Игрите във Facebook

• 50 811
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • Ботевград
Ще чакам, няма проблеми. Благодаря предварително:)
Готово  Wink

# 541
  • София
Точно щях да пиша честито Heltah

Цъкнете по веднъж на задачата ми от банког, че нещо от толкова публикации и само 4ма помогнаха.

# 542
Благодаряяяя, почвам се:)  bouquet Междувременно се оказа, че и друг ми е пратил, та сега имам един фрий;)

# 543
  • Spain
ay kakви сте специалисти ... от вси4ко което сте изписали за мафията нищо не разбирам Simple Smile  играя си аз там правя си експириънси и то4ки и толкова . Хелта(сори ако не съм го про4ело-написала правилно ) и аз  ти пратих покана за мафията ..да увели4им клана Simple Smile 4е малко хора имам
паспорт полу4их в4ера - първия път като кликнах ми излезе да опитам пак  и след 16 4аса ми го даде Simple Smile ..откъде оба4е аз мога да пратя на някого тъй и не ми стана ясно Simple Smile
Вес ако не ти е отговорил някои преди -както на мафията , така и на вампирите - като вкараш пари в банката - можеш да ги изтегляш - за разли4ни покупки , като напишеш сумата във полето Уитдрау - съседното на депозит . ама аз смисъл ве4е от банката не виждам - по рано като се обираха имотите беше добре да си съхраняваш парите за да може да се ремонтират после - сега като го махнаха това с обирането парите си ми стоят , милиони направих  Simple Smile

# 544
  • Den Haag
Някой играе ли Happy Island? Има ли разни чалъми при тази игра ? Flutter

# 545
Играя Castle age и Roleer coaster, и Happy aquarium, fishville

# 546
Момичета имам проблем с Опера и Кафето. Когато играя кафеуърлд през Опера, не мога да публикувам абсолютно нищо от него! С Мозила нямам този проблем, но тя ми забива по- често, когато я ползвам за фейсбук и затова по принцип си ползвам Опера и понякога, когато влизам в кафето, забравям да сменя на Мозила и не мога да сподеям нищо- нито порциите, нито бонусите за медалите. Излиза ми прозорче, което ме пита дали да споделя, натискам "Share" и дотам! С другите игри нямам подобен проблем- например от фермата си публикувам всичко! Някой знае ли защо се получава така и как да го оправя? Благодаря предварително, даже и да не знаете.  Grinning

# 547
  • София
Коралче, ще съм първата която публикува решение, в случай, че го намери.
Лично аз ползвам модзила от години.
Между другото скоро излезе нова версия на флаш.

# 548
  • Ботевград
ОТкакто качих Google Chrome не мога и да си представя да го сменя с нещо друго. Пробвай смело, ще видиш колко бърз и лек е  Peace

# 549
  • E-CLM & CH-VD
Aда, разбрах го аз това накрая. Иначе, обират ти парите също - когато някой те атакува, и загубиш, ти взима от парите. Аз имам много имоти, и на 3 часа ми дава доста пари, днес някой ме беше светнал, и ми беше взел 600.000  Twisted Evil Иначе, бързо качвам нива. Имам и паспорт за Банкок  Mr. Green

# 550
This item is available in the Enforcer Tier and is not available for purchase. - това ми излезе като исках да си купя нещо за да изпълня задача
Какво трябва да направя за да го взема  newsm78
П.П. Може ли паспорт и на мен  Mr. Green

# 551
  • E-CLM & CH-VD
Че ще го получиш от някоя от задачите, като я изпълниш, а не от магазина.  Peace
Енфорсър е от задачите за 13-17 ниво. Предполагам, ти трябва телефон или камера  Laughing, телефона го взимаш като правиш най-отдолу от списъка където пише джобс препарейшън, а камерата - малко по-нагоре от Rob an Electronics Store. Дори и да си ги завършил, пак ги прави, за да ти дадат каквото ти трябва. Много е досадно това ниво  Twisted Evil

# 552
# 553
  • София
Марто, аки искаш прати ми контакт за да те добавя в мафията.
И ще мога да ти пратя от разните екстри за да минеш по бързо нивата.
Аз вярно че почти всичко на Ню Йорк разтоварих на един приятел, но те пак се насъбират.

# 554
  • София
Марто, така и така пак включих компютъра, а гледам си на линия.
А другата тема се карат.Кажи какво друго играеш да ти пратя покана и там за съседство.

Общи условия

Активация на акаунт