата е по4ти от 1 месец Laughing..

# 661
Айде да подпомогна изписването на темата. Не че има какво важно да кажа, но да си пуснем коледна тема най-после, че аман от тия пуйки и бири.  Mr. Green
Не отидох на кино днес. Вече излизах един път и ми беше мнооооого студено, та след като се завърнах хич не ми се минаваха 4 блока отново.
Купих си 3 (три!) чадъра, след като миналия понеделник в гинекологичната практика ми откраднаха моя. Направо не можах да повярвам като се наведох над кофата да го търся... Много съм възмутена, всичките бяха едни фръцли... пациентките, не персонала.

Бенс, много хубав аватар.  Heart Eyes

# 662
И аз нямам какво да пиша,освен,че имам много за писане Laughing.Ти си такава киноманка Кюбит,как така те е домързяло,няма такива работи Laughing.На мен също ми е студено и благославям човека измислил парното,толкова ми е хубаво вкъщи,че нищо не е способно да ме изведе навън.

Гледам билети за "Лешникотрошачката" и се чудя дали да ходим-две независими оферти по едно и също време Laughing.

Рапорт даден. Mr. Green

Украсихте ли,аз още не....

# 663

Украсихме ...Избрах най-студения ден в годината да се гъзурча по терасата  Laughing . Добре, че не настинах.

Тук времето е просто отврат, вече не знам кой ден по ред. Едно сиво, мрачно, вали дребен,злобен дъждец и един гнусен, тънък ветрец духа. УжасТ .
Казвайте какво ще подарявате за Коледа, за мъж, рода, деца. Нищо не измислям, пък то идва вече  Crossing Arms .

# 664
Казвайте какво ще подарявате за Коледа, за мъж, рода, деца.

Нищо, нищо и нищо. И не съм украсила. Мързелът не мори, а мъчи  Mr. Green. Голям съм гринч тази година  Tired

# 665
Ние решихме да не си подаряваме ,защото си имаме всичко.За детето още нищо не сме измислили,за едната майка е купено ,за свекър ми-чехли(колко романтично и  креативно  Wink ) и за другата майка още мислим.

# 666
Казвайте какво ще подарявате за Коледа, за мъж, рода, деца.

Нищо, нищо и нищо. И не съм украсила. Мързелът не мори, а мъчи  Mr. Green. Голям съм гринч тази година  Tired

да се стягаш или ние да те стягаме... я ,виж Клер как украси набързо Mr. Green

За писах за подаръци за детето, за сестра ми и купих билет да ми дойде на гости, за мъжа ми искам нов обектив за фотоапарата да му взема, ама няма такъв за моя бюджет Tired
Фотографките да споделят някой евтин сайт, ако знаят, плийз.

За свекърите им купихме сезоните на някакво старо шоу и май гифт кард за някъде...

Кюбит, все забравям да ти кажа, 4е Ейдж като види твоят аватар и вика жаба, жаба и прави жабешки звук Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 08:39 от benson10

# 667
Аз вътре съм готова с украсата, а мъжа ми да му мисли за от вън. Децата са го подпукали и няма да го оставят на мира. Той си мислеше, че вече са големи и няма да им направи впечатление ха ха  Laughing да, ама не.

Аз да се похваля от както се преместихме в новата къща съм много щастлива с добри съседи. Веднага ни поканиха на парти, идваха да се запознаем, предлагаха помощ и т.н.
Така са украсили цялата улица, че ще е срам, ако ние не се нагиздим. Едното семейство имаха Коледно парти в събота (скавинджър хънт) и ние помогнахме като партисипейтвахме в играта. На другия ден имахме ново цвете в саксия пред вратата с тенк ю картичка.

# 668
Цонка, Лешникотрошачката--да, да, да (както казва Нани от Елоиз). Ние ще водим и детето на "истинско" цяло представление. Нещо като "initiation" Simple Smile  Simple Smile    Досега е ходила само на представления за деца.    Ще видя дали ще издържи през цялото време.  Моя колежка каза, че дъщеря и станала antsy миналата година. На колко години е твоето?

# 669
Необявено, защото е тайната на фестивала, но в петък на 11-ти от 7пм ще прожектират Източни пиеси на Камен Калев.

http://www.ny-bgfilmfest.com
Рикуестнах билети по мейл. Ако някой има интерес да побърза, защото за този филм ще свършат предварително.

Бенс, обожавам жаби. Искам чадър на жаби, но не съм си намерила до сега.

# 670
Кюбит , вземаш един бял чадър, и маркери за текстил ( не се перат от дъжда). Намираш си шаблони за жаби и си готова. Laughing

# 671
Момичета, някой знае ли колко време продължават тук memorial service-ите и погребенията? В смисъл 1-2-3 часа?

# 672
Kюбит...  Wink

Тандури, час и половина-два (не помня точно). Стоиш колкото искаш, не е задължително да си там през цялото време.

# 673
Тина, бе тез' ги знам. Има ги навсякъде, даже в магазина за чадъри под нашия блок, но са детски. Аз все пак се момея.  Joy Пък и поне раменете да ми покрива.  Mr. Green
Титина, наистина много обичам жаби, но още повече ме мързи да си правя чадър.  Sunglasses

Тандури, зависи от много неща - религия, някаква специална традиция на семейството, очаквани хора да дойдат и т.н. Седиш колкото искаш, както Тина е написала.

# 674
Искам от този чадър с калинката, ама за големи  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт