Игрите във Facebook

• 50 813
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • Ботевград
 Joy Joy Joy
дай малко по-конкретно, какво значи и други  Whistling

# 526
  • София

ilina ззнаеш какво играя, ако го интересува брат ти прати ни обща покана, за да знам че си ти.

# 527
  • Spain
Мафиоти
наистина някои знае ли кога ще откю4ат Банкок за вси4ки ? 4акам си и 4акам и няма и няма .. бях 4ела някъде 4е трябва покана от някои които играе , ако е така може ли някои да ми изпрати покана плс

# 528
  • Ботевград
 Rolling Eyes По неофициална информация - на 14 февруари ще отворят Бангкок, но във форумите на Зинга пише, че ще отворят тогава, когато са напълно готови...
Преди пишеха, че докрая на Януари ще пуснат за всички  ooooh!

# 529
  • София
Аз си точих зъбите за коледа, ама .. няма Банког.
Никой от познатите ми няма покани.
Изобщо . .. мъка.

# 530
  • Ботевград
Аз си точих зъбите за коледа, ама .. няма Банког.
Никой от познатите ми няма покани.
Изобщо . .. мъка.

Мила пратиха ли ти днес, на мен ми дава, че имам 1 паспорт, ако не са ти пратили веднага ми пиши да ти пратя  Hug

# 531
  • Galaxy 13197853088
ако остане някой излишен паспорт ...
давайте

# 532
И аз се присъединявам към искането за паспортче, ей така:)

# 533
  • Ботевград
давайте
Разбрах как ги вземам  Mr. Green  Laughing
Очаквай от Петко Петков  Wink пращам до 1 минута  bowuu

Heltah с теб приятели ли сме и в една мафия ли сме? ОБозначи ми се по някакъв начин, щом спечеля нов е за теб  bowuu

# 534
  • София
Мерси много Златна.
Влизам рутинно днес в банког, още не съм чела тук.
И гледам има опция, да провериш далин е ти е отворен, да си купиш за 30 точки от кръстница или да извикаш.
Аз нямам 30 точки, като събера 10 и веднага ги пускам за енергия. Реших да пробвам да викам.
И йеее, паспорт от Златна.

Сега с въпросите, веднага ли да си избирам фракция.
Ти с коя започна. Аз мислех с Якудза, че съм по атаките и не ми пука кой ме убива много много.
И тази задача, за която се вика помощ, като руската ли е, качва ли се от помощници.

# 535
давайте

Heltah с теб приятели ли сме и в една мафия ли сме? ОБозначи ми се по някакъв начин, щом спечеля нов е за теб  bowuu
Май с теб не сме, с Мила и Лабрадора сме. Heltah Skeltah съм аз:) Ако имаш желание да ме намериш:) Иначе давам 30 годфадъра за тъпия паспорт  bouquet

# 536
  • Galaxy 13197853088
давайте

bouquet букет орхидеи

# 537
  • Ботевград
Да, като викнеш помощ - 1 път на 24 часа ти се запълва от помощ от мафията.
Задачите се правят по 4 пъти, като аз лично ги избирах Якуза/Триад/Якуза/Триад.
На 4 ниво биеш шефа без енергия, без помощ от мафията, просто натискаш finish him и публикуваш бонуси за мафията  Flutter
Като минеш Якуза ти се заключва Триад и обратното, съответно съберете инвентар от това, което ще Ви се заключи на 3 ниво. Нивата се минават много лесно, няма и да усетиш  Peace особено с мини енержито и с енержи пака не е истина  Whistling
Не купувай енергия с ГФ монетите, купи пари по-добре ..  bouquet

# 538
  • Ботевград
давайте

Май с теб не сме, с Мила и Лабрадора сме. Heltah Skeltah съм аз:) Ако имаш желание да ме намериш:) Иначе давам 30 годфадъра за тъпия паспорт  bouquet

Как ще даваш, чакай да те аdd на, само че ще трябва да изчакаш малко да спечеля, надявам се до края на деня ще стане  Peace

# 539
Ще чакам, няма проблеми. Благодаря предварително:)

Общи условия

Активация на акаунт