Жената зодия Риби 11

• 20 642
  • 742
  •   1
Отговори
# 525

Айде на чая Laughing
Луне,спешъл за теб с медче Heart Eyes

# 526
delicate сетих се за един виц:
 На една жена и отишли на гости и майка й и свекърва й. Жената направила кафе, но като го наливала едната чашка преляла, жената дала това кафе на майка си за да не се изложи пред свекървата, а свекървата казала: ето нали ти е майка на нея си сипала и в чашката и в чинийката.
Та кво викаш за нас чай, а за Лунето и мед ама гледам и лимонче си й сложила Rolling Eyes хм ще видим таз работа  hahaha Joy

# 527
suni4ka  Hug аз го зная този виц Laughing
Лунето понеже болна,че викам да я обгрижа Blush

# 528
suni4ka  Hug аз го зная този виц Laughing
Лунето понеже болна,че викам да я обгрижа Blush
Аа добре добре, аз пък нали ще ставам свекърва  Joy та да тренирам.
Леле това много ме стресира, че ще бъда свекърва. Преди да родя бях сигурна че ще имам две момиченца защото не мога да си се представя в тази роля на лошата свекърва дето тормози снаха си.  Twisted Evil Ноооо животът е пъъълен с изненади.  Mr. Green човек не знае какви изненадки са приготвени за него и какво го чака.

# 529
  • София
Здравейте на висчки,Луне скорошно оздравяване мила и се пази повечко.Абе аз каква тъща ще съм не знам ти за свекърва ми говориш  hahaha suni4ka,няма страшно мила каквито сме такива такъв е живота. Hug

# 530
Милички,как сте?
Аз съм зверски болна и съм на работа..................

# 531
Ооооооо рибки,какво правите?Гледам повечето сте болни.лоша работа.Пийте витаминки повече.Аз от есента пия витамини и до сега.разбира се това не е гаранция ,че нама да се разболееш.Просто по леко да го изкараш.Вчера неможех да пиша в темата и във форума заради една скапана програма. Но сега съм тук.

# 532
Диана  права си каквото дойде такова, аз ще съм и от двете страни и тъща и свекърва.

Бързо оздравяване на всички ето малко да се подкрепите

Хубав ден на всички Grinning

# 533
Искам да ви попитам момичета,провокирана от една друга тема вие какво мислите.Понеже сме риби тук,искам да видя вашето рибешко мнание дали ще съвпадне с моето.Според вас любовта болест ли е и също така несподелената любов любов ли е или какво е.Тема на разговор.За пореден път поставям тема,айде вие сте. Hug

# 534
Любовта болест ли!?  Crazy Не! Но изхождайки от съвсем друга основа, го казвам, аа не от всеобщото определение за любов.  Mr. Green Mr. Green Любов - даване, раздаване а не обсебване и присвояване на някого, когото "обичаш". Любовта е зареждащо състояние на духа.
Вманиачим ли се и отидем ли в крайността, каквато и да е тя, няма любов, има егоизъм, и болшинството нарича егоизма си звучно "любов". Нищо положително, нито за човека, нито за обектите му на "любов".

# 535
За формулировката какво е любов,съм съгласна. И аз така мисля.Но примерно,когато обичаш някой,но чувствата ти са несподелени и ти не създаваш на обекта тревоги или проблеми заради това,което изпитваш към него пак ли е егоизъм?Просто го обичаш.не е ли болест?не е положително,защото сам терзаеш себе си.Така е.но и това не е ли пак любов?

# 536
  • София
Здравейте Рибки,
Приемате ли нови обитатели в аквариума?
Родена съм на 13.03.Ще се радвам да плуваме заедно.

# 537
Причиняваш сам на себе си болка, имайки определени очаквания, които знаеш, че няма да бъдат задоволени. Кому е нужно да "обича" товарейки се с негативизъм и трупайки отчаяние в душата си!? Това не е обич за мен, Иве. Не съм сигурна, че ме разбра за формулировката, може би неясно се изразих...  newsm78 Любовта за мен, простичко казано, е да даваш от сърце, ама не на определен човек само, щото очакваш и той да ти даде, примерно "любов"...  Mr. Green Това си е жива покупко-продажба.... Удовлетворена си, когато дадеш и ти върнат насреща.... не си удовлетворена, когато не ти дават повече отколкото ти .... значи малко те обичат.... велика глупост - поне на мен така ми изглежда.... Любовта е много повече от това....

ellica11, здравей! Разбира се, че си добре дошла при нас!  Hug

# 538
Не Лунка,разбрахте напълно.Просто исках мнението ви по въпроса ,за да ги съпоставя в другата тема.Там изпадат в крайности.И виждам,че рибките мислим еднакво.Чувала съм ,че когато обичаш някого,но пак той не се чуства добре на мястото си до теб,да го пуснеш на свобода е върха на любовта.Т.е. ти си готов за щастието на обекта ти да го оставиш да намери пътя си в света,дори и ти да не си в този негов свят,само той да е добре.Т.е.жертваш своето щастие за неговото.Това не може ли да се нарече любов също?Става въпрос за несподелената любов.Иначе за чистата любов се разбрахме.Ох не знам дали сега пък ме разбра? newsm78Може и аз малко да не се изразявам като хората.
новата рибка и тя да се присъедини ако иска. Hug

# 539
Така както обясняваш, те не коментират любовта - лично мнение. Коментират егоизма си и нуждата да от задоволяване на прищявките на егото си. Разбрах те.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт