Подарък за 11 г момиче???

• 6 885
  • 6
  •   1
Отговори
Моля Ви помагайте Praynig
Какъв подарък да измисля за 11 г момиченце?За сега съм се спряла на дрешки ,но ми се иска и още нещо newsm78
Не съм на ясно какво ще зарадва 11 г момиче,аз съм на вълна 2 годишно Grinning

# 1
  • софия
Може да и купиш някаква чантичка.Нещо такова примерно:

# 2
  • София
ами аз да ти кажа сега подарявам на племенницата ми, която е малко по-малка аксесоари на Хана Монтана. Simple Smile Питай майка и, кое от филмчетата и е любимо и търсиш нещо, я с русалките, я с нещо друго. Peace

# 3
И аз си мислих за Хана Монтана и русалките. Дъщерята на кръстниците ни е на тази възраст и аз съм в чуденка какво да подарим за нова година на детето. Но това е най - актуалното  май сега.
 Има тоалетни води с Хана Монтана, различни аксесоари  и т.н.

# 4
Дъщеря ми е на 12 и 9 месеца.. за рожденния и ден ми бяха ппрепоръчали да и взема нещо на Хана Монта и/или русалките... речено-сторено.. И дъщеря ми ми вика: Мамо, мерси много, но защо точно на тях, не ти ли казах, че не ми харесва тази Майли.. И аз само: Ами, аз откъде да те знам  Crazy

В крайна сметка използва ги, но само вкъщи  Mr. Green И сега съм се зачудила за Коледа какво ще и взимам, че и пубертетче е вече и съвсем немога да се "докопам" до нея  Blush

# 5
Много Ви благодаря за отговорите  Hug    bouquet
Благодаря Ви,защото точно това,което ми предлагате си го помислих и аз.Били сме заедно,когато се заглежда по разни чантички,а гледам,че снимката и в skype са тези русалки.Сега ще ми е по-лесно Peace

# 6
  • Пловдив
Препоръчвам "Тина и половина"  Peace
http://kragozor.com/?viewID=1&bd_id=202

Общи условия

Активация на акаунт